לזכר הילדים והנערים שנרצחו נטבחו בירושלים
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אני ממליץ לחברים הערבים פה בפורום לשתוק ולא להגיב!!
מי שלא מוצא חן בעיניו לשתוק מוזמן ללכת לפורום אחר.
בוגימן - אתה בדואי כהצהרתך. איך אתה רואה עצמך מוכלל ברשימת הטרור של SAT? האם אתה שייך לחמאס או לאירן או לנסראללה או לבן לאדן או לגיהאד האיסלמי? אם כן, אז מקומך לא כאן!
ולגבי דברי חסן - גם אתה אם שייך לאחת הקבוצות הטרוריסטיות שרשמתי מוזמן ללכת לפורום של החמאס ללווינים. כאשר היה הפיגוע שעשה גולדשטיין רוב היהודים ראו במעשה דבר פסול ואף הממשלה הוציאה חוקים נגד הפעילים הבלתי חוקיים האלה.
אבל ערבים שירקדו על הגגות ויניפו דגלים של טרור לא יהיו אצלי בפורום.
אני חוזר וממליץ לערבים שכאן לשתוק ולא להגיב. אל תשכחו מי מנהל הפורום - אני יהודי ישראלי.
בוגימן - אתה בדואי כהצהרתך. איך אתה רואה עצמך מוכלל ברשימת הטרור של SAT? האם אתה שייך לחמאס או לאירן או לנסראללה או לבן לאדן או לגיהאד האיסלמי? אם כן, אז מקומך לא כאן!
ולגבי דברי חסן - גם אתה אם שייך לאחת הקבוצות הטרוריסטיות שרשמתי מוזמן ללכת לפורום של החמאס ללווינים. כאשר היה הפיגוע שעשה גולדשטיין רוב היהודים ראו במעשה דבר פסול ואף הממשלה הוציאה חוקים נגד הפעילים הבלתי חוקיים האלה.
אני חוזר וממליץ לערבים שכאן לשתוק ולא להגיב. אל תשכחו מי מנהל הפורום - אני יהודי ישראלי.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- eli
- תותח על

תגיד לי אדון חסן
מי אמר לבני עמך לשלוח טילים על שדרות ואשקלון זה מותר .
וכל אלו שנהרגו בעזה הם מחבלים.ולא אזרחים הם נותנים ידם לטרור מגדול ועד קטן
אצלכם הטרור מתחיל בגן מלמדים את הילדים ללבוש חגורות נפץ ושוטפים להם את המוח בביה"ס
אז שב בשקט כמו שאמר י.א
אצלכם הטרור מתחיל בגן מלמדים את הילדים ללבוש חגורות נפץ ושוטפים להם את המוח בביה"ס
אז שב בשקט כמו שאמר י.א
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
mikig
- אחלה חבר

-
prince_amir
- תותח על

אם כבר לווינים לסיפור, אפשר לראות דרך הלווין את תגובות העולם על הנעשה בעזה ביחוד הכתובת של המגישים של BBC ( ימח שמם ), רק תוכניות טובות הם יודעםי לעשות ולא חדשות.
שבו הכתבים מציגים רק צד אחד בלבד, אין דיווחים על אשקלון אין דיווחים על שדרות, רק עזה ומסכן נאססראלה הקטן שלא קיבל את מנת החלב היומית שלו בגלל העוצר.
להזכיר לאדון חסן שהפלסטינאים בחרו בחאמס, לא בדרך של מהפכה אלא בדרך חוקית ולכן הם חלק מהחמאס אם ירצו או לא!
דבר שני נמאס לי מהבריטים הפלצנים הללו, אולי מישהו צריך להזכיר להם את ההתנהגות הברברית שלהם במשך 400 שנה , שלטון הקולוניטת, עבדים, ביזה ושוד, .
אולי נזכיר לבריטים את הV1 וה V2 שנפלו עליהם, ובתגובה, לא הלכו הבריטים וזרקו בצצות תבערה על דרזדן והרגו בלילה אחד מעל 100 אלף איש!!!!. מי המפלצת.
שלא נדבר על התחנות הערביות שמראות כל הזמן את ההצלחה של מחבל לשהם בטלווזיה ואת ה" זוועה בעזה", מי שהכין לעצמו את המיטה יצתרך גם לישון בה לרע ולטוב, הפלסטינאים בחרו בכך אז שלא יכבו על כך.
לך ללמוד היסטוריה אדון חאסן ותלמד מי אשם פה לפני שאתה מדבר על טבח, שלא נזכיר את החברים המוסלמים שלך בכל רחבי העולם שרוצחים על שם האל הרחום.
שבו הכתבים מציגים רק צד אחד בלבד, אין דיווחים על אשקלון אין דיווחים על שדרות, רק עזה ומסכן נאססראלה הקטן שלא קיבל את מנת החלב היומית שלו בגלל העוצר.
להזכיר לאדון חסן שהפלסטינאים בחרו בחאמס, לא בדרך של מהפכה אלא בדרך חוקית ולכן הם חלק מהחמאס אם ירצו או לא!
דבר שני נמאס לי מהבריטים הפלצנים הללו, אולי מישהו צריך להזכיר להם את ההתנהגות הברברית שלהם במשך 400 שנה , שלטון הקולוניטת, עבדים, ביזה ושוד, .
אולי נזכיר לבריטים את הV1 וה V2 שנפלו עליהם, ובתגובה, לא הלכו הבריטים וזרקו בצצות תבערה על דרזדן והרגו בלילה אחד מעל 100 אלף איש!!!!. מי המפלצת.
שלא נדבר על התחנות הערביות שמראות כל הזמן את ההצלחה של מחבל לשהם בטלווזיה ואת ה" זוועה בעזה", מי שהכין לעצמו את המיטה יצתרך גם לישון בה לרע ולטוב, הפלסטינאים בחרו בכך אז שלא יכבו על כך.
לך ללמוד היסטוריה אדון חאסן ותלמד מי אשם פה לפני שאתה מדבר על טבח, שלא נזכיר את החברים המוסלמים שלך בכל רחבי העולם שרוצחים על שם האל הרחום.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

-
bogyman
- אחלה חבר

קודם כל מר ישראל תירגע אני בכלל לא דיברתי אל מר SATי א @ 8/3/2008, 02:49 כתב: אני ממליץ לחברים הערבים פה בפורום לשתוק ולא להגיב!!
שדווקא יצא צודק 100%
אבל MIKIG העליב אותי כאשר אמר שבני דודינו חלאות ...
בגלל שאני לא יהודי הכוונה היתה לבדואים/ערבים
אני ממליץ לקרוא ולהבין לפני שאתה מגיב
תמיד חיינו לצד היהודים בשלום ולא עניין אותנו מה קורה בחוץ בגלל שאנו נאמנים למדינה
אבל לכנות אותי חלאה זה לא מקובל עליי
-
dpklain
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

-
dpklain
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

-
hassan
- חבר ותיק

י.א לא בגלל שאתה מנהל הפורום תתחיל לשוטט בנו. אם אתה לא רוצה ערבים בפורום אין בעיה אבל תרשום את זה בחוקי הפורום.אני לא אמרתי שאני שייך לאחד מהארגונים שציינת .אז קודם כל תבין מה אנשים מתכוונים ואחרי זה תצא בהצהרות שלך.ערבי ישראל הם נגד פעולות כאלה משני הצדדים בגלל שלא חסר לנו עוד בעיות.אפילו במסגד גינו פעולות כאלה.אם אנשים מעזה רקדו על גגות וכאלה אז זה לא אשמתי כל אחד יש לא את הסיבות שלו.י.א למה הכוונה שאתה מזכיר שאתה יהודי ישראלי.?מותר לך דברים שלא מותר לאנשים אחרים ?או שאתה לא רוצה לשמוע שום דעה חוץ ממה שאתה חושב?ואני רוצה להזכיר למישהוא1- שכל אלה שנהרגו בעזה לא כולם טרוריסתם ולפחות 90 אחוז אנשים חפים מפשע.ואת זה אני לא המציתי אם עקבת אחרי הארועים והחדשות היית רואה שאני צודק.2-לפני שהיתה הסלמה וטילים. כל יום היו הורגים כמה אנשים ולא מזכירים אותם אפילו(ראיתי בחדשות ילד עם אשה טחונים וזה לא פעם ראשונה) .אני נגד טילים על אזרחים אבל אני מסביר את הסיבות למעשים.3-אני נגד אנשים מתאבדים וחגורות נפץ .אבל נשאלה השאלה החשובה מה הסיבה לכך האם אנשים צמאים לדם יהודים?או שיש משהוא אחר .מה רוצים המתאבדים האלה מאתנו ?(חומר למחשבה)כל אחד בתוך תוכו יש לו את התשובה אבל מתחמק ממנה.בקיצור אנשים רוצים לנהל מדינה עצמאית ומגיע להם.4-אני אף פעם לא ישב בשקט בגלל שאני לא עצם אני בן אדם .eli @ 8/3/2008, 07:43 כתב: תגיד לי אדון חסן
אז שב בשקט כמו שאמר י.א
- pakwan
- תותח על

מה שהם רוצים זה שהיהודים לא יגורו כאןhassan @ 8/3/2008, 11:29 כתב: מה רוצים המתאבדים האלה מאתנו ?(חומר למחשבה)כל אחד בתוך תוכו יש לו את התשובה אבל מתחמק ממנה.בקיצור אנשים רוצים לנהל מדינה עצמאית ומגיע להם
בגלל זה הם מתנגדים למדינה יהודית
בגלל זה הם תמיד יתנגדו למדינה פלסטינית
הם פשוט לא רוצים את היהודים כאן, לא רק לא בעזה או ירושליים אלא בכלל
מי שעדיין לא מבין את זה הם השמאלנים שדיי תמימים ומאמינים בשלום
אבל שלום לא יהיה אף פעם עם משהו שלא רוצה אותנו כאן
מה שיהיה זה מקסימום הפסקת אש לכמה שנים
אם הפלסטינים היו רוצים מדינה פלסטינית לצד מדינת ישראל הם מזמן היו מכריזים עליה
אנחנו התנתקנו מעזה , ובמקום להקים שם מדינה זמנית הם פותחים עלינו במלחמה

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
-
mikig
- אחלה חבר

- י א
- מנהל אתר

אני לא אמרתי שאני לא רוצה ערבים בפורום - נהפוך הוא. תמיד קיבלתי ערבים בפורום באופן שווה לכולם. אני עדיין עושה זאת בלב שלם.
אבל התבטאויות אנטי יהודיות בהחלט לא מקובלות עלי. התבטאויות שמצדיקות הרג ילדים נשים ואזרחים לא יהיו פה אצלי בפורום. לא של ערבים ולא של יהודים.
אני כתבתי באופן הכי ברור - אם אתה רואה עצמך שיך או מסכים למעשים האלה של ארגוני הטרור הפלסטינאים או של מדינת חמאסטין אזי תיהיה גבר ותגיד זאת בגאאוה. זו תיהיה ההתבטאות האחרונה שלך בפורום הזה. כמובן אם תביע סלידה ממעשים אלה כמו שרוב העם היהודי הביעה סלידה ממעשהו של גולדשטיין הרי אתה אדם תרבותי וככזה יש לך מקום של שווים פה.
לבוא ולהצדיק פעולות זוועה של טבח ילדים וזריקת טילים בכך שהמצב בעזה קשה זו שטות מוחלטת. המצב בעזה קשה לא בגללנו, המצב בעזה קשה בגלל שלמרות יציאתנו מעזה העזתים בחרו לפתוח במלחמה. הממשלה שלנו עוד לא הפנימה שזה כבר אינינו טרור, זו היא למעשה מלחמה שנכפתה עלינו מצד חמאסטין ובמלחמה מגיבים כמו במלחמה. זו כבר אינה מלחמה בטרור.
המעשה השפל של הבוגד המזרח ירושלמי הוא טרור. ובטרור צריך להילחם ביד קשה. כנגד מתאבדים ובמיוחד אלו הערבים הישראליים צריך להחמיר שבעתיים. כל המשפחה של בוגד ישראלי צריכה לסבול קשות. היא אחראית לחינוך שנתנה לבוגד הרוצח. מזלו שהרגו אותו.
למרות ההמליצה שלי לכם לשתוק ולא להגיב אתה חסן (ואין הכוונה לבוגימן) בחרת להמשיך ולהתעמת. אז בו נראה אותך מציג את עמדתך האמיתית. איך תסביר את המלחמה שנפתחה מחמאסטין וזאת ללא כל פרובוקציה מצידנו לאחר שיצאנו משם מרצוננו כדי לתת לעזתים להיות מדינה עצמאית בדרך.
אבל התבטאויות אנטי יהודיות בהחלט לא מקובלות עלי. התבטאויות שמצדיקות הרג ילדים נשים ואזרחים לא יהיו פה אצלי בפורום. לא של ערבים ולא של יהודים.
אני כתבתי באופן הכי ברור - אם אתה רואה עצמך שיך או מסכים למעשים האלה של ארגוני הטרור הפלסטינאים או של מדינת חמאסטין אזי תיהיה גבר ותגיד זאת בגאאוה. זו תיהיה ההתבטאות האחרונה שלך בפורום הזה. כמובן אם תביע סלידה ממעשים אלה כמו שרוב העם היהודי הביעה סלידה ממעשהו של גולדשטיין הרי אתה אדם תרבותי וככזה יש לך מקום של שווים פה.
לבוא ולהצדיק פעולות זוועה של טבח ילדים וזריקת טילים בכך שהמצב בעזה קשה זו שטות מוחלטת. המצב בעזה קשה לא בגללנו, המצב בעזה קשה בגלל שלמרות יציאתנו מעזה העזתים בחרו לפתוח במלחמה. הממשלה שלנו עוד לא הפנימה שזה כבר אינינו טרור, זו היא למעשה מלחמה שנכפתה עלינו מצד חמאסטין ובמלחמה מגיבים כמו במלחמה. זו כבר אינה מלחמה בטרור.
המעשה השפל של הבוגד המזרח ירושלמי הוא טרור. ובטרור צריך להילחם ביד קשה. כנגד מתאבדים ובמיוחד אלו הערבים הישראליים צריך להחמיר שבעתיים. כל המשפחה של בוגד ישראלי צריכה לסבול קשות. היא אחראית לחינוך שנתנה לבוגד הרוצח. מזלו שהרגו אותו.
למרות ההמליצה שלי לכם לשתוק ולא להגיב אתה חסן (ואין הכוונה לבוגימן) בחרת להמשיך ולהתעמת. אז בו נראה אותך מציג את עמדתך האמיתית. איך תסביר את המלחמה שנפתחה מחמאסטין וזאת ללא כל פרובוקציה מצידנו לאחר שיצאנו משם מרצוננו כדי לתת לעזתים להיות מדינה עצמאית בדרך.
- י א
- מנהל אתר

לגבי בוגגימן - אני לא יודע איך בדיוק נעלבת ממיקיג אבל אני חושב שכוונתו היתה לפלסטינים אשר ברובם הגדול תומכים בחמאס ובמלחמתו.
הבדואים שחיים בישראל, לפחות בעיני, אינם קשורים למאבק הבלתי נגמר הזה וכמו שערביי מרוקו או מצריים לא היו צריכים להעלב מהכללת "בני דודנו" אז גם אתה לא היית צריך להעלב.
ובכל מקרה כדאי היה לך לברר קודם אם הכוונה היתה גם לבדואיים לפני שיצאת בתקיפה של "חלאה" כלפיו חזרה.
מקווה שהבהרתי את עצמי היטב.
הבדואים שחיים בישראל, לפחות בעיני, אינם קשורים למאבק הבלתי נגמר הזה וכמו שערביי מרוקו או מצריים לא היו צריכים להעלב מהכללת "בני דודנו" אז גם אתה לא היית צריך להעלב.
ובכל מקרה כדאי היה לך לברר קודם אם הכוונה היתה גם לבדואיים לפני שיצאת בתקיפה של "חלאה" כלפיו חזרה.
מקווה שהבהרתי את עצמי היטב.
- nira
- אחלה חבר

-
rogey
- אחלה חבר

חברה נא להרגיע הרוחות
תאמינו לי אין יותר קשה מלאבד בן או אח או כל בנאדם חף מפשע גם פה וגם שמה
ואני לא מאחל את זה לאף אחד ואני משתתף בצעערם של ההורים ומבחינתי זה מעשה פחדני
וגם וכואב ולא משנה מהי הדיעות הפוליטיות שלי
וגם שאני רואה ילדים קטנים בני כמה ימים וכמה חודשים שמתים לא באשמתם גם זה כואב לי
אז נא להירגע
ותעזבו אתכם מהגזענות אם זה הערבים ואם זה היהודים או הבדואים או כל מישהו אחר
ובכלל זה מדור של לווינים תעזבו אתכם מכל מה שמתחרחש בדברים אחרים
וכל נושא יש לו את המקום שלו
ורק שמעלים נושאים פוליטים אתה רואה מהומה שלמה וסערת רוחות וכל מיני
אז בשביל מה כל זה!!
תאמינו לי אין יותר קשה מלאבד בן או אח או כל בנאדם חף מפשע גם פה וגם שמה
ואני לא מאחל את זה לאף אחד ואני משתתף בצעערם של ההורים ומבחינתי זה מעשה פחדני
וגם וכואב ולא משנה מהי הדיעות הפוליטיות שלי
וגם שאני רואה ילדים קטנים בני כמה ימים וכמה חודשים שמתים לא באשמתם גם זה כואב לי
אז נא להירגע
ותעזבו אתכם מהגזענות אם זה הערבים ואם זה היהודים או הבדואים או כל מישהו אחר
ובכלל זה מדור של לווינים תעזבו אתכם מכל מה שמתחרחש בדברים אחרים
וכל נושא יש לו את המקום שלו
ורק שמעלים נושאים פוליטים אתה רואה מהומה שלמה וסערת רוחות וכל מיני
אז בשביל מה כל זה!!
-
hassan
- חבר ותיק

י.א קודם כל אני בפעם השניה אציג את עמדתי לגבי אירועים מסוג זה והיא (כל פעולה שהיא מכווינת נגד אנשים ואזרחים חפים מפשע משני הצדדים הוא בעיניי מעשה טירור מתועב)זו דעתי והיא לא השתנתה ולא תשתנה .לא היו בדבראי מקודם שום התבטאות אנטי יהודית להיפך היו פו התבטאיות אנטי ערבית ואתה ישבת בצד ולא אמרת שום מלה עד שצצ מישהו(אני)שהביע את דעתו אז התחלת לאיים.2-מי הצדיק הרג של ילדים ?אני לפני שדברתי הבעתי צער למה שקרה אבל אתה המשכת בשלך.במקום להרגיע את הרוחות התחלת להלהיב עוד יותר.2- להזכירך שיצא צהל מעזה לא נורה שום טיל רק לאחר מדיניות החיסולים שהתחילה אז התחילו לירות כסאמים אז מה בעצם צהל עשה.הוא נכון יצא מעזה אבל כי תר אותה והתחיל להרוג את מי שחשב שהוא איום לפני שנורא טיל אחד (מצד שני זה לא אומר שאני בעד יריות טילים על שדרות)אני רק מריץ לך את הסרט שהיה ואתה תשפוט מי אשם בכל ההסלמה הזאת שאני ואתה נגדה.אני חושב שאם היהודים היו נותנים להם מדינה הכל היה נגמר.3-תגיד לי מה עשו למשפחת גולדשטיין כשהרג חפים מפשע ?למה לא החמירו שבעתיים?4-האם בגלל שבעזה בחרו את חמאס צריך למחוק מליון וחצי בני אדם מהיקום .יש אנשים פו שלא יכפת להם ויגיד לך שילכו לעזאזל .י.א - התבטאיות כאלה היית צריך גם לגנות.י א @ 8/3/2008, 12:10 כתב: 2-אני לא אמרתי שאני לא רוצה ערבים בפורום - נהפוך הוא. תמיד קיבלתי ערבים בפורום באופן שווה לכולם. אני עדיין עושה זאת בלב שלם.
תמיד מאשימים ערבי ישראל בבגידה .אתם רוצים מערבי ישראל להרים נשק ולהתחיל להילחם בעזה ובסוריה ולבנון ואז תהיו מרוצים ?אם יהודים היא חוסמים צומת זה משהוא טבעי .אבל אוי ואבוי אם ערבי ישראל יחסמו צומת אז הם נגד המדינה והם בוגדים .אני מאחל לפורום הזה להתנהג במדיניות דו קיום .וסלח לי י.א לגיד לך שיש פורמים שאם היית מתבטא ומאיים בצורה כזאת היו שולחים אותך הביתה.
-
The_One
- אחלה חבר

hassan יש לך בעיה בהיסטוריה כאשר ישראל יצא מעזה ב 2005 היא הפסיקה את החסולים ורצה להתנתק מעזה אבל אורגוני הטרור המשיכו לירות קסאמים לדרום ..אז מה אתה מצפה ..שלא להגיב כאשר בערך כל יום יורים ....ופה נזכיר לך מי חטף את החיל ביוני 2006 ....אז אל תשנה את ההסטוריה כי זה מה נוח לך....
מה שקורה בעזה זו מלחמה כאשר שני צדים נלחמים זה מול זה אז אזרחים נהרגים בשני הצדדים...והאחריות ההרוגים בעזה היא על חמאס לא של צהל.....צה"ל לא נכנס לבית ספר רוצח אנשים בקוונה ....זה ההבדל אז תלמד מה פרוש המלה טרור ואחר כך דבר.....
אם העזתים לא יורים אז ישראל לא מגיבה .....
מה שקורה בעזה זו מלחמה כאשר שני צדים נלחמים זה מול זה אז אזרחים נהרגים בשני הצדדים...והאחריות ההרוגים בעזה היא על חמאס לא של צהל.....צה"ל לא נכנס לבית ספר רוצח אנשים בקוונה ....זה ההבדל אז תלמד מה פרוש המלה טרור ואחר כך דבר.....
אם העזתים לא יורים אז ישראל לא מגיבה .....