כרטיסי YES הלבנים
-
leongor58
- אחלה חבר

-
7897
- תותח על

-
7897
- תותח על

- yossid
- תותח על

- yoramro
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אל תתחכם..yossid @ 19/1/2008, 10:09 כתב: דבר חדש ומעניין
מה קרה אפשר לדבר על YES
לפי התקנון אסור
הפורום הזה אינו מתעסק בכל הקשור בפעילות בלתי חוקית בהקשר ל YES ו HOT וחל איסור מוחלט לפרסם בפורום דברים הנוגעים בכך. פרסומים כאלו ימחקו ללא הודעה מראש.
התקנון שריר ותקף ותלמד לקרוא!
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
oreach
- חבר ותיק

עד כמה שאני מבין, הצפנת ה-Videoguard ש-Yes משתמשת, עובדת על צמדי ממיר-כרטיס כך שלא ניתן להשתמש בכרטיס מסויים שמחובר לממיר שאינו בן הזוג שלו.
על פניו נראה כאן שהכרטיס החדש כולל בתוכו כבר את ה"צימוד" הזה (או שאני טועה ויש כאן משהו אחר לגמרי), מה שמעלה תהיות לגבי אפשרות להחלשת ההגנה על השידורים (למשל אפשרות לשיתוף), דבר שסותר את האינטרסים של חברת הלווין, שעד כה חסינה מפני גניבות שידורים מסוג זה. אני מפספס משהו?
בכל אופן הדבר כנראה יאפשר הקלטה של התוכניות ע"ג המחשב, מה שיכול להוות תחליף ל-YesMax, או שגם כאן אני טועה....
oreach
על פניו נראה כאן שהכרטיס החדש כולל בתוכו כבר את ה"צימוד" הזה (או שאני טועה ויש כאן משהו אחר לגמרי), מה שמעלה תהיות לגבי אפשרות להחלשת ההגנה על השידורים (למשל אפשרות לשיתוף), דבר שסותר את האינטרסים של חברת הלווין, שעד כה חסינה מפני גניבות שידורים מסוג זה. אני מפספס משהו?
בכל אופן הדבר כנראה יאפשר הקלטה של התוכניות ע"ג המחשב, מה שיכול להוות תחליף ל-YesMax, או שגם כאן אני טועה....
oreach
-
sickboy666
- תותח על

אני לא חושב שהם עשו את זה כוונה. הכרטיס החדש פשוט שונה מהישן. ומי שאחראי על זה הם NDS ולא YES. המקרה קרה שהכרטיס הלבן מזוהה ב CAM של JOKER והסתבר גם ב CAM-ים האחרים.
עד עכשיו זה היה המזל של YES שאף אחד בעולם לא התעסק בכרטיסים הישנים שלהם.
הכרטיס החדש דומה מאוד לכרטיסים של חבילות האחרות בעולם, ולכן מזוהה בקלות.
אינני חושב שזה יגרום בעיות והפסדים ל YES. להפך, אנשים יתחילו לרכוש את המנוי החוקי כי זה עובד במחשב כמו שצריך.
מצד שני, לא כולם אנשי "המחשבים" או "הלווינים" והם ישראו מנויים כפי שהיו.
יא פתח את השרשור הזה לצורך הלימוד. זה לא מעודד את אף אחד לפעילות לא חוקית!!!
כל אחד יפעיל את הכרטיס שלו אצלו בבית.לשימוש פרטי.עם המנוי החוקי שלו. ומי שרוצה לעבור את הקווים, שלא יענה בשרשור הזה, או כל שרשור אחר כאן בפורום. הדיון הזה טוב לכולנו ובוא נשמור אותו חוקי.
עד עכשיו זה היה המזל של YES שאף אחד בעולם לא התעסק בכרטיסים הישנים שלהם.
הכרטיס החדש דומה מאוד לכרטיסים של חבילות האחרות בעולם, ולכן מזוהה בקלות.
אינני חושב שזה יגרום בעיות והפסדים ל YES. להפך, אנשים יתחילו לרכוש את המנוי החוקי כי זה עובד במחשב כמו שצריך.
מצד שני, לא כולם אנשי "המחשבים" או "הלווינים" והם ישראו מנויים כפי שהיו.
יא פתח את השרשור הזה לצורך הלימוד. זה לא מעודד את אף אחד לפעילות לא חוקית!!!
כל אחד יפעיל את הכרטיס שלו אצלו בבית.לשימוש פרטי.עם המנוי החוקי שלו. ומי שרוצה לעבור את הקווים, שלא יענה בשרשור הזה, או כל שרשור אחר כאן בפורום. הדיון הזה טוב לכולנו ובוא נשמור אותו חוקי.

- eli
- תותח על

-
elbergh
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
sickboy666
- תותח על

שאלתי את ידיד שלי שעובד ב YES עוד מתחילת הדרך שלה. לא שמע על דבר כזה בחיים?!elbergh @ 19/1/2008, 21:17 כתב: לידיעה כללית המפעיל המקומי מזמן לא בטוח
ובארץ כבר נתפסו אנשים שמכרו ממיר מסוים שאפשר הכול
הם קבלו את עונשם .
התפקיד שלו בחברה מספיק גבוה כדי לדעת על מקרים כאלו.
אני בהחלט מאמין שמי שיתפס במעשה לא חוקי כנגד ה YES ישלם על זה ביוקר. הם צריכים מישהו שיהיה דוגמא לאחרים שאולי חשבו להתעסק בזה.
אבל בינתיים , חוץ ממקרים בודדים של פירטיות לשימוש האישי, הוא לא שמע המשהו מסחרי.
אז מעניין מאיפה הנתונים האלו שרשמת?!

-
prince_amir
- תותח על

אני חושב שהשימוש בכרטיס של YES בדריימ למי שיש מנוי חוקי, הוא דרך מעולה להנות משני העולמות ביחד, גם חו"ל וגם ישראל.
הדבר הינו פתרון טוב לאנשים שיש להם מספר ממירים של YES בבית ורוצים גם לראות בסלון עוד לווינים, בסך הכול דבר מעולה מבלי לבצע כל עבירה כלשהיא.
אני מכיר הרבה אנשים שלא מוכנים לעבור ללוין ולהישאר בYES רק בגלל התרגום וכו, זה גם פתרון טוב אלו שרוצים לטעום את העולם מבלי לאבד את YES
הדבר הינו פתרון טוב לאנשים שיש להם מספר ממירים של YES בבית ורוצים גם לראות בסלון עוד לווינים, בסך הכול דבר מעולה מבלי לבצע כל עבירה כלשהיא.
אני מכיר הרבה אנשים שלא מוכנים לעבור ללוין ולהישאר בYES רק בגלל התרגום וכו, זה גם פתרון טוב אלו שרוצים לטעום את העולם מבלי לאבד את YES
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

-
sickboy666
- תותח על

-
yoel
- אחלה חבר

-