החל ממאי: ADSL ללא קו טלפון
- pakwan
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

-
yosipel
- תותח על

-
sickboy666
- תותח על

בשעה טובה!!!!!!! חיכיתי לזה המון זמן. סתם מזחיק קו של בזק בבית רק בשביל ה ADSL. בטח תהיה גם תחרות כמו שצריך בתחום הטלפוניה. מה שכן, הבזק יספידו הרבה לקוחות.yosipel @ 5/3/2008, 19:11 כתב: ברוך השם סוף סוף כבר כמה שנים בזק מחזיקה אותי בגלל האינטרנט שאני חייב טלפון למרות שלא עושה אף שיחה ומשלם להם על זה 50 ש"ח בחודשיים כל הכבוד לאטיאס![]()
yosipel - אתה יכול גם לשלם להם 25 ש"ח לחודש. אבל משתלם לעבור למסלול הזה (קו קל) אם באמת אין לך הרבה שיחות יוצאות.

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
-
yosipel
- תותח על

התקשרתי היום 14.05.08 יום לפני התחלת החוק כדי לבטל את הקו טלפון ולהישאר רק עם האינטרנט
והתבשרתי מפי נציגה של בזק שעדיין החוק לא יצא והיא לא יודעת כרגע מתי הסברתי לה שהיה כתוב החל מ 15.05.08 שניתן לבטל היא אמרה שכרע לא ושאני יתקשר עוד שבוע כדי לבדוק אם החוק החל
פשוט ביזיון אני נראה לי שהם לא יימהרו לנתק את הקווי טלפון לאנשים כל כך מהר הם יעשו כמו YES ו HOT
לקח לי חודש שלם לנתק את YES אם כל הטלפוים והפקסים בזק הולכת כנראה לעשות גם ככה להתעלל באנשים עם כל הפרוצודורות של הפקסים והטלפונים
והתבשרתי מפי נציגה של בזק שעדיין החוק לא יצא והיא לא יודעת כרגע מתי הסברתי לה שהיה כתוב החל מ 15.05.08 שניתן לבטל היא אמרה שכרע לא ושאני יתקשר עוד שבוע כדי לבדוק אם החוק החל
פשוט ביזיון אני נראה לי שהם לא יימהרו לנתק את הקווי טלפון לאנשים כל כך מהר הם יעשו כמו YES ו HOT
לקח לי חודש שלם לנתק את YES אם כל הטלפוים והפקסים בזק הולכת כנראה לעשות גם ככה להתעלל באנשים עם כל הפרוצודורות של הפקסים והטלפונים
- eli.racheli
- תותח על

אולי לא הבנתי .
כדי להתנתק מבזק ולקבל רק dsl lite אני אצטרך לשלם רק 25 ש"ח בחודש .
בנוסף נצטרך לשלם לבזק על תשתיות WOW ולספק האינטרנט .
היום אני משלם לבזק "קו קל" 25 ש"ח לחודש ועד בערך 80 ש"ח לנטוייזין עבור WOW וספק.
הם עובדים עלינו בעיניים !!!
אין מבצע ואין בטיח !
כדי להתנתק מבזק ולקבל רק dsl lite אני אצטרך לשלם רק 25 ש"ח בחודש .
בנוסף נצטרך לשלם לבזק על תשתיות WOW ולספק האינטרנט .
היום אני משלם לבזק "קו קל" 25 ש"ח לחודש ועד בערך 80 ש"ח לנטוייזין עבור WOW וספק.
הם עובדים עלינו בעיניים !!!
אין מבצע ואין בטיח !
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
-
dpklain
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
לדעתי ברגע שגם לבזק ישארו שירות VOD אז הם יוכלו להתחרות בהוט בצורה יותר הגיונית.
תחשבו שבקו אחד של הוט מותר להם להעביר טלויזיה, טלפון ואינטרנט ואילו לבזק רק טלפון ואינטרנט.
הוט יודעים שכדי למשוך אליהם לקוחות הם צריכים לתת את התשתית חינם (כלומר ללא חיוב עבור קו טלפון). אבל גם על תשכחו שההרשאה למכור טלפוניה ניתנה להם בשלב מאוחר יחסית.
בכל אופן, זה די ברור שיש אפלייה מתקנת נגד בזק ועד שזה לא יפסיק (כאשר הם ירדו משליטה בשוק הטלפוניה הקווית) הם בבעיה.
תחשבו שבקו אחד של הוט מותר להם להעביר טלויזיה, טלפון ואינטרנט ואילו לבזק רק טלפון ואינטרנט.
הוט יודעים שכדי למשוך אליהם לקוחות הם צריכים לתת את התשתית חינם (כלומר ללא חיוב עבור קו טלפון). אבל גם על תשכחו שההרשאה למכור טלפוניה ניתנה להם בשלב מאוחר יחסית.
בכל אופן, זה די ברור שיש אפלייה מתקנת נגד בזק ועד שזה לא יפסיק (כאשר הם ירדו משליטה בשוק הטלפוניה הקווית) הם בבעיה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
satis
- חבר ותיק

- eli.racheli
- תותח על

-
yosipel
- תותח על

-
satis
- חבר ותיק

- eli.racheli
- תותח על

-
yosipel
- תותח על

התקשרתי שוב לבזק שאלתי את הנציגה מה קורה עם החוק היא אמרה לי שניתן לבטל את הקו כבר
ולהישאר רק עם האינטרנט.
שמחתי מיד ואמרתי לה שטבטל לי את הקו במיידי
לפתע היא אומרת לי שאני יצטרך לשלם דבר חדש קו אינטרנט שאלתי אותה מה זה והיא ענתה לי 25 ש"ח כל חודש אמרתי לה שאני כבר משלם קו קל 25 ש"ח על האחזקה של קו הטלפון מה ההבדל
היא ענתה לי שכבר לא יהיה לי קו טלפון וזה היתרון
הסברתי לה שאני משלם כבר על הספק+תשתית לבזק בינלאומי ושלהם אני לא צריך לשלם על האינטרנט כלל היא אומרת שמהתחלה הם עשו הנחה לאנשים 25 ש"ח פחות על האינטרנט וכרגע זו זכותם לקבל תוספת על האינטרנט אמרתי לה שאני כבר סגרתי מחיר עם בזק בינלאומי על הכל והם לא יכולים להעלות את המחיר אמרתי לה שאני יתלונן במשרד התקשורת עליהם והיא בשיא חוצפתה אמרה לי שהחוק אומר
שניתן לעשות אינטרנט ללא קו טלפון וכך הם עושים זו זכותם להעלות את המחיר התווכחתי איתה וניסיתי להסביר לה שאני לא משלם להם על האינטרנט בכלל יש לי אצלהם רק קו טלפון הם לא יכולים להעלות לי את המחיר של האינטרנט פתאום זה סוף השיחה איתה
התייאשתי מהם לחלוטין אם מישהו פה הצליח לשנות משהו או קיבל תשובה ממשרד התקשורת נשמח לשמוע.
ולהישאר רק עם האינטרנט.
שמחתי מיד ואמרתי לה שטבטל לי את הקו במיידי
לפתע היא אומרת לי שאני יצטרך לשלם דבר חדש קו אינטרנט שאלתי אותה מה זה והיא ענתה לי 25 ש"ח כל חודש אמרתי לה שאני כבר משלם קו קל 25 ש"ח על האחזקה של קו הטלפון מה ההבדל
היא ענתה לי שכבר לא יהיה לי קו טלפון וזה היתרון
הסברתי לה שאני משלם כבר על הספק+תשתית לבזק בינלאומי ושלהם אני לא צריך לשלם על האינטרנט כלל היא אומרת שמהתחלה הם עשו הנחה לאנשים 25 ש"ח פחות על האינטרנט וכרגע זו זכותם לקבל תוספת על האינטרנט אמרתי לה שאני כבר סגרתי מחיר עם בזק בינלאומי על הכל והם לא יכולים להעלות את המחיר אמרתי לה שאני יתלונן במשרד התקשורת עליהם והיא בשיא חוצפתה אמרה לי שהחוק אומר
שניתן לעשות אינטרנט ללא קו טלפון וכך הם עושים זו זכותם להעלות את המחיר התווכחתי איתה וניסיתי להסביר לה שאני לא משלם להם על האינטרנט בכלל יש לי אצלהם רק קו טלפון הם לא יכולים להעלות לי את המחיר של האינטרנט פתאום זה סוף השיחה איתה
התייאשתי מהם לחלוטין אם מישהו פה הצליח לשנות משהו או קיבל תשובה ממשרד התקשורת נשמח לשמוע.
-
prince_amir
- תותח על

-
yosipel
- תותח על