ציוד לוויני מהשטחים ( כולל תמונות )
-
israelmeged
- חבר ותיק

תתקשה למצוא גם במפות הארץ .
לחרבטה :
פשוט תחפש קרית ספר זה לפני מודיעין וזה צמוד לקרית ספר .
חאורה זה לפני אריאל ובדרך לשכם ולפני איתמר .
לא להתקרב לשכם זה על הכביש וכל החנויות על הכביש בדרך
אי אפשר להכנס לאיתמר מבלי לעבור דרך הכפר .
לא להתקרב לשכם אפילו אם אתם רוצים אסור להכנס לשם בתור ישראלים .
גם הצבא וגם המשטרה מונעים כניסה לשכם (מקום מסוכן) .
ואם כבר נכנסים ויש כיפה על הראש נא לא להבליט אותה למרות שראיתי חרדים מסתובבים חופשי .
אפשר לשים כובע קסקט ולשמור על פרופיל נמוך .
בכניסה לכפרים תראו הרבה ישראלים דבר שירגיע את חששכם .
רק לזכור שמדובר בארץ ישראל שטח C ולא בשטח הרשות.
לחרבטה :
פשוט תחפש קרית ספר זה לפני מודיעין וזה צמוד לקרית ספר .
חאורה זה לפני אריאל ובדרך לשכם ולפני איתמר .
לא להתקרב לשכם זה על הכביש וכל החנויות על הכביש בדרך
אי אפשר להכנס לאיתמר מבלי לעבור דרך הכפר .
לא להתקרב לשכם אפילו אם אתם רוצים אסור להכנס לשם בתור ישראלים .
גם הצבא וגם המשטרה מונעים כניסה לשכם (מקום מסוכן) .
ואם כבר נכנסים ויש כיפה על הראש נא לא להבליט אותה למרות שראיתי חרדים מסתובבים חופשי .
אפשר לשים כובע קסקט ולשמור על פרופיל נמוך .
בכניסה לכפרים תראו הרבה ישראלים דבר שירגיע את חששכם .
רק לזכור שמדובר בארץ ישראל שטח C ולא בשטח הרשות.
-
prince_amir
- תותח על

בוא לא נשכח ישראל שהמדבקות עם הלוגו של חברות בארץ הוא שם לא בגלל שמכרו להם , אלא שיש גם ציוד גנוב שנגבו מחנויות . ולכן יש להם מדבקה של ישראל ומוכרים לך במחיר מפקע ציוד גנוב.
הערבים גם מעבירים ציוד דרך ירדן לארץ וכל מיני סטוקים מסוחרים אחרים ממדינות ערב.
שוב, שסוחרים בארץ ישלמו מיסים והוצאות נוספות כמו בשטחים תראה גם אתה מחירים נמוכים.
ואיזה 32% מס משלם ערבי בגדה ?, מי בכלל עוקף שם את החוקים.
הערבים גם מעבירים ציוד דרך ירדן לארץ וכל מיני סטוקים מסוחרים אחרים ממדינות ערב.
שוב, שסוחרים בארץ ישלמו מיסים והוצאות נוספות כמו בשטחים תראה גם אתה מחירים נמוכים.
ואיזה 32% מס משלם ערבי בגדה ?, מי בכלל עוקף שם את החוקים.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
israelmeged
- חבר ותיק

כל הערבים מיבאים דרך נמל אשדוד
על מוצרים לווין יש 32 % מס כולל מעמ
הם משלמים בארץ למכס
ואם זה במעבר בירדן או במצרים שם
לא ניתן להכניס לארץ ללא תשלום מיסים
לערבים לא כדאי להבריח את זה יש להם דברים אחרים שהם עושים הרבה יותר כסף.
דברים גנובים למה לעשות הכללה ?
העושקים והיקרנים אלה אותם יבואנים שמפקיעים מחירים לאור יום ללא הצדקה.
אולי הגיע הזמן שבאמת המדינה תעשה סדר גם בתחום הזה .
שיפסיקו לאלתר את אותם קרטילים ותאומי מחירים במידה וישנם ויבדקו את פערי המחירים .
הפקעות מחירים יבדקו לעומק ויטלו כנסות כבדים .
למה מוצר בארץ צריך להיות יותר יקר ב 400 אחוז או אפילו 100%?
מיסים זה 32% ליבא מכולה של 20 רגל של 2000 דולר עבור 500 יחידות
אז אך הם מגיעים למחירים כאלה ?
האם היבואנים יכולים לדרוש איזה מחירים שהם רוצים במדינה דמוקרטית וקפיטליסטית כמו בישראל ?
אומנם תחום הלווין ומצרי לווין אינו תחת פיקוח ממשלתי
אבל די במשלוח מכתב קטן למשרד התעשיה והמסחר כדי שהוא יהיה כזה .
אסור להפקיע מחירים נכון שיש כוחות השוק אבל מחיר מתבסס גם על מחירים בארופה ובארה"ב
ובשום ואופן אסור להסכים שיהיה פערים כה גבוהים.
אם יבואן לא יכול לתת מחירים נמוכים עליו להתיעל ולא להטיל זאת על הציבור הצרכנים.
הפראיירים היחידים זה אותם קונים וצרכנים שמוכנים לשלם מחירים כה גבוהים עבור מוצרים נחותים שאפילו לא עומדים תחת בקורת של מכון התקנים .
כאשר היבואנים בארץ יבינו שכדאי להם למכור בזול הם ימכרו יותר ויעשו יותר רווח .וכמבן שגם השירות יהיה טוב יותר מכפי שהוא כיום .
אני לא אומר שכל היבואנים נוהגים כך אבל חלקם כן וכדי לא לפגוע באיש אני לא אפרט שמות .
כי כל משתמעסק בתחום יודע למה הכוונה .
די להסתכל על אתרים בחול ולראות את פערי הרווחים העצומים .
בחול יש 1יבואן2 מפיץ3 סיטנואי 4. חנות
המשלוחים מסין לארופה יותר יקרים מאשר לארץ.
המיסוי יותר גבוהה מאשר בארץ.
נכון שבארופה מוכרים יותר גדולות מאשר בארץ אבל המחירים יותר זולים בכל מקרה ומצב
בארץ אן דבר כזה היבואן הוא גם המפיץ והסיטונאי כך שבפועל המחיר אמור להיות יותר זול
המיסוי עומד על 32% כולל מעמ ונמוכים מאשר בארופה .
המשלוחים מסין לארץ יותר זולים מאשר לארופה
המסקנה המחירים בארץ אמורים להיות יותר נמוכים מאשר בארופה אבל בפועל גבוהים בעשרות או מאות אחוזים.
פערים לא מובנים וללא הצדקה .
האם על משרד התעשה והמסחר לבדוק את הענף?
או שמא היבואנים יתעשתו ויורידו מחירים ?
על מוצרים לווין יש 32 % מס כולל מעמ
הם משלמים בארץ למכס
ואם זה במעבר בירדן או במצרים שם
לא ניתן להכניס לארץ ללא תשלום מיסים
לערבים לא כדאי להבריח את זה יש להם דברים אחרים שהם עושים הרבה יותר כסף.
דברים גנובים למה לעשות הכללה ?
העושקים והיקרנים אלה אותם יבואנים שמפקיעים מחירים לאור יום ללא הצדקה.
אולי הגיע הזמן שבאמת המדינה תעשה סדר גם בתחום הזה .
שיפסיקו לאלתר את אותם קרטילים ותאומי מחירים במידה וישנם ויבדקו את פערי המחירים .
הפקעות מחירים יבדקו לעומק ויטלו כנסות כבדים .
למה מוצר בארץ צריך להיות יותר יקר ב 400 אחוז או אפילו 100%?
מיסים זה 32% ליבא מכולה של 20 רגל של 2000 דולר עבור 500 יחידות
אז אך הם מגיעים למחירים כאלה ?
האם היבואנים יכולים לדרוש איזה מחירים שהם רוצים במדינה דמוקרטית וקפיטליסטית כמו בישראל ?
אומנם תחום הלווין ומצרי לווין אינו תחת פיקוח ממשלתי
אבל די במשלוח מכתב קטן למשרד התעשיה והמסחר כדי שהוא יהיה כזה .
אסור להפקיע מחירים נכון שיש כוחות השוק אבל מחיר מתבסס גם על מחירים בארופה ובארה"ב
ובשום ואופן אסור להסכים שיהיה פערים כה גבוהים.
אם יבואן לא יכול לתת מחירים נמוכים עליו להתיעל ולא להטיל זאת על הציבור הצרכנים.
הפראיירים היחידים זה אותם קונים וצרכנים שמוכנים לשלם מחירים כה גבוהים עבור מוצרים נחותים שאפילו לא עומדים תחת בקורת של מכון התקנים .
כאשר היבואנים בארץ יבינו שכדאי להם למכור בזול הם ימכרו יותר ויעשו יותר רווח .וכמבן שגם השירות יהיה טוב יותר מכפי שהוא כיום .
אני לא אומר שכל היבואנים נוהגים כך אבל חלקם כן וכדי לא לפגוע באיש אני לא אפרט שמות .
כי כל משתמעסק בתחום יודע למה הכוונה .
די להסתכל על אתרים בחול ולראות את פערי הרווחים העצומים .
בחול יש 1יבואן2 מפיץ3 סיטנואי 4. חנות
המשלוחים מסין לארופה יותר יקרים מאשר לארץ.
המיסוי יותר גבוהה מאשר בארץ.
נכון שבארופה מוכרים יותר גדולות מאשר בארץ אבל המחירים יותר זולים בכל מקרה ומצב
בארץ אן דבר כזה היבואן הוא גם המפיץ והסיטונאי כך שבפועל המחיר אמור להיות יותר זול
המיסוי עומד על 32% כולל מעמ ונמוכים מאשר בארופה .
המשלוחים מסין לארץ יותר זולים מאשר לארופה
המסקנה המחירים בארץ אמורים להיות יותר נמוכים מאשר בארופה אבל בפועל גבוהים בעשרות או מאות אחוזים.
פערים לא מובנים וללא הצדקה .
האם על משרד התעשה והמסחר לבדוק את הענף?
או שמא היבואנים יתעשתו ויורידו מחירים ?
-
prince_amir
- תותח על

אז ממה שאתה אומר עולה שאלה, אם אתר גרמני ידוע מוכר את הממיר קטרין שהוא ממיר HD, במחיר של 370 יורו כולל משלוח, נוסיף לזה 15 אחוז מעמ ועוד 32 אחוז מס מדינה, יוצא שמחיר הממיר הוא 2950 שקל, באתר של י א נמכר הממיר ב 2800 שקל כולל מעמ וכולל אחריות מקומית של היבואן.
אז מי יותר זול, לקבל ממיר מחו"ל ועם יש בעיה לשלוח לגרמניה וחכות כמה חודשים או לקנות בארץ ב100 שקל פחות, לקבל אבא ואמא מקומיים ולחכות שבוע שבועיים.
זה שהסוחרים עושים קופה על הציוד מסביב , אין מה לעשות, כנס לאתר אליבאבא בחול ותזמין 1000 LNB במחיר של 5 דולר ליחידה, כל אחד צריך פרנסה וצריך לממן את המדינה אבל לפעמים זה לא שווה בכלל כמו הדוגמא שהבאתי.
וגם שוב, הסוחרים בכפר לא משלמים למס הכנסה , לא משלמים לביטוח לאומי ולא משלמים למעמ, תוריד את הסכום הזה מהממירים תקבל אותו מחיר בארץ גם
אז מי יותר זול, לקבל ממיר מחו"ל ועם יש בעיה לשלוח לגרמניה וחכות כמה חודשים או לקנות בארץ ב100 שקל פחות, לקבל אבא ואמא מקומיים ולחכות שבוע שבועיים.
זה שהסוחרים עושים קופה על הציוד מסביב , אין מה לעשות, כנס לאתר אליבאבא בחול ותזמין 1000 LNB במחיר של 5 דולר ליחידה, כל אחד צריך פרנסה וצריך לממן את המדינה אבל לפעמים זה לא שווה בכלל כמו הדוגמא שהבאתי.
וגם שוב, הסוחרים בכפר לא משלמים למס הכנסה , לא משלמים לביטוח לאומי ולא משלמים למעמ, תוריד את הסכום הזה מהממירים תקבל אותו מחיר בארץ גם
3X1 meter dish

3X1 meter dish

- oriel
- תותח על

...גם אני פעם קנתי בשטחים למשל JONSA180 מקורי (עם הכיתוב האדום)ב400 שקל כולל בסיס וגב
שאצלינו עולה 650-700... פשוט מאוד המצב גרוע בשטחים ומספיק להם להרוויח 50-100 שקל למוצר\ממיר בארץ היבואן קונה ממיר ב250 ומוכר ב500
שאצלינו עולה 650-700... פשוט מאוד המצב גרוע בשטחים ומספיק להם להרוויח 50-100 שקל למוצר\ממיר בארץ היבואן קונה ממיר ב250 ומוכר ב500
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
- marx04
- אחלה חבר

שלום ישראל מגד ושלום לכולם,
אינני מסכים עם הדברים של ישראל מגד בעניין הפקעת מחירים והצורך בהתערבות הממשלה.
ראשית, ציוד לקליטת לוויינים אינו מוצר בסיסי כמו מזון, מים, חשמל וכיו"ב, ולכן אין שום סיבה שהמדינה תתערב בתחום קיבוע המחירים או פיקוח על המחירים.
שנית, אין לי מושג מה מתח הרווחים של יבואני הציוד, אבל מבחינתי שירוויחו גם 1000% על הציוד שהם מוכרים.
אני כצרכן, משתדל תמיד לקנות מוצרים במחיר האטרטקיבי ביותר שאני יכול להשיג (ולא חשוב כעת אם מדובר במוצר טוב או גרוע, איכותי או לא-איכותי). אני פשוט משווה מחירים עבור אותו מוצר בדיוק (מתייחס גם לאחריות וכו'), וקונה אצל הזול ביותר (אלא אם כן הוא נמצא בצד השני של ישראל).
השוואת המחירים יכולה להיעשות גם באופן גלובאלי, כלומר גם מעבר לגבולות ישראל.
אבל צריך לזכור, שלעיתים פשוט לא משתלם כלכלית לנסות להשוות מחירים ולהשיג את הזול ביותר.
אם יש LNB שבארץ עולה 100 ש"ח ובגרמניה אפשר להשיג ב-30 ש"ח, יתכן שאם הייתי נוסע לטייל בגרמניה, אז על הדרך הייתי בודק וקונה שם מה שאני צריך.
אבל, אין לי שום טעם להשוות לשם ולהזמין משם במיוחד, משום שאם אני צריך להשקיע שעה בשביל כל העניין כבר הפסדתי כסף, כי חסכתי 70 ש"ח, אבל ביזבזתי שעה עבודה, שעבורה אני מקבל יותר מ-70 ש"ח.
בקיצור, שכל אחד יעשה את החשבון שלו.
ההגנה הטובה ביותר עבור הצרכנים היא השוק החופשי - ריבוי של מוכרים.
שכל אחד ישווה מחירים, איכויות ואמינות (של מוצרים, של חנויות וכו') ויקנה מה שהכי משתלם לו.
בברכה,
אורי.
אינני מסכים עם הדברים של ישראל מגד בעניין הפקעת מחירים והצורך בהתערבות הממשלה.
ראשית, ציוד לקליטת לוויינים אינו מוצר בסיסי כמו מזון, מים, חשמל וכיו"ב, ולכן אין שום סיבה שהמדינה תתערב בתחום קיבוע המחירים או פיקוח על המחירים.
שנית, אין לי מושג מה מתח הרווחים של יבואני הציוד, אבל מבחינתי שירוויחו גם 1000% על הציוד שהם מוכרים.
אני כצרכן, משתדל תמיד לקנות מוצרים במחיר האטרטקיבי ביותר שאני יכול להשיג (ולא חשוב כעת אם מדובר במוצר טוב או גרוע, איכותי או לא-איכותי). אני פשוט משווה מחירים עבור אותו מוצר בדיוק (מתייחס גם לאחריות וכו'), וקונה אצל הזול ביותר (אלא אם כן הוא נמצא בצד השני של ישראל).
השוואת המחירים יכולה להיעשות גם באופן גלובאלי, כלומר גם מעבר לגבולות ישראל.
אבל צריך לזכור, שלעיתים פשוט לא משתלם כלכלית לנסות להשוות מחירים ולהשיג את הזול ביותר.
אם יש LNB שבארץ עולה 100 ש"ח ובגרמניה אפשר להשיג ב-30 ש"ח, יתכן שאם הייתי נוסע לטייל בגרמניה, אז על הדרך הייתי בודק וקונה שם מה שאני צריך.
אבל, אין לי שום טעם להשוות לשם ולהזמין משם במיוחד, משום שאם אני צריך להשקיע שעה בשביל כל העניין כבר הפסדתי כסף, כי חסכתי 70 ש"ח, אבל ביזבזתי שעה עבודה, שעבורה אני מקבל יותר מ-70 ש"ח.
בקיצור, שכל אחד יעשה את החשבון שלו.
ההגנה הטובה ביותר עבור הצרכנים היא השוק החופשי - ריבוי של מוכרים.
שכל אחד ישווה מחירים, איכויות ואמינות (של מוצרים, של חנויות וכו') ויקנה מה שהכי משתלם לו.
בברכה,
אורי.
הפועל מרמורק אימפריה !
-
israelmeged
- חבר ותיק

אורי שלום
אם אתה מרוויח 70 ש"ח לשעה אז אתב במצב טוב ןאתה לאצריך למצוא איפה לקנות בזול.
אבל רוב האוכלוסיה בארץ מרוויחה שכר מינימום או מעט מעבר לזה ויש לה משכתנא לתווך ארוך ילדים
כל שקל קובע .
אם עושים קנייה מרוכזת במקום אחד עם כל הדברים אז כן חוסכים הרבה כסף כמה מאות ש"ח
LNB תוצרת גרמניה של SKYWARE עולה בארץ מעל 130 למתקין ובמקומות אחרים ב 30ש"ח בארץ
אז איזה הגיון יש פה ? אותו דגם בדיוק אז מה לא תסע לקנות יותר זול ב 100ש"ח ורק על מוצר אחד
תתאר לך שאתה רוצה את אותו דגם ועל כל צלחת 3 כאלה בארץ עלה לך לפחות 130*3 390=
ובמקום אחר בארץ 90 ש"ח זה 300 ש"ח הפרש .
ויש עוד כמה דוגמאות עם מקלטים שההפרש המינמלי בן מקום למקום הוא 100 ש"ח לפחות ועד 300 הפרש במקרה של מקלט טופילד 6000E
בארץ ראיתי מוכרים באינטרנט עם 700 בחנויות בן 450 ל 650
ובשטחים 300 אז הפםרש של350
לא יודע בכמה היבואן מוכר למתקינים אבל יש פער עצום למוצר אחד שזה לא הגיוני בכלל
וכל זה רק על מקלט אחד אם צריך 3 או 4 מקלטים אז החיסכון הוא משמעותי.
אם אתה מרוויח 70 ש"ח לשעה אז אתב במצב טוב ןאתה לאצריך למצוא איפה לקנות בזול.
אבל רוב האוכלוסיה בארץ מרוויחה שכר מינימום או מעט מעבר לזה ויש לה משכתנא לתווך ארוך ילדים
כל שקל קובע .
אם עושים קנייה מרוכזת במקום אחד עם כל הדברים אז כן חוסכים הרבה כסף כמה מאות ש"ח
LNB תוצרת גרמניה של SKYWARE עולה בארץ מעל 130 למתקין ובמקומות אחרים ב 30ש"ח בארץ
אז איזה הגיון יש פה ? אותו דגם בדיוק אז מה לא תסע לקנות יותר זול ב 100ש"ח ורק על מוצר אחד
תתאר לך שאתה רוצה את אותו דגם ועל כל צלחת 3 כאלה בארץ עלה לך לפחות 130*3 390=
ובמקום אחר בארץ 90 ש"ח זה 300 ש"ח הפרש .
ויש עוד כמה דוגמאות עם מקלטים שההפרש המינמלי בן מקום למקום הוא 100 ש"ח לפחות ועד 300 הפרש במקרה של מקלט טופילד 6000E
בארץ ראיתי מוכרים באינטרנט עם 700 בחנויות בן 450 ל 650
ובשטחים 300 אז הפםרש של350
לא יודע בכמה היבואן מוכר למתקינים אבל יש פער עצום למוצר אחד שזה לא הגיוני בכלל
וכל זה רק על מקלט אחד אם צריך 3 או 4 מקלטים אז החיסכון הוא משמעותי.
- zeevtt
- אחלה חבר

-
prince_amir
- תותח על

שמע זיו, אין לי בעיה, אל תיסע לפה, תגור בדירת 3 חדרים בתל אביב בפיח ובעשן ובזיהום שמסביב, אני גר לי באותו כסף בבית פרטי עם נוף מנתניה ועד תל אביב כולל נוף של הים ביום טוב.
רק חבל שבבוקר שנוסעים מכיוון אלפי מנשה לכפר סבא, רואים את שכבת הפיח וזיהום האוויר מעל תל אביב, מאנשים לא מבינים מה הם נושמים.
ועוד רעיון למחשבה, רוב הפיגועים היו בתל אביב והאיזור, כבה פיגועים היו באלפי מנשה במשך 10 שנים ?
אפילו לא 1
רעיון למחשבה, ודרך אגב, אני גם קולט יותר טוב מהרבה אנשים בגלל הגובה וחוסר הפרעות בשידור שיש במרכז, אז עוד רווח
רק חבל שבבוקר שנוסעים מכיוון אלפי מנשה לכפר סבא, רואים את שכבת הפיח וזיהום האוויר מעל תל אביב, מאנשים לא מבינים מה הם נושמים.
ועוד רעיון למחשבה, רוב הפיגועים היו בתל אביב והאיזור, כבה פיגועים היו באלפי מנשה במשך 10 שנים ?
אפילו לא 1
רעיון למחשבה, ודרך אגב, אני גם קולט יותר טוב מהרבה אנשים בגלל הגובה וחוסר הפרעות בשידור שיש במרכז, אז עוד רווח
3X1 meter dish

3X1 meter dish