שלום,
לאחרונה אני שוקל להתנתק מייס ולהתקין חיבור למספר לווינים. מקריאה בפורום (לא הבנתי הכל) עולה שכדי להתקין 5 ממירים ל-5 טלויזיות יש צורך להריץ חיווט נפרד לכל מסך, האם זהו הפיתרון היחיד?
מגבלה כזו באם הבנתי נכון , הרצת סט כבלים לכל מכשיר טלויזיה תעצור אצלי את המשך התהליך. באם יש פתרון טכנולוגי שיאפר להשתמש בחיווט קיים אני כנראה זקוק לו.
ערן
חדש בתחום ולא בטוח שיש פתרון לצרכים שלי
- nirz
- תותח על

ניתן לחבר ממיר ליותר מטלויזיה אחת, ויש אפשרות גם לעשות זאת כך שתוכל לשלוט עם השלט על הממיר מכל נקודה אליה הוא מתחבר.
אתה צריך לשאול את עצמך האם באמת אתה צריך את האפשרות לצפות בו-זמנית בחמישה טלויזיות שונות בערוצים שונים. אם התשובה היא כן, (וכמו שי.א. אמר, אתה רוצה יותר מאשר ערוצי ישראל), המגבלה הזו אכן רלוונטית לך.
אם אתה יכול להסתפק בפחות ממירים, גם תחסוך כסף על הממירים, וגם תוכל להסתפק בפחות חיוט.
אפשרות נוספת היא שבחלק מהטלויזיות תקלוט רק את ערוצי ישראל (ואז עבור כל הטלויזיות הללו תוכל להסתפק בחוט אחד לכל הממירים), ובטלויזיה אחת או שתיים נוספות יהיה לך מבחר גדול יותר.
אתה צריך לשאול את עצמך האם באמת אתה צריך את האפשרות לצפות בו-זמנית בחמישה טלויזיות שונות בערוצים שונים. אם התשובה היא כן, (וכמו שי.א. אמר, אתה רוצה יותר מאשר ערוצי ישראל), המגבלה הזו אכן רלוונטית לך.
אם אתה יכול להסתפק בפחות ממירים, גם תחסוך כסף על הממירים, וגם תוכל להסתפק בפחות חיוט.
אפשרות נוספת היא שבחלק מהטלויזיות תקלוט רק את ערוצי ישראל (ואז עבור כל הטלויזיות הללו תוכל להסתפק בחוט אחד לכל הממירים), ובטלויזיה אחת או שתיים נוספות יהיה לך מבחר גדול יותר.