שאלה היפותטית
- nirz
- תותח על

-
sickboy666
- תותח על

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- nirz
- תותח על

האם זו שיטה טובה יותר?
שוב, בהנחה שהממיר הרגיל קולט שידור של ערוץ ישראלי מעמוס? האם שני הממירים יעבדו בו-זמנית?
מה יקרה לממיר השני אם הממיר הרגיל יקלוט שידור אחר (מלווין אחר, או בקוטביות שונה), האם יש סיכוי לנזק, או כשנחזיר את הממיר הרגיל לקלוט שוב ערוץ ישראלי, הכל יחזור ויעבוד?
שוב, בהנחה שהממיר הרגיל קולט שידור של ערוץ ישראלי מעמוס? האם שני הממירים יעבדו בו-זמנית?
מה יקרה לממיר השני אם הממיר הרגיל יקלוט שידור אחר (מלווין אחר, או בקוטביות שונה), האם יש סיכוי לנזק, או כשנחזיר את הממיר הרגיל לקלוט שוב ערוץ ישראלי, הכל יחזור ויעבוד?
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
syaros
- תותח על

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- nirz
- תותח על

ברור לי שאם יש סיכוי שזה יעבוד זה רק כאשר הממיר הראשי עומד על עמוס ונותן קוטביות V, אבל האם זה בכלל יעבוד? וכמו ששאלתי, האם יש סיכוי שיגרם איזה נזק?
י.א., אני יודע שהממירים שלהם לא תומכים בדייסק, אבל חשבתי שאם את הקישור ל-LNB דרך הדייסק עושה הממיר הראשי, אז יש סיכוי שמי שמחובר ל-LNB OUT לא מודע לזה שיש דייסק בדרך.
לגבי תשתית נפרדת, זו תשובה פרקטית
. אני מחפש תשובה לשאלה הטכנית, אם זה בכלל אפשרי?
י.א., אני יודע שהממירים שלהם לא תומכים בדייסק, אבל חשבתי שאם את הקישור ל-LNB דרך הדייסק עושה הממיר הראשי, אז יש סיכוי שמי שמחובר ל-LNB OUT לא מודע לזה שיש דייסק בדרך.
לגבי תשתית נפרדת, זו תשובה פרקטית
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
לדעתי יעבוד, אין סיבה שלאnirz @ 14/1/2008, 20:28 כתב: ברור לי שאם יש סיכוי שזה יעבוד זה רק כאשר הממיר הראשי עומד על עמוס ונותן קוטביות V, אבל האם זה בכלל יעבוד? וכמו ששאלתי, האם יש סיכוי שיגרם איזה נזק?
לגבי תשתית נפרדת, זו תשובה פרקטית. אני מחפש תשובה לשאלה הטכנית, אם זה בכלל אפשרי?
הרי האות מפוצל בצורה פסיבית לחלוטין
הדבר היחיד הוא שהעוצמה יורדת במפצל (כ-4dB)
היות ובנוסף יש DC BLOCK על הממיר של YES
אין בעיה של התנגשות כי היא פשוט לא קיימת
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- marx04
- אחלה חבר

שלום לכולם,
יא ייעץ ש"עדיף לשים את המפצל לפני הדייסק על ה LNB של עמוס.".
אני מניח שמבחינה מעשית זה מסובך יותר, מפני שמשמעות הדבר שאם עושים את זה צריך להוריד שני כבלים מהגג לבית.
לעומת זאת, אם שמים את המפצל אחרי הדייסק, או מחברים טורית, שפי שניר הציע/שאל, אז הפיצול והחיבור נעשה בתוך הבית, ואין צורך להוריד כבל נוסף מהגג לבית.
בברכה,
אורי.
יא ייעץ ש"עדיף לשים את המפצל לפני הדייסק על ה LNB של עמוס.".
אני מניח שמבחינה מעשית זה מסובך יותר, מפני שמשמעות הדבר שאם עושים את זה צריך להוריד שני כבלים מהגג לבית.
לעומת זאת, אם שמים את המפצל אחרי הדייסק, או מחברים טורית, שפי שניר הציע/שאל, אז הפיצול והחיבור נעשה בתוך הבית, ואין צורך להוריד כבל נוסף מהגג לבית.
בברכה,
אורי.
הפועל מרמורק אימפריה !
- nirz
- תותח על

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- nirz
- תותח על

האמת, שניסיתי את החיבור הזה לפני כחודש כשהשתמשתי בממיר טופפילד במקום הממיר של YES. כלומר חיברתי לדייסק דרימון, ואת הטופפילד חיברתי ל-LNB OUT של הדרימון. מה שקרה אז הוא שלמעשה הטופפילד השתלט על הדייסק, כאילו שב-LNB OUT של הדרימון אין DC BLOCK מובנה. זה נראה לי לא בריא כל כך, אז כשבדקתי את זה עכשיו עם ממיר YES, שמתי DC BLOCK, ליתר בטחון (הדרימון שימש אותי בבדיקה עם הממיר של YES).
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
MAYDASSA
- מתקין