שאלה בקשר להכנסת מפתחות.
-
haim001
- חבר ותיק

שלום, לא מזמן החלפתי ממיר(אותו סוג ממיר שהיה לי) TOPFIELD 4000FI.
בממיר הקודם הצלחתי להכניס את המפתחות של RAI AFRICA
עכשיו אני מכניס אותם, ואני לא כל כך בטוח לאן להכניס אותם, תחת איזה קידוד, ומה לרשום בספרות הראשונות ז"א זיהוי הערוץ.
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בלאמר לי איפה לשים את הקודים. יש לי אותם רק תגידו לי איפה לשים ומה לרשום בזיהוי של הערוץ ..
תודה רבה.
בממיר הקודם הצלחתי להכניס את המפתחות של RAI AFRICA
עכשיו אני מכניס אותם, ואני לא כל כך בטוח לאן להכניס אותם, תחת איזה קידוד, ומה לרשום בספרות הראשונות ז"א זיהוי הערוץ.
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בלאמר לי איפה לשים את הקודים. יש לי אותם רק תגידו לי איפה לשים ומה לרשום בזיהוי של הערוץ ..
תודה רבה.
As Roma-The Love Of My Life.
Every time that I look in the mirror, All these lines in my face gettin' Clearer
Every time that I look in the mirror, All these lines in my face gettin' Clearer
-
danwol
- תותח על

-
haim001
- חבר ותיק

תודה לשניכם, אבל קראו את התגובה שלי בצורה יותר מעמיקה, ותבינו שהתכוונתי לכך שאני יודע איך להכניס את המפתחות
ביקשתי ממכם לומר לי האם אתם יודעים תחת איזה קידוד אני צריך לשים אותם, BISS? SECA?
והאם לשנות מפתוח קיימים או האם ליצור מפתח חדש, ומה לרשום בספרות הראשונות שלו(זיהוי הערוץ).
תודה על ההבנה.
ביקשתי ממכם לומר לי האם אתם יודעים תחת איזה קידוד אני צריך לשים אותם, BISS? SECA?
והאם לשנות מפתוח קיימים או האם ליצור מפתח חדש, ומה לרשום בספרות הראשונות שלו(זיהוי הערוץ).
תודה על ההבנה.
As Roma-The Love Of My Life.
-
haim001
- חבר ותיק