בעיה בהזרמת ערוצים מסויימים מה-Dreambox למחשב

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

משום מה כשאני מבצע הזרמה (streaming) מהממיר שלי אל המחשב, ערוץ 1 וערוץ הכנסת לא נפתחים לי ב-VLC בעוד ששאר הערוצים (2, 10, ו-33) כן. כשאני בודק את תעבורת הרשת בזמן ההזרמה, אני רואה תעבורה עקבית ויציבה שמגיעה, אבל משום מה נראה שה-VLC לא מצליח לפענח את ה-stream...

יש לי Dreambox 500S עם Gemini 4.2.

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה,
oreach
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

תנו סימן חברים...
טוב..., אני מבין שהרבה כם שואלים את עצמם מה לעזאזל הוא צריך להזרים את ערוץ 1 וההכנסת ומי צופה בזה בכלל :), אבל באמת אף אחד לא נתקל בבעיה מסוג זה בעבר?

אני אודה לכם אם לפחות מי שיש לו ממיר עם גרסת תוכנה כמו שלי ו-VLC בגרסה חדשה יחסית, ינסה לבצע הזרמה של ערוץ 1 או הכנסת מממשק ה-WEB של הממיר, ויגיד לי עם הצליח לו או לא.

תודה מראש,
oreach
sickboy666
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sickboy666 »

כנראה אצלך גירסה מיוחדת של VLC. חכמה מאוד. מססננת ערוצי זבל! :lol:

אגב, אני לא מצליח להזרים שום דבר דרך ה VLC. תעשה קצת חיפוש בפורום.דיברנו על זה לא מזמן.
תמונה
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

תודה sickboy666, הסתכלתי בשרשורים הקודמים שמדברים על ה-VLC.

כאן אין שאלה כלל למה ה-VLC לא עובד בכלל או למה ההזרמה מקרטעת.
לעומת זאת, שמתי לב שבחלק מהתגובות שהיו בשרשורים הללו נטען שלמרות בעיות בהזרמה אל ה-VLC, הקלטה על דיסק קשיח ברשת עובדת מצויין, מה שמעלה חשד שהבעיה היא ב-VLC.
הרי אם הקלטת ה-stream לקובץ TS תקינה וה-Dreambox מציג את הקובץ באופן תקין, כלומר מבחינת תעבורת רשת הכל תקין, למה שה-VLC לא יוכל לעשות כן אלא אם כן הבעיה בו (אולי משהו בקודק ה-MPEG2 הפנימי שלו שמפשל בפיענוח הערוצים המסויימים).

נשאר רק לראות אם ההזרמה של הערוצים האלו (ערוץ 1 והכנסת) אל ה-VLC אכן עובדת גם אצל מישהו מכם (ואם כן, אזי התיאוריה שלי קצת מתערערת משהו... :)).

אז אם יש כאן מישהו שירים את הכפפה ויבדוק אם זה עובד אצלו, אני אודה לו מאוד.

oreach
סמל אישי של משתמש
girobert
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי girobert »

יש לי דרים 7020 , ערוץ 1 נצפה בסדר גמור דרך ה VLC , מה שאני כן יכול להגיד לך זה
שאת ערוצי DIGITAL PLUS שבזמנו ניתן היה לצפות אותם , לא עבדו לי אף פעם עם ה VLC
ולא הצלחתי להבין עד היום מדוע הם לא עובדים , בכל מקרה , ערוץ 1 אצלי עובד ;)
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

מעניין.... אולי האופן שבו נשלח ה-stream ב-500S שונה מה-7020? אם כי זה לא נשמע סביר במיוחד כיוון שמקור ה-stream הוא מהלווין והממיר רק עוטף אותו בפאקטים לשם העברתם ברשת....
עם איזו גרסת VLC ניסית?

בכל אופן תודה לך על התגובה girobert.
אשמח אם מישהו עם תצורה כמו שלי ינסה את זה אצלו, ומשם ניתן יהיה להגיע למסקנות ממוקדות יותר (אני מקווה :)).

תודה,
oreach
סמל אישי של משתמש
girobert
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי girobert »

אני משתמש בגירסה 0.8.6c .
sickboy666
תותח על
תותח על

אין ספק שבעיה אינה בתשתית או מהירות הרשת. אני בטוח שזו בעיה של VLC מפני שהצלחתי בזמנו להזרים וידאו בצורה מושלמת דרך תוכנה אחרת (DreamStreamer). רק דרך VLC זה לא עבד. ואפילו היו לי ימים (אחרי התקנת DreamStreamer) שגם VLC עבד מושלם! :blink:
אבל אז התקנתי אימיג' אחר, ניסיתי שוב להתקין את DreamStreamer וזה גרם לקריסת האימיג' ואז הרמתי את הידיים :(
תמונה
סמל אישי של משתמש
nurusz
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי nurusz »

אני כבר התיאשתי מה VLC
אני משתמש בהצלחה רבה מאוד ב BITCONTROL שעושה הכל כולל שמירה

DM500
GEMINI 4.2
HOTBIRD
sickboy666
תותח על
תותח על

יש לך אולי קצת יותר מידע על ה BITCONTROL? כלומר, איך בידיוק להגדיר את התוכנה והדרימבוקס כמובן?
הכי טוב אם אתה יכול לעשות כמה SCREENSHOTS של ההגדרות בשניהם.
תודה מראש! |כן|
תמונה
שלח תגובה