לגבי הויזיונט
-
claudia5
- אחלה חבר

היום לאחר שיחה קצרה עם maydassa ביקשתי ממנו להתקין לי ויזיונט g2.
הוא הגיע תוך 3 שעות לחיפה והתקין את הממיר.ב-6 שעות האחרונות סידרתי ושיחקתי עם הממיר אז יש לי מספר מסקנות :
1)הממיר פותח ים של תחנות.לי יש הוטבירד עמוס וסיריוס-הממיר פותח את tps,multivision,c+, canal,nova,supersport ,sexview.....בקיצור פותח את מה שרציתי שזה חבילת מקס ועוד הרבה מאוד תחנות שבחלומות שלי לא חשבתי שהיו לי.
כיום יש לי כ40 תחנות ספורט +כ40 תחנות סרטים+כ-35 ערוצים כחולים +סדרות באנגלית חופשי +axn+hbo+nationat geo+discavery.....פשוט אין סוף
2)איכות התמונה טובה,לא ברמה של טופפילד אבל טובה .
3)הממיר עושה את כל העבודה ללא צורך בשימוש המחשב
4)פתיחת התחנות קצת איטית .
5)באגים קלים
6)פעולות כמו סידור תחנות מאוד מאוד עיטי ומסורבל .
7)maydassa בחור נחמד מאוד ונתן לי הסבר לכל מה שרציתי.
יש לי שאלה לאנשי הויזיונט-האם יש תוכנה לסידור התחנות דרך המחשב?
הוא הגיע תוך 3 שעות לחיפה והתקין את הממיר.ב-6 שעות האחרונות סידרתי ושיחקתי עם הממיר אז יש לי מספר מסקנות :
1)הממיר פותח ים של תחנות.לי יש הוטבירד עמוס וסיריוס-הממיר פותח את tps,multivision,c+, canal,nova,supersport ,sexview.....בקיצור פותח את מה שרציתי שזה חבילת מקס ועוד הרבה מאוד תחנות שבחלומות שלי לא חשבתי שהיו לי.
כיום יש לי כ40 תחנות ספורט +כ40 תחנות סרטים+כ-35 ערוצים כחולים +סדרות באנגלית חופשי +axn+hbo+nationat geo+discavery.....פשוט אין סוף
2)איכות התמונה טובה,לא ברמה של טופפילד אבל טובה .
3)הממיר עושה את כל העבודה ללא צורך בשימוש המחשב
4)פתיחת התחנות קצת איטית .
5)באגים קלים
6)פעולות כמו סידור תחנות מאוד מאוד עיטי ומסורבל .
7)maydassa בחור נחמד מאוד ונתן לי הסבר לכל מה שרציתי.
יש לי שאלה לאנשי הויזיונט-האם יש תוכנה לסידור התחנות דרך המחשב?
-
sickboy666
- תותח על

- rloulou2000
- תותח על

- eli
- תותח על

-
BMWH1
- תותח על

-
talsh
- חבר ותיק

יש לי את שניהם.
עכשיו אתה שמח, ועוד שנה וחודש כנראה שגם לך יהיו את שניהם....
אם אתה רוצה עוד ויז'נט (vn8000 כמו חדש. על השיתוף תצטרך לשלם ליבואן), תן לי 600 ש"ח (מחיר סופי) והוא שלך. אני כבר אוסיף על זה 200 שקל בשביל עוד דרים סיני אצל י.א.
עברת מהמונופול של יס למונופול של השיתוף שלך... כל עוד לא תהיה רעידת אדמה באסיה (עאלק), או "גירסת תוכנה חדשה", הכל ימשיך לעבוד.
enjoy while it lasts....
עכשיו אתה שמח, ועוד שנה וחודש כנראה שגם לך יהיו את שניהם....
אם אתה רוצה עוד ויז'נט (vn8000 כמו חדש. על השיתוף תצטרך לשלם ליבואן), תן לי 600 ש"ח (מחיר סופי) והוא שלך. אני כבר אוסיף על זה 200 שקל בשביל עוד דרים סיני אצל י.א.
עברת מהמונופול של יס למונופול של השיתוף שלך... כל עוד לא תהיה רעידת אדמה באסיה (עאלק), או "גירסת תוכנה חדשה", הכל ימשיך לעבוד.
enjoy while it lasts....
-
David63
- חבר ותיק