תומר @ 17/2/2008, 09:19 כתב:
אין לי לקוחות אתיופים ולא יהיו אחרי הנסיון שהיה לי עם אתיופי. הפרסים עדיין טובים יותר
ממרוקאים .צריךלהתרחק מלקוחות קמצנים וכאלה שחושבים שהם יודעים הכל . לא אתקין
יותר לתימנים או מרוקאים.
תומר!
אתה גזען!!!!!
אני חצי תימני אז תעשה לי טובה ואל תבוא להתקין אצליייי!!!!!!
אני גזען? שמת לב מה שכתבתי על הלקוחות.אין לי בעיה להתקין למרוקאים. יש לי לקוח עורך
דין.ואין לי בעיה להתקין לערבים או כל עדה אחרת.
לקוחות מרוקאיים-טענו שגנבתי להם חוט ומכרתי להם LNB שרוף. ובכלל היה מדובר
בצלחת של יס - התקנה מקורית. שהם שיחקו בה והחליפו LNB . בנוסף טענו שהממיר מקולקל ואין תמונה והערוצים נעלמים. ועוד אמרו שהמכשיר שלי ישן.
החלפתי להם ממיר. והממיר היה תקין לחלוטין- מכרתי אותו לתימנים ואין להם שום תלונות. בנוסף הלקוח גנב לי LNB .
ועוד לקוח מרוקאי-יצרו תקלות בממיר ובטלויזיה. בנוסף המציאו תקלות שלא היו קיימות בכלל והאשימו אותי. וגם טענו שגנבתי להם חוט. וככה אתה מכוון? גם אני יודע. וגם גנבו לי LNB וכבל 30 מטר.
אז מי הגזען פה? פשוט מאוד- לקוח גרוע מביא בדרך כלל לקוחות גרועים. לא אתקין
למרוקאים מבוגרים דוברי צרפתית.
ולקוחות תימנים-.שיחקו עם הכבלים
וגרמו נזק לדייסיק. ולא רצו להחליף לחדש. וגם אמרו שמכרתי להם LNB דפוק. וגם גנבו לי LNB
וגם אמרו שגנבתי להם חוט.
אז מי צריך לקוחות כאלה. לא רוצה להכליל אבל נפלתי
על לקוחות גרועים ולא מעוניין בעוד לקוחות כאלה.
ולקוח פרסי-אין לך יסוד אתה לא יודע כלום תביא תעודה תביא אסמכתא. המתקין שלי מומחה.
אז למה קרא לי לפתור תקלות של המתקין? הייתה לו בעיה בשלט שלא הגיב בגלל העינית האלחוטית או שזפזופ בתחנות לא אפשר לעצור בתחנה הרצויה. חוץ מזה רמי בכלל הכניס את הפרסים לשרשור.
ועוד לקוחה פרסית- רוצה הכל ב-500 שקל. וגם רוצה על הגג כי במרפסת יש קרינה מהצלחת.
אתה דפוק ויש לך בעיה בהבנת הנקרא. ומי שטוען על גזענות הוא גזען בעצמו.הלקוחות שלי גזענים .
לא אבוא להתקין אצלך לא בגלל שאתה חצי תימני אלא בגלל שאתה חבר פורום.
תומר-טועה ומטעה את החברים כותב שטויות דברים לא נכונים והזויים. המידע שלו מבוסס על מקורות
אחרים .הוא לא מבין הוא לא יודע לא בדק לא מכיר לא מקצועי.צריך למחוק את השרשור שלו
וחבל על הזמן שהוא משקיע בכתיבה.אז עם תגובות כאלה מי צריך לקוחות.
תראה ארז, במקום לשאול מליון שאלות שממש לא רלוונטיות כגון מתחים 12V וכו שלא בדיוק עוזרים לך בנושא, הייתי מציע לך לקרוא את המאמרים שסיגנן יא וחברים פה למתחילים, לקרוא ולהבין ולשנן ולקרוא גם חומר באנגלית ויש גם COLOR PPICTURES, מצורפים
ואם אז לא תבין את העניין אז רצוי שתשאל שאלות עניניות וממוקדות.
לזרוק שאלות באוויר מבלי שלמדת לפני זה זה כמו לדעת לנהוג מבלי שתדע דבר על האוטו.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
prince_amir @ 17/2/2008, 23:06 כתב:
תראה ארז, במקום לשאול מליון שאלות שממש לא רלוונטיות כגון מתחים 12V וכו שלא בדיוק עוזרים לך בנושא, הייתי מציע לך לקרוא את המאמרים שסיגנן יא וחברים פה למתחילים, לקרוא ולהבין ולשנן ולקרוא גם חומר באנגלית ויש גם COLOR PPICTURES, מצורפים
ואם אז לא תבין את העניין אז רצוי שתשאל שאלות עניניות וממוקדות.
לזרוק שאלות באוויר מבלי שלמדת לפני זה זה כמו לדעת לנהוג מבלי שתדע דבר על האוטו.
תודה, קראתי את המאמרים.
שאלה:
תפקיד ה DC לדייסק הוא לתת מתח נמוך מ 14 V כאשר הקיטוב הוא VERTICAL ו יותר מ 14V כאשר הקיטוב הוא HORIZENTAL.
תפקיד ה 22 KHz הוא למתג בין כניסות ה LNB בתוך ה דייסק?
זה ממש לא רלוונטי המתחים והמתגים, אתה צריך לדעת אם זה עובד או לא עובד.
לדוגמא לחיבור LNB אחד אין צורך בדייסק, לחיבור מספר LNB יש צורך בדייסק שמנהל אותם
אתה צריך לחשוב על דייסק כמו SMART SWITCH של מחשב, שמנהל תעבורה, מאיפה מגיע ולאיפה הולך ושאתה לוחץ על לווין מסויים הוא מנתב לאותו LNB ומחבר את התדר .
לכן LNB הם היעד, ה SWITCH הוא המנתב והממיר הוא נקודת המוצא, שאתה רוצה 13E ויש לך LNB מכוון ל 13E, הממיר אומר לSWITCH תפתח את הנתיב הזה כדי להגיע לLNB מספר 13E וכו.. לפי סוגי ה LNB שמורכים, לכן גם פה התשובה לשאלה המקורית שלך , האם הגיוני שתרצה לנסוע מחיפה לתל אביב ותשנה את הכביש לחדרה, תגיע לתל אביב ?
שאתה משנה LNB לפי הסדר אתה משנה נתיבים.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
prince_amir @ 18/2/2008, 13:43 כתב:
זה ממש לא רלוונטי המתחים והמתגים, אתה צריך לדעת אם זה עובד או לא עובד.
לדוגמא לחיבור LNB אחד אין צורך בדייסק, לחיבור מספר LNB יש צורך בדייסק שמנהל אותם
אתה צריך לחשוב על דייסק כמו SMART SWITCH של מחשב, שמנהל תעבורה, מאיפה מגיע ולאיפה הולך ושאתה לוחץ על לווין מסויים הוא מנתב לאותו LNB ומחבר את התדר .
לכן LNB הם היעד, ה SWITCH הוא המנתב והממיר הוא נקודת המוצא, שאתה רוצה 13E ויש לך LNB מכוון ל 13E, הממיר אומר לSWITCH תפתח את הנתיב הזה כדי להגיע לLNB מספר 13E וכו.. לפי סוגי ה LNB שמורכים, לכן גם פה התשובה לשאלה המקורית שלך , האם הגיוני שתרצה לנסוע מחיפה לתל אביב ותשנה את הכביש לחדרה, תגיע לתל אביב ?
שאתה משנה LNB לפי הסדר אתה משנה נתיבים.
תודה רבה.
פשוט גם רציתי להבין איך המתג עובד.
תודה.
אם אני רוצה לחבר רק LNB של HOTBIRD אחד לצלחת אין לי עוד LNB אני לא זקוק ל דייסק.
אז אני צריך להגדיר בהגדרות של הממיר לדוגמא ל HOTBIRD בשורה של הדייסק- OFF ?