לא קשור לווינים אבל נראה לי חשוב לדעת

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

י א
אם ההודעה הזו עוברת על חוקי הפורום אז בבקשה תמחק

ובכן אני לא יודע אם זה משמח אותכם או לא
אבל לפי החוק זכויות יוצרים החדש שיתוף קובץ לאחרים בחינם בלי רשות מבעלי זכויות היוצרים זו עבירה פלילית ולא אזרחית,
בניגוד לחוק הקודם שעל פיו רק העברת קובץ שמפר זכויות יוצרים בצורה מסחרית כלומר כדי לקבל משהו בתמורה כמו כסף זו עבירה פלילית

מי שמעוניין להגיב או לתקן את דבריי מוזמן בשמחה

קישור לאתר הכנסת ששם אני ראיתי את החוק
http://www.knesset.gov.il/laws/heb/template.asp?type=1
להסתכל בבקשה בסעיף 61.ג,
חברת מספר 2119,

הנושא פה זה עד כמה חמור המעבר של הנושא של זכויות יוצרים מ חוק אזרחי לחוק פלילי
אבל אני חושב
שמבחינת שינוי חוק מ אזרחי ל פלילי
שברגע שהמשטרה מתערבת כי אם אני לא טועה בעברה על חוק פלילי ולא אזרחי המשטרה מתערבת,זה הרבה יותר נשמע לי מפחיד,נכון בחשד לעברה על חוק אזרחי יש קושי להוכיח דבר עברה כדי לא לפגוע בפרטיות האדם הגולש,
אבל בעברה על חוק פלילי?
את זה אני לא יודע,

אני אשמח אם השירשור הזה לא יהפוך לפסים אלימים
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

לפני שהמשטרה תתחיל לחפש פה אנשים ותצוד אותם לדין פלילי, אני חושב שלמשטרה אין אפילו את הכוח אדם לטפל בעצמה ובפושעים שלה הכבדים.
אם שוטר צריך לקחת את החוק לידים ולחסל מבוקשי פשע מהעולם התחתון ( ואין לי כל התנגדות לכך שכן מדוע חיסול מבוקש בשטחים שמסכן אזרחי מדינת ישראל , דינו יהיה שונה מדין אדם שמנהל משפחת פשע ומנהל מערכות סמים רצח ופשיעה נגד אנשים מביתן ולכן דינם שווה כדין מחבל).
לכן רחוק דין שבינתים ירדפו אנשים שהפיצו קובץ פה וקובץ שם אלא עם מדובר משיתוף סרטים ומוזיקה על בסיס תעשייתי.
בכל מקרה רוב הסיכוי אם יהיה הדבר יהיה זה על בסיס תביעה אזרחית ולא פלילית
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
claudia5
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי claudia5 »

אני מאוד חושש שהמשטרה תתחיל לצוד אנשים מסיבה מאוד פשוטה-משטרת ישראל מצויינת במעצר של אנשים שלא ממש מסוכנים ואז במשטרה אוהבי לעשות רעש רב ,אבל ברור, שעומד מולם אדם קצת מסוכן או פושע רציני אז הם יוצאים פראיירים אז לעשות תיקים פליליים לגולשים זה קל מאוד וזה יראה כאילו הם עושים את עבודתם טוב.
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

על פי החוק החדש מותר להשתמש לצורך לימוד , זאת ללא קבלת רשות- ראה סעיף 18
שלח תגובה