zeevtt @ 3/1/2008, 19:38 כתב:
עוד דבר קטן חלק מהערוצים יהיו פרימיום(עוד דרך לגנו........ואני לא ממשיך)
זאב,
אף אחד כאן לא גונב.
זו שיטת מסחר מאוד מקובלת בארץ - כל חברה מנסה למקסם כמה שיותר את הרווח מהלקוח. החברות הגדולות רואות בנו ארנקים מהלכים, לא פחות ולא יותר.
YES\HOT יודעים שאין לציבור ברירה. כדי לראות טלוויזיה בארץ צריך לשלם. לציבור שמשלם על חבילת הבסיס אין ברירה : אם הוא יתנתק - אין לו טלוויזיה.
אז מרוקנים את חבילת הבסיס ומעבירים את כל התכנים ה "שווים"
בכל החברות הגדולות זה אותו הדבר : חולבים ממך כמה שאפשר. אם אתה מתקשר להתנתק או להפסיק את השירות - פתאום אתה מגלה שיש תעריפון אחר. רק בארץ יכול לקרות מצב ש 2 לקוחות שמקבלים בדיוק את אותו השירות משלמים תעריפים שונים לגמרי. אחד משלם תעריף נוח, ואת השני קורעים במחיר.
האם זה נכון שערוץ ספורט5HD הוא גם פרימיום?בYES?
אני עוד לא ביררתי,
אבל עם זה נכון אז האם
גם לשלם על חבילת הבסיס וגם לשלם על ערוץ ספורט 5 וגם לשלם על חבילת HD וגם לשלם על ערוץ ספורט 5H כדי לצפות בו,
זה לא סחיטת כסף?
האם בחברות לווין אחרות בעולם גם הערוצי HD זה פרימיום?
בקשר להערוץ הידברות,
תקנו אותי אם אני טועה,
אבל בהודעה שקיבלתי מהמקלט לווין של YES שיש לי,
הערוץ הידברות יהיה פתוח עד להודעה חדשה,
כלומר נראה לי שבעוד כמה חדשים כנראה שהסמל שיש בשידור של הערות הזה שידורי נסיון ירד,שהערוץ הזה כן יעלה כסף,
ואני חושב שברגע שהערוץ הזה יעלה כסף הרבה מאוד אנשים לא יקנו אותו,
מילא אם זה היה ערוץ בידור יהודי שמשדר גם תוכניות בידור יהודיות עם שירים יהודים,שזה נראה דבר שנראה לי יותר מעניין,
אז אולי היתי חושב לשלם על ערוץ כזה כדי לצפות,
אבל ערוץ שהמטרה שלו זה רק להחזיר בתשובה עם אמונות של מיסטיקה,שאני בספק מאמין להם,אני אדם שמאמין בהקדוש ברוך ומאמין שמי שמנהג אל הקדוש ברוך הוא כמו שצריך,הקדוש ברוך הוא יעזור לו כמו שצריך,גם עם מפת המזלות תטען שדווקא ביום מסויים יהיה לאדם מסויים יותר רע בחיים,
לפי דעתי זה חוצפה לבקש כסף כדי לראות שיעורי החזרה בתשובה,
אם היו אומרים לי יש בבית הכנסת הרצאה של חזרה בתשובה כאשר כדי לשמוע את ההרצעה הזו אתה צריך לשלם כסף,
אז היתי אומר,אם התורה נועדה בשביל הכסף,ולא בשביל לחיות חיים טובים,איזו מין תורה זה?
אני כבר מעדיף אם כבר לשלם כסף לסלבריטאי כדי לדעת את דברו,
אם הערוץ ישנה ואו יוסיף תכנים אז זה כבר משהו אחר,