תערוכת האודיו
- yoramro
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
יום ד´ (16 באפריל) : 09:00 - 22:00
יום ה´ (17 באפריל) : 09:00 -20:00
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1218
יום ה´ (17 באפריל) : 09:00 -20:00
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1218
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
רמי.א
- תותח על

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
רמי.א
- תותח על

-
oded
- אחלה חבר

-
sickboy666
- תותח על

- tiptip
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

מילא אם הכניסה הייתה בחינם זה היה אולי טוב,
אבל גם לשלם כסף וגם לדעת על דברים שרק אם תהיה עשיר אתה תוכל לקנות אותם?
אני חושב שתערוכה של טכנולוגיה מיועדת לאנשים עשירים בכסף,כי אם לא מרוויחים כסף מספיק טוב,זה נראה לי מיותר ללכת לשם,יותר נכון להתאכזב שלך אין את מה שמוצג שם,כי אין לך כסף מיותר לקנות את מה שיש שם,
זאת דעתי האישית,
אני חושב שהדבר הנכון הוא לראות האם יש לך כסף מיותר בשביל התערוכה ובשביל לקנות את מה שמציגים שם,ורק אם יש לך את הכסף המספיק לזה,אז ללכת לשם ולהתעניין בדברים האלו כולל מחירים של המוצרים המוצגים שם,
האם אתם מסכימים איתי שהמטרה המרכזית של התערוכה הזו זה שהאנשים יתעניינו בדברים ויקנו אותם כדי שמוכרים ירוויחו עוד יותר כסף?
יותר מאשר רק לקבל הנאה זמנית באופן חלקי כי גם להכנס לשם עולה יותר כסף נראה לי יותר ממחיר נסיעה עירונית באוטובוס הלוך וחזור,שנמצאים בתערוכה?
ולא אני לא קמצן,
אני חושב שלהרבה אנשים שהם לא מרוויחים הרבה כסף שרוצים לקנות דירה מרוב הוצאות על הדירה במיוחד משכנתא עם ריבית לא כל כך נמוכה של הבנק,(להלוות משוק אפור בלי ריבית זה ממש לא מתאים לי) בקושי יש כסף מיותר,כמו שצריך,
אבל גם לשלם כסף וגם לדעת על דברים שרק אם תהיה עשיר אתה תוכל לקנות אותם?
אני חושב שתערוכה של טכנולוגיה מיועדת לאנשים עשירים בכסף,כי אם לא מרוויחים כסף מספיק טוב,זה נראה לי מיותר ללכת לשם,יותר נכון להתאכזב שלך אין את מה שמוצג שם,כי אין לך כסף מיותר לקנות את מה שיש שם,
זאת דעתי האישית,
אני חושב שהדבר הנכון הוא לראות האם יש לך כסף מיותר בשביל התערוכה ובשביל לקנות את מה שמציגים שם,ורק אם יש לך את הכסף המספיק לזה,אז ללכת לשם ולהתעניין בדברים האלו כולל מחירים של המוצרים המוצגים שם,
האם אתם מסכימים איתי שהמטרה המרכזית של התערוכה הזו זה שהאנשים יתעניינו בדברים ויקנו אותם כדי שמוכרים ירוויחו עוד יותר כסף?
יותר מאשר רק לקבל הנאה זמנית באופן חלקי כי גם להכנס לשם עולה יותר כסף נראה לי יותר ממחיר נסיעה עירונית באוטובוס הלוך וחזור,שנמצאים בתערוכה?
ולא אני לא קמצן,
אני חושב שלהרבה אנשים שהם לא מרוויחים הרבה כסף שרוצים לקנות דירה מרוב הוצאות על הדירה במיוחד משכנתא עם ריבית לא כל כך נמוכה של הבנק,(להלוות משוק אפור בלי ריבית זה ממש לא מתאים לי) בקושי יש כסף מיותר,כמו שצריך,
-
רמי.א
- תותח על

-
MarioMan
- חבר ותיק

-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שאתה קיבלת מידי מוטעה,MarioMan @ 15/4/2008, 18:09 כתב: "האם יש לך כסף מיותר בשביל התערוכה" - 40 שקל לא ישברו אף אחד, זה כמו לאפה עם שווארמה + שתיה אצל שמש.
חוץ מזה, לפי הטזה שלך אין גם סיבה ללכת לתערוכות כמו אוטומוטור מאותה סיבה בדיוק, ובכל זאת כל עם ישראל פוקד את התערוכה מדי שנתיים.
אגב, מחיר הכניסה לתערוכת אוטומוטור לא יותר זול עד כמה שאני זוכר.
מי שהולך לתערוכת מכוניות זה מי שמרוויח הרבה כסף,ואני חושב שרוב תושבי המדינה הם לא אנשים עשירים,
אז איך אתה קובע שכל עם ישראל פוקד את התערוכה הזו?
עשית סקר?
אני חושב שרק 20 אחוז בלבד מתושבי המדינה הולך לתערוכות של מוצרי יוקרה,כמו תערוכת אוטו מוטור,
בשביל מה ללכת לתערוכת כלי רכב ?בשביל להסתכל על מכוניות ולא להנות ממנה?
כדי להנות ממנה צריך לקנות אותה,
40 שקל לא ישבור אף אחד?
בוא נאמר שיתכן ומשפט זה נכון לגבי מי שמרוויח הרבה מאוד כסף,שבשבילו 40 שקל זה גרושים,
אבל לאדם שמרוויח שכר מינימום או פחות מזה,
לרוב הוא במצב של מינוס בבנק,במיוחד אם הוא רוצה לקנות דירה,
-
MarioMan
- חבר ותיק

למוזיאונים יוצא לך ללכת מדי פעם (בארץ) ?
בשביל מה הולכים למוזיאון ? כדי להנות מהיצירה. בסופו של דבר בסוף אתה לא קונה את היצירה ובכל זאת נהנה.
לא אציג פה את דעתי על נושא ערכם של 40 הש"ח הללו גם עבור כאלה שמרוויחים שכר מינימום (אגב, פרץ לא העלה אותו בזמנו?
), אבל הכל עניין של סדרי עדיפויות.
ד"א, אומנם לא עשיתי סקר, אבל אומר לך מה - בתערוכת האוטומוטור הקודמת לא היה מקום לצעוד מרוב אנשים. אין שום סיכוי שאפילו 30% מתוכם יכול לקנות מרצדס SLK.
בשביל מה הולכים למוזיאון ? כדי להנות מהיצירה. בסופו של דבר בסוף אתה לא קונה את היצירה ובכל זאת נהנה.
לא אציג פה את דעתי על נושא ערכם של 40 הש"ח הללו גם עבור כאלה שמרוויחים שכר מינימום (אגב, פרץ לא העלה אותו בזמנו?
ד"א, אומנם לא עשיתי סקר, אבל אומר לך מה - בתערוכת האוטומוטור הקודמת לא היה מקום לצעוד מרוב אנשים. אין שום סיכוי שאפילו 30% מתוכם יכול לקנות מרצדס SLK.