ממיר YU-MA-TU
-
גשםראשון
- חבר פורום

-
צור .א
- תותח על

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
-
dudidu
- חבר פורום

יש לי את הממירים האלה (יש לי 2 ממירים ל-2 טלוויזיות) - Yumatu IQ מלפני חודש בערך ובינתיים אין איתם בעיות - אני בינתיים מרוצה.הבנתי משיטוט בפורום שיומטו פותח ערוצים שלא נפתחים בטופפילד.
- מבחינת חיבורים מאחורה - יש גם חיבור RCA רגיל וגם חיבור SCART.
- התמונה של יומטו נראית טוב מאוד לפי דעתי. (אין לי נסיון עם טופפילד אז אני לא יכול להשוות).
אבל..למרות שיש לי יומטו נראה לי שטופפילד ממירים ברמה גבוהה יותר. כמו כן,ביומטו לא תמצא אתר של החברה עם כל הדגמים שלהם וגם החוברת שמקבלים עם הממיר מתומצתת ביותר ולא ברורה - קשה להבין מה הולך שם - תצטרך לקבל הסבר מפורט מהמתקין שלך.
- מבחינת חיבורים מאחורה - יש גם חיבור RCA רגיל וגם חיבור SCART.
- התמונה של יומטו נראית טוב מאוד לפי דעתי. (אין לי נסיון עם טופפילד אז אני לא יכול להשוות).
אבל..למרות שיש לי יומטו נראה לי שטופפילד ממירים ברמה גבוהה יותר. כמו כן,ביומטו לא תמצא אתר של החברה עם כל הדגמים שלהם וגם החוברת שמקבלים עם הממיר מתומצתת ביותר ולא ברורה - קשה להבין מה הולך שם - תצטרך לקבל הסבר מפורט מהמתקין שלך.
-
talsh
- חבר ותיק

- ispan
- חבר ותיק

יש YU-MA-TU PLATINIOM הוא יותר רגיש ומהיר מאוד ותמונה שלא לא פחות טובה מטופפילד.ולגבי הדרים ומותנת אל תעשו השבעה כי זה ליגה אחרת לגמרה. זה לינוקס. אף מקלט לא מגיע לרמה שלהם. דוגמה ראק ב 80e אתה יכול לראות יותר מ 60 תחנות בספה הרוסית עם גאיד. כבר לא לדבר על לווינים אחרים.
105e-32w 2.7 C band+KUband
dreambox+ Golden Interstar GI-S890 CRCI HD Excellence
http://www.satil.com/mysat_israel.htm :
dreambox+ Golden Interstar GI-S890 CRCI HD Excellence
http://www.satil.com/mysat_israel.htm :
-
sergabram
- אחלה חבר

לא מצוין מה הדגם של טופפילד ויומאטו...
טופפילד-איכות התמונה טוב, אך נכון להיום כמעת ואין תמיכה בעידכונים. תכל"ס- ממיר לצפיה בערוצים חופשיים.
יומאטו-לא אהבתי את דגם 800IQ, כי היה לו איכות תמונה לא משהו, וגם לא עבד תקין עם דייסק של 8 כניסות. לפניו היה לי כי שנתיים ממיר globo (כמו יומאטו MX): תמונה מציונת, תמיכה בעידכוני תוכנה יוצאת מן הכלל וגם אפשרות לשי**ף בעזרת המחשב.(אקטואלי גם ליומאטו IQ)
לדעתי, נכון להיום ממיר פשיט וטוב-זה Openbox (אפקס) X820או X800. יש לו חריץ להכנסת כרטיס גישה וגם קאם-מודול (ב820), פותח את הכל שניתן לפתיחה, גם מש*ף בעזרת מחשב בלי שום בעיה.
נ.ב. פעם אמר לי חובב דרימבוקס: "נראה לך שקניתי את הממיר כדי לראות טלוויזיה??!" אני אישית אפילו לא מתכוון לקנות את דרימבוקס, לפחות בחיים האלה...
טופפילד-איכות התמונה טוב, אך נכון להיום כמעת ואין תמיכה בעידכונים. תכל"ס- ממיר לצפיה בערוצים חופשיים.
יומאטו-לא אהבתי את דגם 800IQ, כי היה לו איכות תמונה לא משהו, וגם לא עבד תקין עם דייסק של 8 כניסות. לפניו היה לי כי שנתיים ממיר globo (כמו יומאטו MX): תמונה מציונת, תמיכה בעידכוני תוכנה יוצאת מן הכלל וגם אפשרות לשי**ף בעזרת המחשב.(אקטואלי גם ליומאטו IQ)
לדעתי, נכון להיום ממיר פשיט וטוב-זה Openbox (אפקס) X820או X800. יש לו חריץ להכנסת כרטיס גישה וגם קאם-מודול (ב820), פותח את הכל שניתן לפתיחה, גם מש*ף בעזרת מחשב בלי שום בעיה.
נ.ב. פעם אמר לי חובב דרימבוקס: "נראה לך שקניתי את הממיר כדי לראות טלוויזיה??!" אני אישית אפילו לא מתכוון לקנות את דרימבוקס, לפחות בחיים האלה...
1.1m-13E+16E+9E+4.8E+4W, 0.9m-53E, 1.1m-36E+31.5E, 1.1m-60E,1.1m-75E
Optibox Gekko HD' Mutant 200s, Optibox Panthera HD. ירושלים.
Optibox Gekko HD' Mutant 200s, Optibox Panthera HD. ירושלים.
-
bogyman
- אחלה חבר

תודה סרגייsergabram @ 12/12/2007, 20:42 כתב: לא מצוין מה הדגם של טופפילד ויומאטו...
נ.ב. פעם אמר לי חובב דרימבוקס: "נראה לך שקניתי את הממיר כדי לראות טלוויזיה??!" אני אישית אפילו לא מתכוון לקנות את דרימבוקס, לפחות בחיים האלה...![]()
openbox זה הממיר הכי טוב בישראל
תגיד האם אפקס מוכרים את הדגם 820 ?
כי איך שאני יודע הם רק מוכרים 300-800
-
גשםראשון
- חבר פורום

-
צור .א
- תותח על

-
talsh
- חבר ותיק

- miki1
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
בדקתי מספר דגמים של יומטו IQ ו-PLATINUM תמונה מעולה ומגיבים מהר מאוד.
ישנם כמה בגים : למשל לא תומכים לדייסיק 8 יציאות.
בגדול ממליץ ,ממיר בין הטובים במשפחת FTA
ישנם כמה בגים : למשל לא תומכים לדייסיק 8 יציאות.
בגדול ממליץ ,ממיר בין הטובים במשפחת FTA
מתקין צלחות לווין בכל חלקי הארץ
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il
-
gont
- חבר פורום

ממיר מצויין!! עידכונים כל שעה יש לי 3 yu ma tu
פתיחה אוטומטית של הפולניות וגם השיתוף עובד וגם ה צרפתיות ,סיפרה .
צור איתי קשר בפרטי ואני יוכל לישלוח לך קישורים
לעידכונים
ודרך אגב לממיר IQ800 יש תיקון לאיכות התמונה וגם לזה יש פיתרון!
רק תגיד לי איזה דגם בישביל העידכונים(כל הדגמים של יו מטו מצויינים)תרגיש טוב קנייה מצויינת !!!!!
בממירים שלי מחוברים 8 לוויינים כך שיש פיתרון להכול מה שנאמר באשכול!!
פתיחה אוטומטית של הפולניות וגם השיתוף עובד וגם ה צרפתיות ,סיפרה .
צור איתי קשר בפרטי ואני יוכל לישלוח לך קישורים
לעידכונים
ודרך אגב לממיר IQ800 יש תיקון לאיכות התמונה וגם לזה יש פיתרון!
רק תגיד לי איזה דגם בישביל העידכונים(כל הדגמים של יו מטו מצויינים)תרגיש טוב קנייה מצויינת !!!!!
בממירים שלי מחוברים 8 לוויינים כך שיש פיתרון להכול מה שנאמר באשכול!!
dream 500, gemini 4.2 , dish 0.90m - 4w,1w,5e,7e,10e,13e,16e,7w,9e
-
gont
- חבר פורום

-
גשםראשון
- חבר פורום

-
תומר
- מתקין