איפה העזרה - שווה קריאה!!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
ganki
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ganki »

שלום למנהל הפורום
כפי שבודאי ידוע לך אני נחשב חבר ותיק בפורום
חשבתי שזה נותן קצת כבוד לאדם שמתמיד
כוונתו של הפורום הלא היא החלפת דעות ועזרה לפי הצורך
רוצה אני ברשותך להביא לפניך שני מקרים שבהם ביקשתי את עזרת הפורום ולא קיבלתי תשובה כלל
1)יש ברשותי ממיר יונדאי 500 רכשתי אותו כיד שניה
חברת ****שהיא המשווקת של המוצר מזמן חדלה לשלוח קודים לשידרוג המכשיר
כתוצאה מכך כל מי שרצה לראות תוכניות צרפתיות כמו TPS למשל או פולניות
היה צריך לקנות ממיר חדש פועל יוצא של רצון חברת היבוא לאלץ קונים בפוטננציה לקנות ממיר חדש
אני בחיפושים רחבים בפורומים זרים הצלחתי לשדרג את המכשיר ואני נהנה ממנו גם בימים אלו
בנוסף קיבלתי מחבר מכשיר מסוג HEOTION SKYBOX ותוך כדי נסיונות לשדרג אותו
חסמתי אתו לקליטה
סופו של דבר אף על כל פניותי לחברי הפורום לעזרה לא קיבלתי ולוא משוב אחד
גם כאן בעזרתם של פורומים זרים הצלחתי להחזיר את המצב לראשיתו אף על פי
שכרגע עדיין לא הצלחתי לשדרג אותו
שאלתי היא אם לא מקבלים עזרה אז בשביל מה יש פורום
ברצני לציין את יוסי כיוצא מן הכלל בפורום הזה הבחור עושה עבודתו נאמנה
עד כאן
GANKI [מנגן]
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

אני בכלל לא מכיר את הממיר שיש לך, רובנו מחזיקים ציוד שהוא קצת יותר מתקדם שיש לו תמיכה,
אתה מבקש תמיכה במוצר ישן זה כמו לבקש ממיקורוספט תמיכה בWINDOWS 98

לכן אולי חשבת שאיש גם לא יכול לעזור לך בנושא!
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

יש פה איזה רושם מוטעה שאם שמים צלחת על הגג וקונים ממיר משומש בכמה מאות שקלים זכאים לקבל חבילות לווין איכותיות בחינם בהקלדת כמה קודים לממיר, זה פשוט לא עובד כך.
מי שלא רוכש לעצמו כרטיס חוקי מודע לכך שיהיה חייב להשקיע לא מעט זמן ברדיפה אחרי הקודים והעדכונים, וזה נכון במיוחד עבור מי שיש לו ציוד קצת ישן. מדי פעם צריך להשקיע בציוד חדיש.

ולגבי המקרה הפרטי שלך שספרת עליו, כפי שהנסיך אמיר כבר אמר, אין לי את הממיר הזה ולכן לא יכולתי לעזור.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

בשביל מה קיים הפורום הזה... המממ באמת שאלה טובה.

השאלה תפסה אותי בין תנומה להרהור וכנראה במצב רוח מתפלסף ושאלתי את עצמי באמת בשביל מה הפורום קיים?

ברור כבר מדבריך המופנים אלי שעבורך באמת הפורום לא תרם כלום. אמנם אתה חבר ותיק שרשום בפורום משנתו השלישית ולמרות כל הזמן הרב שאתה איתנו לא השכלנו לגרום לך לקנות ממיר טוב ולא משהו לא מוכר וללא תמיכה. זה ברור שנכשלנו.

רגע, לא נכון להגיד נכשלנו, הרי רוב הגולשים בפורום אינם קשורים לזה. זה כישלון אישי שלי. אין לי אלא להביע את צערי והתנצלותי אליך.

אבל אני מנסה לחשוב ולראות אם באמת הפורום נכשל בקיומו לא רק לגביך, כי אם כן אז באמת הגיע העת להיפרד ולסגור את האתר המיותר הזה - לא כך?

אז התחלתי לעשות קצת חשבון נפש ולהיזכר מה כן תרם הפורום הזה.

למי שלא זוכר הפורום הוקם בשלהי שנת 2003 לאחר ויכוחים מיותרים עם מנהל הפורום בתפוז - ידידנו היקר עלי שביט. היו שם המון הפרעות מאנשים מוזרים כמו קוקו המוזר וממש היה קשה להינות מהתחביב..

פתחתי את הבית הזה ומצאנו פה מקום שקט ונעים להעביר מידע ולהישאר עדכניים בעולם הלווינים. עשינו מפגשים של החברים הקבועים והפחות קבועים שהיו מהנים מאד. נפגשנו בסינימה סיטי באולם 5 (כמדומני), התקנו צלחת ועשינו הדגמות משגעות של שיתופים, HDTV, ממירים שונים, הרצאות מהנות ומשכילות... וכן, אני ארגנתי את רוב המפגשים האלה.

הבאתי ממירי דרים בוקס למפגש ביהוד כמו גם את הדרימון הראשון בארץ... וגם שם התקינו לנו צלחת לערב המפגש כדי שנעשה הדגמות חיות. זה היה יוסי פרקש שהתקין ביהוד ואיציק התקין בסינימה. אם שכחתי מישהו אני מתנצל.

קשה לי להאמין שהפורום הזה שורד כבר למעלה מ 4 שנים למרות הכשלונות והמריבות ושלטון היחיד פה. היו הרבה פעמים של תחושות קשות ורצון לסגור את הבסטה אבל גם הרבה יותר פעמים תחושות שבכל זאת יש פה אנשים יקרים שאוהבים לתרום מעצמם למען האחרים מה שנתן לי תחושת סיפוק וגאווה שבכל זאת הזמן הרב שאני משקיע הוא כן שווה משהו.

זה נכון שאת הכשלונות יותר רואים ויותר זוכרים. אבל לפעמים מתוך הזכרונות הקשים גם עולים הזכרונות הטובים.

אז צר לי על תחושת המרירות שאתה חש בצדק. אבל לא תמיד ששואלים שאלה בפורום יש מי שיודע לתת תשובה. זה רק נותן לי להבין עד כמה אתם מעריכים את הידע שלי מעל ומעבר לאמת. אני סך הכל אדם רגיל כמוכם, ללא השכלה רשמית בתחום הלווין. אני אמנם הרבה שנים בתחום וגם טיפוס סקרן שאוהב ללמוד ולחקור ומכאן בא הידע שלי. אבל קטונתי להיות אנציקלופדיה מהלכת.

אז בבקשה, הפורום פה קיים כדי לשאול את כל החברים שאלות, לא רק את המנהל. וכל מי שיודע לענות ומוכן לתרום מהידע שלו שיענה. זה מה ששווה הפורום הזה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
elbergh
חבר פורום
חבר פורום
יצירת קשר:

שליחה על ידי elbergh »

GANKI מדובר במקלט NEOTION מצרפת ולא כפי שרשמת
זה מקלט צרפתי טוב ומתקדם שהביא חידושים רבים בזמנו ושהרבה קוראנים העתיקו ללא הצלחה יתרה
אתה פשוט יכול לאתחל אותו RESET כמו שהיצרן נותן אותו ולנסות לעשות לו פלאש חדש
בשביל הממרים האלה יש פורומים בצרפתית
אני אתן לך קישור
לגבי מקלט יונדאי זה אחד המקלטים הכי דפוקים שאי פעם היו בשוק תוכל למצוא תוכנות שדרוג בפורומים אחרים . אסור לקנות מקלט יד שניה
אתה לא הייתה קונה ברקסים משומשים לאוטו שלך נכון ?
אז למה קנית מקלט ישן כזה ועוד יונדאי ?
אל תבוא בטענות לאיש רק לעצמך .למה לא שאלת מי שמכר לך אותו אך אתה משדרג ומאיפה ?
אם אתה דובר צרפתית אתן לך קישור
תקנה רק מקלט חדש פעם הבאה והדגם האחרון והכי חדש כמו דרימבוקס למשל
הדרימבוקס שעכשיו כולם קנו כבר מת למעשה כי הוא לא HD בעוש שנה כולם יזרקו לפח
כי יהיה משהו יותר חדש .
ויש דגמים מתקדמים יותר שיוצאים לשוק אבל הוא יותר טוב מכל מקלט פשוט אחר בשוק .
NEOTION SKYBOX
http://www.la-cafetera.com/skybox.htm
אל תשדרג תקרא קודם שזה מתאים לדגם שלך ורק אחכ תשדרג ותראה את השדרוג הכי אחרון לפי תאריך

קישור 2
http://sky.invisionplus.net/index.php?mforum=sky&c=3

הפתרון לבעיה שלך אם זה BLOCKED
http://www.gooddvdstuff.com/forum/satel ... 7-9-a.html

GOOGLE קישורים
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q= ... ybox&meta=

קבצים ופורומים NEOTION

http://amarasat.mylivepage.com/file/67/556
להורדות
http://www.secur21.com/firmware-receptores-neotion.html

http://foros.zackyfiles.com/forumdispla ... orumid=242

יונדאי 500 כשאמצא אתן לך קישור בנתיים תעיין בקישורים שצרפתי לך
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

אני חושב ומרגיש שאני צריך לתת לפורום הזה ,מחמאות אין סוף כי בלעדיו החברים לא היה מתאפשר לקבל

מגוון רחב כזה של אינפורמציה ,ולדעתי זה הפורום המוביל בארץ ובצדק ,בגלל תמיכת החברים |כן| [כפיים]
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

בשביל מה קיים הפורום?
...
אז אני הגעתי למסקנה שהוא קיים על מנת שאנשים שונים ומשונים בעלי עניין משותף בלווינים יוכלו לשתף מידע.
עצם חברות בפורום לא נותנת לך "מנוי" על פתרון כל בעיה ובעיה שמתעוררת.
הפורום הוא רק במה. מי שעושה אותו הם האנשים החברים בו.
יש מי שתורם יותר, ויש מי שתורם פחות, כל אחד לפי יכולתו.
לפעמים יש שאלות ובעיות שגם חברי הפורום לא יכולים לענות עליהם, ואז, אם אתה באמת מרגיש שאתה חבר בקהילה הזו, ואתה מצליח למצוא את הפתרון, "חובתך" (:)) לשתף את שאר חברי הפורום בו.
אני אתן רק את הדוגמא האחרונה שהתמודדתי איתה. ניסיתי לפתוח את התחנות של POLSAT בדרימון, ולמרות נסיונות של חברי פורום פה לעזור לי, לא נמצא הפתרון.
לאחר שיטוט באתרים שונים בחו"ל, מצאתי פתרון בעצמי וע"י פירסומו כאן בפורום הצלחתי לעזור לעוד מספר חברים שנתקלו באותה הבעיה.
מלבד זאת, אני נעזרתי אין סוף פעמים בפורום, גם פשוט ע"י ביצוע חיפוש בשרשורים ישנים.
אז לפחות מצידי - הפורום הזה עזר לי ביותר, וקיומו בהחלט מוצדק.
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

GANKI,צר לי שלא קיבלת סיוע,אבל אני מסכים עם כל המגיבים.אני בטוח שאם היה חבר שמכיר יותר ממך את הממיר שלך ,כבר היית מקבל סיוע.אנחנו נעזרים בחברים מנוסים מאיתנו ,ומנסים לעזור כשאנו מסוגלים.
satlite
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי satlite »

י א @ 25/1/2008, 00:24 כתב:
זה היה יוסי פרקש שהתקין ביהוד ואיציק התקין בסינימה. אם שכחתי מישהו אני מתנצל.

קשה לי להאמין שהפורום הזה שורד כבר למעלה מ 4 שנים למרות הכשלונות והמריבות ושלטון היחיד פה.

זה נכון שאת הכשלונות יותר רואים ויותר זוכרים. אבל לפעמים מתוך הזכרונות הקשים גם עולים הזכרונות הטובים.
כמו בכול דבר בחיים יש עליות וירידות..יש ימים יפים ונפלאים ויש ימים קשים :)

איפה הימים היפים ההם של שלמה רוזן וחבריו עם מדור היומאקס הנפלא |כן| איפה הימים שזאקי ויוסי פרקש כיכבו כאן בפורום.איפה הימים שעוד איכשהו אפשר היה לחלום על איחוד הקהילה ועם למנהלי הפורומים לא היו
אינטרסים אישיים מסחריים והמון אגו אישי אז יכול להיות שהקהילה הזאת היתה מאוחדת אלה היו ימים יפים שכנראה לא יחזרו :) נשארנו עם 3 פורומים..ועם יותר מידי מנהלים בין הפורומים השונים לכול פורום יש את
החוקים הנוקשים שלו.בעוד שבפורום הזה הפעילות היומיומית שוטפת ב-2 הפורומים האחרים השתיקה ממש רועמת נשארנו עם קהילה מסחרית מפולגת מתרפסת ומעוותת ועם לא מעט אנשים שעזבו אותה בטריקת דלת נשארנו עם הדבר היחיד והעיקרי שמעניין היום את 90% מחברי הקהילה הזאת והמנהלים ( שיתופים ) :)
נשארנו עם השווארמה הגרעינים והטלוויזיה ובכול זאת למרות הבלאגן החסרונות והמריבות הפורום הזה עדיין נחשב בעיני רבים לפורום הבכיר בארץ ?
adam123
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי adam123 »

למה קיים הפורום?....
אני חי את הנושא בקצב שלי כבר כשנתיים.אכן,את המידע וההתייחסות הראשונית אני חייב ל-SATIL
מכיוון שניתקלתי בו במיקרה כפורום ראשון.אין ספק כי את מירב המידע והידע מצאתי בסבלנות בפורום
זה וגם ברכישת הדרים-בוקס ה-7020 אני מייחס להמלצות הטובות של חברי הפורום.
כמובן שאני "מטייל" בפורומים אחרים,אבל פורום זה תמיד הינו מרכזי בשבילי(די משעשע לפעמים לקרוא
את "קרבות הרחוב" בין חברי הפורום).
בקיצור,אם לא היה קיים היה צריך להמציא אותו.
סמל אישי של משתמש
nurusz
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי nurusz »

למה קיים הפורום הזה ?
למה קיימים עוד אלפי פורמים העוסקים בנושא הזה ?
למה קיימים בכלל כל הפורומים ?
למה קיים האינטרנט ?
למה ולמה ולמה...
כי תמיד תהיה שאלה שאין לאף אחד תשובה
אני גם כן שאלתי שאלות ולא קיבלתי תשובות
לא לקחתי את זה באופן אישי, פשוט אנשים לא יודעים את התשובות או אין להם חשק להגיב
זה טבעו של האדם
בפורמים הזרים המצב הוא לא יותר טוב
בהצלחה לכולנו :)

DM500
GEMINI 4.2
HOTBIRD
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

satlite, לפחות בפורום הזה אין יותר מריבות מנהלים... חחח
יוחנן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי יוחנן »

אהבתי את התגובה של י.א - יש צורך לפעמים בהומור, באמת כישלון חרוץ... :D
המשפט הזה מיותר.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

חחח, באמת כשאני קורא את תגובתי שוב אני ממש לא מבין איזה מוזה שרתה עלי...

כנראה לא קוראים את השרשור הזה כי אחרת היו הרבה מגיבים לזה.
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

בדרך כלל שירשורים עם תגובות ארוכות לא קוראים

כדאי שיעזרו לך בפורום צריך להיות תמציתי :)
מילה טובה לא עולה כסף
שלח תגובה