סיפור בדואי

אוסף הבדיחות הפרטי של פורום הלווינים הישראלי. הבדיחות הטובות בעולם...שווה
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

סיפור על פריג'ידר

אבו סלים הבדואי משבט אל עזים התארח בתכנית של דודו טופז ,ובסיומה זכה בפריג'ידר משוכלל של תדיראן,לקח את הפרס,העמיס על הטנדר ביג'ו, וחזר דרומה,בדרך עבר בחנות חשמל בבאר שבע,קנה 50 קילומטר כבל, ויאללה הביתה.
הגיע הביתה התחבר עם הכבל לפריג'ידר,והכול עובד כשורה,הזמין את החבר'ה לחאפלה ענקית לחגוג את האירוע, ואכן הגיעו חברים מכל השבטים בסביבה,והם חגגו עד השעות הקטנות של הלילה.
בגמר החאפלה,נשאר מחמוד אבו זובי ,קרוע מעייפות , לא יכול לרכב בחזרה הביתה, ביקש מאבו סלים שיעשה לו קצת מקום לישון, ובבוקר הוא ירכב בחזרה. אבו סלים,הכין לו מזרון מיוחד ליד הפריג'ידר, וכולם הלכו לישון שמחים וטובי לב. חצי שעה אחרי שהלכו לישון באה סעידה אל אבו סלים ואמרה,יאללה אבו סלים,היום התור שלי אני רוצה שתשכב איתי. אמר לה אבו סלים,בחייך יש לנו אורח , לא יפה, אמרה לו לא מעניין אותי שום אורח, זה התור שלי ואני מוכרחה שתשכב איתי עכשיו!!!
אמר לה ,בסדר תלכי לפריג'ידר ותפתחי את הדלת, מן האור שיבוא תראי את הפנים של אבו זובי, אם הוא ישן אני שוכב אותך, הלכה,פתחה את הדלת, ראתה אבו זובי ישן כמו תינוק. אבו סלים שכב אתה ונגמרה הפרשה.
אחרי שעה מגיעה אליו נור עבת הבשר ואומרת לו, יאללה אבו סלים, אם שכבת עם סעידה אז גם אני רוצה, תשכב איתי עכשיו, אמר לה, בחייך אי אפשר יש לנו אורח תבואי מחר. אמרה לו וואללה אורח וואללה בטיח רוצה אותך עכשיו!!! אמר לה, תלכי לפריג'ידר ותפתחי את הדלת, מן האור שיבוא תראי אם אבו זובי ישן, אם כן, אז אני אשכב אתך, הלכה פתחה את הדלת ראתה אבו זובי ישן כמו מת, הלכה לאבו סלים, הזדווגו להם והלכו לישון. אחרי שעה מגיעה אליו פאטימה הקטנה והחייכנית ואומרת לו,אבו סלים, עכשיו אתה תשכב גם איתי,אמר לה לכי לישון אין לי כוח , אני גמור, אמרה לו, לא מעניין אותי כלום שכבת עם סעידה,שכבת עם נור, עכשיו תורי, אמר לה,אי אפשר יש אורח בבית וזה לא יפה, אמרה לו לא מעניין אותי האורח שלך, אני חרמנית רצח , מוכרחה שתשכב איתי עכשיו!!! אמר לה בסדר, תלכי לפריג'ידר ,תפתחי את הדלת,מן האור שיבוא תראי את הפנים של אבו זובי, אם הוא ישן, אני אשכב איתך.
פתחה את הדלת ראתה את הפנים של אבו זובי, וההוא היה ישן, באמצע החלום, אמרה לאבו סלים, הוא ישן, והוא שכב איתה.
בבוקר כולם קמים, שותים קפה, אבו סלים שואל את אבו זובי, נו איך ישנת בלילה? בסדר? ענה אבו זובי, ישנתי לא רע , אבל אתמול מהחאפלה התייבש לי הגרון והייתי צמא לאללה.
אמר לו אבו סלים, אז היית לוקח משהו לשתות מהפריג'ידר, הוא מלא שתייה מכל הסוגים. השיב לו אבו זובי, וואללה, מה אני אגיד לך, דווקא רציתי ,אבל פיחדתי, כי ראיתי בלילה שכל מי שפותח את הדלת של הפריג'ידר - אתה מזיין אותו .
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

|כן| |כן| |כן|
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

:lol: :lol: