בינתיים ההתרשמות הראשונית חיובית, אבל עדיין יש לי לא מעט בעיות.
ביצעתי עדכון לג'מיני 4.20 דרך כבל סיראלי (גם פה היו לי קצת בעיות, לא הצלחתי לבצע את העדכון בעזרת מחבר USB TO SERIAL עם הלאפטופ שלי, ונאלצתי לבצע את העדכון בחיבור הסיראלי הרגיל של ה-DESKTOP שלי).
התרשמות מאיכות התמונה - לא נופלת מזו של הטופפילד, וזה לא מעט!!!
בנסיון חיבור של הדרימון לנתב שלי (נתב NETGEAR אלחוטי די ישן, עם תשתית קווית. יש נקודת רשת ליד הטלוויזיה) הופיעו לא מעט בעיות. פעם אחת הדרימון הצליח להתחבר בלי בעיות, הצלחתי להתחבר אליו עם DCC. הצלחתי לבצע MOUNT לדיסק קשיח במחשב ולבצע הקלטות. בפעם אחרת, הדרימון פשוט לא מזוהה על ידי הנתב, כאילו שהוא בכלל לא מחובר. באותה נקודת רשת, הלאפטופ שלי מתחבר תמיד וללא בעיות.
נסיונות לחבר את הדרימון ישירות ללאפטופ תמיד מצליחים.
אני חושד באחת משתי האפשרויות:
1. איכות הקו מהנתב לדרימון ירודה (מדובר על תשתית על גבי חוטי טלפון רגילים), ובשל כרטיס רשת באיכות נמוכה של הדרימון, יש לו בעיה בחיבור. את זה אבדוק יותר מאוחר ע"י נסיון חיבור של הדרימון לנתב שלא דרך התשתית בקירות (בחיבור כבל רשת קצר).
2. יש לדרימון איזושהי בעיה עם הנתב עצמו. את זה אבדוק ע"י חיבור הדרימון ללאפטופ, אבל הפעם דרך התשתית הקווית שאיתה הוא אמור להתחבר לנתב.
בכל מקרה, נראה לי שאאלץ לקנות ציוד נוסף, כנראה SWITCH אותו אחבר לנקודת הרשת שליד הדרימון.
בעיה נוספת בה היא שלא הצלחתי לפתוח ערוצים של POLSAT עם MGCAMD 1.27 ומפתחות מעודכנים (נבדקו על גבי הטופפילד שאכן עובדים). ערוצים מקודדים אחרים (SRG, DMC, ועוד ועוד) נפתחו ללא בעיות.
אם למישהו יש עוד רעיונות בקשר לבעיות הללו, אשמח לשמוע.
ניר