מה אתם חושבים על הצעת החוק שבקישור?
-
רמי.א
- תותח על

- nirz
- תותח על

אני חושב שאין להצעה כזו הרבה סיכויים. ליס והוט יש מספיק לוביסטים שימנעו את זה.
אם כבר, היו צריכים הצעת חוק אחרת, שהאגרה לערוץ הראשון תגבה ממנויים שלהם דרך דמי המנוי - כלומר, דמי המנוי היו כבר כוללים את האגרה, והחברות, יס והוט היו מעבירות לרשות השידור את מה שגבו לפי מספר המנויים שרשומים אצלם. כל אזרח שהיה מקבל דרישה לתשלום היה צריך רק לשלוח לרשות השידור אישור שהוא מנוי של אחת מהחברות כדי לקבל פטור מתשלום נוסף.
אם כבר, היו צריכים הצעת חוק אחרת, שהאגרה לערוץ הראשון תגבה ממנויים שלהם דרך דמי המנוי - כלומר, דמי המנוי היו כבר כוללים את האגרה, והחברות, יס והוט היו מעבירות לרשות השידור את מה שגבו לפי מספר המנויים שרשומים אצלם. כל אזרח שהיה מקבל דרישה לתשלום היה צריך רק לשלוח לרשות השידור אישור שהוא מנוי של אחת מהחברות כדי לקבל פטור מתשלום נוסף.
-
prince_amir
- תותח על

- oriel
- תותח על

עוד קצת על האטומים שיושבים שם
http://news.msn.co.il/news/BusinessComm ... 145937.htm
http://news.msn.co.il/news/BusinessComm ... 145937.htm
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
- IttaiM
- תותח על

אי תשלום אגרה זה בבחינת גזל.רמי.א @ 25/2/2008, 09:41 כתב: ותחשבו לעצמכם שמי שנתפס לא משלם אגרה
לפי חוק רשות השידור הוא צריך לשלם על כל התקופות שהוא יכל ליקלוט ערוץ 1 של ישראל ולא שילם אגרה,כולל ריבית על התשלום אגרה,
מי שמתחמק מתשלום אגרה שנקבעה כחוק הוא עבריין ודינו של כל עבריין להיענש.
רמי, אני מקווה שאתה משלם אגרה, כי אתה נשמע מודאג בכל פעם שמדברים על הגבייה...
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שמי שהתחבר הרבה שנים לחברת כבלים ואו לווין במדינת ישראלprince_amir @ 25/2/2008, 15:44 כתב: נו אם זה יעבור המון אנשים יעברו לצלחת פרטית
שלפי החוק החדש גם אם מתנתקים אז על התקופה שבה הלקוח כן היה מחובר לחברת כבלים ואו לווין במדינתי שראל,הוא כן יצטרך לשלם אגרה לרשות השידור כולל תשלום של ריבית,שזה נראה לי לא מעט כסף,
לפי מה שנראה נכון לעכשיו התשלום החודשי של רשות השידור הוא לא כל כך יקר,
אבל זה למי ששילם קודם את התשלום לאגרת רשות השידור,
אז אני חושב שמי שנתפס שלא שילם אגרה לרשות השידור שאחר כך אחרי שהוא ישלם לרשות השידור על מה שהוא לא שילם כולל ריבית,אז אחר כך הוא יצטרך לשלם פחות כסף כל חודש לרשות השידור,
אבל כן יתכן שיהיו כאלו שאם הם יתפסו שלא שילמו אגרה לרשות השידור מזה שהם מחוברים ואו התחברו לחברת כבלים ואו לווין במדינת ישראל,שאחרי התשלום שהם צריכים לשלם הם יעדיפו להתנתק מחברת הבכלים ואו הלווין של מדינת ישראל,אבל לפי חוק רשות השידור הם גם יצטרכו להודיע לרשות השידור שכבר אין להם מכשיר שאיתו הם יכולים לצפות בערוץ הטלוויזיה מישראל ערוץ 1,אם הם לא ירצו להמשיך לשלם אגרה לרשות השידור
-
רמי.א
- תותח על

אני לא מודאג,אני רושם את זה בתור אדם שיש לו זכות להביע דעה ואו לתת עובדהIttaiM @ 25/2/2008, 19:26 כתב:אי תשלום אגרה זה בבחינת גזל.רמי.א @ 25/2/2008, 09:41 כתב: ותחשבו לעצמכם שמי שנתפס לא משלם אגרה
לפי חוק רשות השידור הוא צריך לשלם על כל התקופות שהוא יכל ליקלוט ערוץ 1 של ישראל ולא שילם אגרה,כולל ריבית על התשלום אגרה,
מי שמתחמק מתשלום אגרה שנקבעה כחוק הוא עבריין ודינו של כל עבריין להיענש.
רמי, אני מקווה שאתה משלם אגרה, כי אתה נשמע מודאג בכל פעם שמדברים על הגבייה...
- IttaiM
- תותח על

אני רק תמה על כך שלא פעם אתה מעלה בנימה מודאגת את נושא האכיפה על עברייני האגרה.רמי.א @ 25/2/2008, 20:01 כתב: אני לא מודאג,אני רושם את זה בתור אדם שיש לו זכות להביע דעה ואו לתת עובדה
קח בחשבון שבין חברי הפורום עשויים להיות גם עובדי מחלקת הגבייה,
ואתה יודע, וחלילה לרמוז, נאמר כבר פעם על ראשו של מי עשוי בוער הכובע.
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
רמי.א
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

-
eilanam
- חבר ותיק