הגיע הזמן: ישראלים יוכלו לרכוש באתרים בארה"ב
- pakwan
- תותח על

דואר ישראל משיק שירות קניות בשיתוף חברת USaddress - אתר אינטרנט המעניק לישראלים כתובת בארה"ב לאחסון קניות באתרי חו"ל, ומשלוח עד הבית בישראל
דואר ישראל וחברת usaddress עולים באתר חדש לקניות באמריקה. לראשונה, יוכלו ישראלים לקנות באמריקה דרך אתרים בארה"ב ויקבלו את הזמנתם עם שליח של הדואר עד הבית.
השירות פותר בעיה מוכרת ללקוחות ישראלים: מי שניסו לבצע רכישות באתרי האינטרנט השונים, יודעים כי בלי כתובת בארה"ב לא יוכלו לבצע רכישות. התהליך יחל להתבצע לאחר הרשמה באתר האינטרנט ushops.co.il, שבעקבותיה יקבל הלקוח כתובת דואר פרטית בארה"ב אותה יציין בעת הרכישה בכל אתר בארה"ב.
לאחר הקנייה יגיע המשלוח למרכז הלוגיסטי של usaddress בארה"ב, צוות מיומן ומקצועי יקלוט את החבילה, יזהה את הפריט ויוודא שהמוצר הגיע במצב תקין ויכין אותו למשלוח לארץ. לאחר מכן, יקבל הלקוח מייל ובו יתבקש לשלם עבור המסים והמשלוח. באפשרותו לבחור בשילוח ימי או שילוח אווירי וכן להחליט אם ברצונו לבטח את המוצר.
עם ביצוע התשלום יקבל הלקוח את פרטי המשלוח למעקב מקוון באתר דואר ישראל. עם הגעת המשלוח לארץ, הוא יועבר לבית המיון של הדואר ומשם עם שליח עד הבית. הדואר מבטיח שירות לקוחות ותמיכה טלפונית של נציג אישי בתהליך הרישום והשילוח לארץ, והעלות הכוללת של המוצר (כולל מסים והובלה) תחושב עוד בטרם הקנייה ע"י מחשבון עלויות הקיים באתר.
אבי הוכמן, מנכ"ל דואר ישראל: "הדואר מוחק את פערי הזמן והמקום, כל אחד יכול לבצע הזמנה באינטרנט, זהו עוד מוצר חדשני מבית היוצר של דואר ישראל המשתמש בתשתית ההפצה הבינלאומית של הדואר".
הכתבה :משה בנימין - חדשות ביזפורטל - 18.03.08
דואר ישראל וחברת usaddress עולים באתר חדש לקניות באמריקה. לראשונה, יוכלו ישראלים לקנות באמריקה דרך אתרים בארה"ב ויקבלו את הזמנתם עם שליח של הדואר עד הבית.
השירות פותר בעיה מוכרת ללקוחות ישראלים: מי שניסו לבצע רכישות באתרי האינטרנט השונים, יודעים כי בלי כתובת בארה"ב לא יוכלו לבצע רכישות. התהליך יחל להתבצע לאחר הרשמה באתר האינטרנט ushops.co.il, שבעקבותיה יקבל הלקוח כתובת דואר פרטית בארה"ב אותה יציין בעת הרכישה בכל אתר בארה"ב.
לאחר הקנייה יגיע המשלוח למרכז הלוגיסטי של usaddress בארה"ב, צוות מיומן ומקצועי יקלוט את החבילה, יזהה את הפריט ויוודא שהמוצר הגיע במצב תקין ויכין אותו למשלוח לארץ. לאחר מכן, יקבל הלקוח מייל ובו יתבקש לשלם עבור המסים והמשלוח. באפשרותו לבחור בשילוח ימי או שילוח אווירי וכן להחליט אם ברצונו לבטח את המוצר.
עם ביצוע התשלום יקבל הלקוח את פרטי המשלוח למעקב מקוון באתר דואר ישראל. עם הגעת המשלוח לארץ, הוא יועבר לבית המיון של הדואר ומשם עם שליח עד הבית. הדואר מבטיח שירות לקוחות ותמיכה טלפונית של נציג אישי בתהליך הרישום והשילוח לארץ, והעלות הכוללת של המוצר (כולל מסים והובלה) תחושב עוד בטרם הקנייה ע"י מחשבון עלויות הקיים באתר.
אבי הוכמן, מנכ"ל דואר ישראל: "הדואר מוחק את פערי הזמן והמקום, כל אחד יכול לבצע הזמנה באינטרנט, זהו עוד מוצר חדשני מבית היוצר של דואר ישראל המשתמש בתשתית ההפצה הבינלאומית של הדואר".
הכתבה :משה בנימין - חדשות ביזפורטל - 18.03.08

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
- pacooka
- תותח על

-
Satil
- אחלה חבר

חברים תפסיקו לבלבל אנשים...
זה קיים כבר למעלה מ 5 שנים!
החברה המובילה בתחום היא MUSTOP.CO.IL והאתר שמצויין בכתבה כבר פועל שנים
אך ללא הצלחה יתרה...
לידיעה כללית
המחירים גבוהים מאד...
כבר קרה בעבר שהחברה פשטה רגל או נעלמה ואיתה החבילות שבדרך...
והכי חשוב, יותר יותר חברות כבר מכירות את הטריק ולא מאפשרות תשלום מחוץ לארה"ב...
אז... שלא יעבדו עליכם.
זה קיים כבר למעלה מ 5 שנים!
החברה המובילה בתחום היא MUSTOP.CO.IL והאתר שמצויין בכתבה כבר פועל שנים
אך ללא הצלחה יתרה...
לידיעה כללית
המחירים גבוהים מאד...
כבר קרה בעבר שהחברה פשטה רגל או נעלמה ואיתה החבילות שבדרך...
והכי חשוב, יותר יותר חברות כבר מכירות את הטריק ולא מאפשרות תשלום מחוץ לארה"ב...
אז... שלא יעבדו עליכם.
-
satobacko
- אחלה חבר

בתור חנות - מה איכפת לי למכור מוצר לתושב מחוץ לארצות הברית?Satil @ 19/3/2008, 08:33 כתב: והכי חשוב, יותר יותר חברות כבר מכירות את הטריק ולא מאפשרות תשלום מחוץ לארה"ב...
אני מקבל את הכסף ושולח בדואר פנים ארצי. מה שקורה אחר כך - אם החבילה לא מגיעה לישראל זה ממש לא בעיה שלי, אני אחראי רק על כך שהמוצר יגיע לאיש הקשר.
-
Satil
- אחלה חבר

אתה מחפש הגיון?
הם פשוט כ"כ רגילים לרמאים שפשוט הם מוכנים לוותר על העבודה ולא לקחת סיכונים.
לא ניכנס לכל הסיכונים אבל אם אני רוכש מוצר בכרטיס אשראי אז המוצר למעשה מבוטח עד שאני מקבל אותו (ולפעמים אפילו לאחר מכן)...
כך שאם מכל סיבה הוא לא יגיע אלי חברת כרטיסי האשראי תעשה הכול בכדי לדפוק מישהו (ורק לא לשלם מכיסם) ובד"כ זה המוכר...
זה רק על קצה המזלג בכל מקרה אני מזמין המון מארה"ב (רק לפני כמה דקות הזמנתי מצלמה דיגי)
ופחות ופחות חברות מסכימות להתעסק עם "תושבי חוץ"
חבל אבל זה מה יש.
הם פשוט כ"כ רגילים לרמאים שפשוט הם מוכנים לוותר על העבודה ולא לקחת סיכונים.
לא ניכנס לכל הסיכונים אבל אם אני רוכש מוצר בכרטיס אשראי אז המוצר למעשה מבוטח עד שאני מקבל אותו (ולפעמים אפילו לאחר מכן)...
כך שאם מכל סיבה הוא לא יגיע אלי חברת כרטיסי האשראי תעשה הכול בכדי לדפוק מישהו (ורק לא לשלם מכיסם) ובד"כ זה המוכר...
זה רק על קצה המזלג בכל מקרה אני מזמין המון מארה"ב (רק לפני כמה דקות הזמנתי מצלמה דיגי)
ופחות ופחות חברות מסכימות להתעסק עם "תושבי חוץ"
חבל אבל זה מה יש.
- פרופלור
- תותח על

-
erezgur
- חבר פורום

אני בעל חשבון (לקוח) ב- USAddress עוד מהתקופה שהיו בשלבי הביתא.
לא השתמשתי פעמים רבות בשירות שלהם, אבל כשהשתמשתי - היה מצויין.
להבדיל מהמתחרים שלהם, הם הגיעו מתחום השילוח והלוגיסטיקה ורחוקים כנראה מלהיות חברת אינטרנט מבריקה (כל מי שעבד עם האתר שלהם יבין למה אני מתכוון). החלופה שהם הציעו - משלוח ימי, הוזילה משמעותית את המשלוח (50% לעומת משלוח אווירי).
מזמן לא בדקתי, אבל בעבר הם הציעו, תמורת עמלה, גם שירות של קנייה בארה"ב ע"י הסניף האמריקאי שלהם וכך לעקוף את המגבלב של תושבי חוץ.
למען ההגינות אוסיף כי אין לי קשר עסקי כלשהו עימם או כל טובת הנאה אחרת.
ארז
לא השתמשתי פעמים רבות בשירות שלהם, אבל כשהשתמשתי - היה מצויין.
להבדיל מהמתחרים שלהם, הם הגיעו מתחום השילוח והלוגיסטיקה ורחוקים כנראה מלהיות חברת אינטרנט מבריקה (כל מי שעבד עם האתר שלהם יבין למה אני מתכוון). החלופה שהם הציעו - משלוח ימי, הוזילה משמעותית את המשלוח (50% לעומת משלוח אווירי).
מזמן לא בדקתי, אבל בעבר הם הציעו, תמורת עמלה, גם שירות של קנייה בארה"ב ע"י הסניף האמריקאי שלהם וכך לעקוף את המגבלב של תושבי חוץ.
למען ההגינות אוסיף כי אין לי קשר עסקי כלשהו עימם או כל טובת הנאה אחרת.
ארז
-
claudia5
- אחלה חבר

-
sbhod
- אחלה חבר

-
vladimir97
- תותח על

-
claudia5