סקר לויינים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

ישבתי אתמול וסרקתי מעל עשרה לויינים דרך רשימת המעודפים שלי[רשימה שאני מעדכן ומוחק מדי פעם] העצוב שעוצים רבים נסגרו בעת האחרונה.כולל ערוץ ,,הוליווד" בהיספסאט וערוצים נוספים שהיו פתוחים בלויין זה ונסגרו אתמול.ישנם לויינים בהם היתה רשימה של עשרות תחנות מענינות[לא מכירות]שנסגרו.עצוב מאד...מה שמוליך בסוף למחשבה שלא יהיה מנוס מכרטיס חוקי, או שתוף.המזל שישנם עדיין המון לויינים ברשימה ובאילו הגדולים[הוטברד-אסטרא 1]עדין מרחמים עלינו.
אילןבלט
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי אילןבלט »

אחדד את הנקודה ואציין שבעניני כדורגל המצב הרבה יותר קשה. משחקים מענינים כמעט שאינם משודרים בערוצים הפתוחים. לצופה האנין שאוהב כדורגל איכותי אין מנוס לחפש דרכים אחרות. אני מצאתי. למרות זאת ניתן למצוא משחקים לא רעים ב-FTA. רק שהם הולכים ונכחדים...
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

לגבי כדור-רגל ניתן לצפות בערבסאט או בנילסאט מדובאי הרבה פעמים הם מעברים בפתוח משחקים מאותו היום מאנגליה אואפילו בשידור ישיר הענין שלא תמיד זה המשחק שרוצים דוקא לראות.בהוטבירד יש ערוץ פתוח של ריאל מדריד שם ניתן לראות משחקים טובים.
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

הערוץ הפתוח של ריאל מדריד ירד כבר מהוטבירד :(
סמל אישי של משתמש
oriel
תותח על
תותח על

שליחה על ידי oriel »

ב42E המצב עדיין טוב ופרוץ
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
שלח תגובה