לכל אילו שהדרים שלהם נתקע/מת ומקבלים אזהרות
-
sickboy666
- תותח על

הפיתרון עם J-TAG בלתי אפשרי בדרימבוקס סיני.
יכול להיות ש GEMINI לא אשמים בזה! הם מבססים את העבודה שלהם על ה CVS שמספקים להם מ DREAM MULTIMEDIA ואז משפרים אותו ומוסיפים דברים. יכול להיות שהפצצה נמצאת ב CVS. וזה זה אומר שכל האימיג'ים אחרים נמצאים בסכנה. כל מה שיצא אחרי 19.2.2008.
אני אישית, לא מאמין בזה. בהחלט GEMINI אשמים. אבל מבחינה חוקית, אין מה לעשות. מותר להם.
יכול להיות ש GEMINI לא אשמים בזה! הם מבססים את העבודה שלהם על ה CVS שמספקים להם מ DREAM MULTIMEDIA ואז משפרים אותו ומוסיפים דברים. יכול להיות שהפצצה נמצאת ב CVS. וזה זה אומר שכל האימיג'ים אחרים נמצאים בסכנה. כל מה שיצא אחרי 19.2.2008.
אני אישית, לא מאמין בזה. בהחלט GEMINI אשמים. אבל מבחינה חוקית, אין מה לעשות. מותר להם.

-
sickboy666
- תותח על

לפי מה שאני ראיתי בפורום של IHAD, הם תיכננו את זה הרבה זמן.גם מבחינה משפטית. אפילו יש להם "עו"ד" בפורום שמסביר את העמדה שלהם. ההסבר שלהם פשוט מאוד, אנו יוצרים אימיג' למכשירי דרימבוקס. אנו לא אחראים על שימוש בהם בכל מכשיר שאינו שייך ל DREAMBOX MULIMEDIA.
נכון שזה רמה נמוכה מאוד, אבל הם דאגו להדגיש את זה בכל מקום האפשרי. הם לא רוצים להגיד שעשו את זה בכוונה, אך כולם הבינו את זה. במיוחד שיש אימיג'ים אחרים עם אותו CVS שעדיין עובדים.
אחד החברי VIP אצלם בפורום בפירוש אמר ש DM העבירו להם דרייבר CVS ו GEMINI לא ידעו על זה כלום. אבל אני לא מאמין. לפי המצב אצלם בפורום (המון נעילות ומחיקות), הם ידעו על זה!
אני מצרף תמונה:
נכון שזה רמה נמוכה מאוד, אבל הם דאגו להדגיש את זה בכל מקום האפשרי. הם לא רוצים להגיד שעשו את זה בכוונה, אך כולם הבינו את זה. במיוחד שיש אימיג'ים אחרים עם אותו CVS שעדיין עובדים.
אחד החברי VIP אצלם בפורום בפירוש אמר ש DM העבירו להם דרייבר CVS ו GEMINI לא ידעו על זה כלום. אבל אני לא מאמין. לפי המצב אצלם בפורום (המון נעילות ומחיקות), הם ידעו על זה!
אני מצרף תמונה:
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.

-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר:
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
-
leongor58
- אחלה חבר

מצאתי בDVBSAT קובץ DREMBOOTLOADER. אין לי דרים, אבל יכול להיות זה עוזר .
http://rapidshare.com/files/108009170/d ... loader.rar
http://rapidshare.com/files/108009170/d ... loader.rar
AZ Box Premium 9E+13E+19E+7E+7W
-
sickboy666
- תותח על

http://www.i-have-a-dreambox.comariel @ 16/4/2008, 18:42 כתב: sickboy
אפשר בבקשה קישור לפורום המדובר?

-
leongor58
- אחלה חבר

-
prince_amir
- תותח על

אני לא חושב שמשתמשים יקבלו זאת בתור מותר להם, גם עם עו"ד אמר שזה בסדר, לא ניתן לייצר תוכנה שבאופן ידוע מראש כם היא פועלת על חיקוי תגרום לו נזק בבצורה מכוונת, הדבר הינו עבירה לכל דבר.
קבוצת GEMINI בעצמם מייצרים קובץ שאיננו שלהם אלא מתלבש על הדריימ המקורי, שימוש באופו זדוני למוצר הינו הפרה בוטה של המוצר עצמון, תארו לאצמכם מערכת הפעלה של מקינטוש רצה על PC רגיל וגורמת לו נזק, חברת APPLE היתה נתבעת במליוני דולרים ומפסידה.
לא מדובר במעשה " שלא בתום לב", עם לחברת DREAM יש בעיה עם יצור סיני הם יכולים לתבוע את היבואנים בלבד ולא לגרום נזק , אם לקוח קנה ממיר ממישהו בטענה שזהו מוצר מקורי והמוצר נפגם עקב גימיני, מי שאשם הם גימני בלבד.
הדבר לא יעמוד בבית משפט
בכל מקרה, אני קורא פה לאנשים למחות על האבסורד שעשתה גימיני ולקרוא להחרים אותם לאלתר!!.
" פרוייקט גימיני מוחרם "
קבוצת GEMINI בעצמם מייצרים קובץ שאיננו שלהם אלא מתלבש על הדריימ המקורי, שימוש באופו זדוני למוצר הינו הפרה בוטה של המוצר עצמון, תארו לאצמכם מערכת הפעלה של מקינטוש רצה על PC רגיל וגורמת לו נזק, חברת APPLE היתה נתבעת במליוני דולרים ומפסידה.
לא מדובר במעשה " שלא בתום לב", עם לחברת DREAM יש בעיה עם יצור סיני הם יכולים לתבוע את היבואנים בלבד ולא לגרום נזק , אם לקוח קנה ממיר ממישהו בטענה שזהו מוצר מקורי והמוצר נפגם עקב גימיני, מי שאשם הם גימני בלבד.
הדבר לא יעמוד בבית משפט
בכל מקרה, אני קורא פה לאנשים למחות על האבסורד שעשתה גימיני ולקרוא להחרים אותם לאלתר!!.
" פרוייקט גימיני מוחרם "
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
-
sickboy666
- תותח על

כבר התארגנו בהרבה פורומים בחו"ל והכריזו על חרם. עדיין, זה לא יעזור לכל אלו שנדפקו. מבחינה משפטית, אם הם מצליחים להוכיח שתקלה נגרמה עקב שוני בחומרה, (דרימבוקס מקורי vs סיני) הם מכוסים מבחינה הזו. הכל תלוי באם יצליחו לפענח את הקוד הזדוני הזה.
זה כמו שתקח את המחשב שלך, תתקין לו BIOS שבפרוש שייך לחומרה אחרת, אתה תגרום לנזק באשמתך ב 100%.
זה כמו שתקח את המחשב שלך, תתקין לו BIOS שבפרוש שייך לחומרה אחרת, אתה תגרום לנזק באשמתך ב 100%.

-
prince_amir
- תותח על

שוב, שאתה מתקין ביוס של A למוצר B שלא מיועד ל B זה באמת בעיה, אבל שאתה מתיימר לייצר מוצר ל A ו B מבלי להודיע על כך וגורם לכך שמוצר A כביכול יעבוד ומוצר B יהרוס אותו , פה מדברים על דבר בזדון.
החברה בפרוייקט לא רשמו אזהרה על המוצר ולכן עליהם מוטלת חובת האחריות
החברה בפרוייקט לא רשמו אזהרה על המוצר ולכן עליהם מוטלת חובת האחריות
3X1 meter dish

3X1 meter dish

-
sickboy666
- תותח על

אני חושב שזה אמור להספיק:
Attention...
Gemini 4.30 is only for genuine DM 500 manufactured by Dream-Multimedia
כל השאר הם מוצר B. כלומר, הם רשמו בפרוש שאימיג' שייך רק למכשירים מסויימים.
אני לא מצדיק אותם או משהו כזה, אבל לצערנו מבחינה חוקית, אני לא חושב שיש מה לעשות.
בכל מיקרה, אני חקרתי קצת את הדרייבר המדובר. היוצר איננו שייך לקבוצת GEMINI אלא DREAM MULTIMEDIA. ללא בושה, הבן אדם השאיר את חתימתו:
Attention...
Gemini 4.30 is only for genuine DM 500 manufactured by Dream-Multimedia
כל השאר הם מוצר B. כלומר, הם רשמו בפרוש שאימיג' שייך רק למכשירים מסויימים.
אני לא מצדיק אותם או משהו כזה, אבל לצערנו מבחינה חוקית, אני לא חושב שיש מה לעשות.
בכל מיקרה, אני חקרתי קצת את הדרייבר המדובר. היוצר איננו שייך לקבוצת GEMINI אלא DREAM MULTIMEDIA. ללא בושה, הבן אדם השאיר את חתימתו:
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.

-
sickboy666
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
sickboy666, לא מתאים לך להיות נאיבי כל כך.
אני מאמין שג'מיני פעולו במזיד בשיתוף פעולה עם DMM. לדעתי הם השתמשו בבדיקה שעשו ב 4.3 על ה MAC אלא שהפעם ב 4.3.1 הם לא הסתפקו בנעילת המסך הכחול אלא הלכו עד הסוף בצריבה של הפלאש בוט.
ג'מיני צריכים להתבייש וכן צריך להחרים אותם.
הלוואי שתיהיה התארגנות לתביעה ייצוגית נגדם ו נגד DMM.
אני מאמין שג'מיני פעולו במזיד בשיתוף פעולה עם DMM. לדעתי הם השתמשו בבדיקה שעשו ב 4.3 על ה MAC אלא שהפעם ב 4.3.1 הם לא הסתפקו בנעילת המסך הכחול אלא הלכו עד הסוף בצריבה של הפלאש בוט.
ג'מיני צריכים להתבייש וכן צריך להחרים אותם.
הלוואי שתיהיה התארגנות לתביעה ייצוגית נגדם ו נגד DMM.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
sickboy666
- תותח על

אני לא אמרתי ש GEMINI לא אשמים. אבל עד עכשיו כולם חשבו שזה רק הם (כמובן לפי בקשת ה DMM) אבל עכשיו רואים שזה שניהם.
בהחלט מדובר על תת רמה.מעשה הזה נמוך מאוד. לפגוע במשתמש קצה זה כמו לפגוע בנשים וילדים במלחמה.
ואם הם חושבים שפגעו בפס היצור הסיני, הם טועים בגדול. כל אלו שהלך להם המכשיר בטח לא ירוצו לרכוש דרימבוקס מתוצרת DMM. פשוט האימיג'ים האחרים יתחילו לככב וסיני צריכים לספק עכשיו מספיק סחורה לכל אלו שנאלצים לרכוש מכשיר חדש.
בקיצור, יש להחרים את GEMINI, יחד עם DMM. ובידיוק עכשיו כאשר יוצאים דגמים חדשים! לא לרכוש מכשירים שלהם.
באחד הפורומים הפיצו אימיג' 4.3.1 שבתוכו שינו את ה MAC ADDRESS קבוע כמו במכשירים הסינים. בתקווה שמישהו יתקין אותו על המכשיר המקורי, יזוהה כסיני וימות. אחרי זה תתחיל השמועה שג'מיני דופק גם את המכשירים המקןריים וזה ממש יהיה הסוף של הפרוייקט הזה. אני ממתין לתוצאות.
מה שכן, השאלה היא האם מדובר בזיהוי ע"י MAC ADDRESS בלבד או שיש עוד משהו? בגירסה 4.30 זה היה רק ה MAC.
בהחלט מדובר על תת רמה.מעשה הזה נמוך מאוד. לפגוע במשתמש קצה זה כמו לפגוע בנשים וילדים במלחמה.
ואם הם חושבים שפגעו בפס היצור הסיני, הם טועים בגדול. כל אלו שהלך להם המכשיר בטח לא ירוצו לרכוש דרימבוקס מתוצרת DMM. פשוט האימיג'ים האחרים יתחילו לככב וסיני צריכים לספק עכשיו מספיק סחורה לכל אלו שנאלצים לרכוש מכשיר חדש.
בקיצור, יש להחרים את GEMINI, יחד עם DMM. ובידיוק עכשיו כאשר יוצאים דגמים חדשים! לא לרכוש מכשירים שלהם.
באחד הפורומים הפיצו אימיג' 4.3.1 שבתוכו שינו את ה MAC ADDRESS קבוע כמו במכשירים הסינים. בתקווה שמישהו יתקין אותו על המכשיר המקורי, יזוהה כסיני וימות. אחרי זה תתחיל השמועה שג'מיני דופק גם את המכשירים המקןריים וזה ממש יהיה הסוף של הפרוייקט הזה. אני ממתין לתוצאות.
מה שכן, השאלה היא האם מדובר בזיהוי ע"י MAC ADDRESS בלבד או שיש עוד משהו? בגירסה 4.30 זה היה רק ה MAC.

- pakwan
- תותח על

Gemini פשוט מגעילים הם סיפרו לאנשים וגרמו להם להאמין שאת גרסה 4.3 הם לא בדקו כמו שצריך ובשביל לבוא לקראתנו הם הוציאו עדכון 4.3.1, מה שהתברר כהטעיה :
For us as Gemini developer and operators of the IHAD this action is now finished. With the upcoming release 4.3.1 of the Gemini Project the clone recognition will be deactivated. We nevertheless ask everyone to use its influence to proceed against clones.
הם גם מודים שהמטרה שלהם היתה ליצור מודעות ומצפון והמכשירים הסינים היו מטרה:
Our intension was to push a general discussion to create a consciousness on the clone and reproduction problem and to disasociate us from the clones, too.
For us as Gemini developer and operators of the IHAD this action is now finished. With the upcoming release 4.3.1 of the Gemini Project the clone recognition will be deactivated. We nevertheless ask everyone to use its influence to proceed against clones.
הם גם מודים שהמטרה שלהם היתה ליצור מודעות ומצפון והמכשירים הסינים היו מטרה:
Our intension was to push a general discussion to create a consciousness on the clone and reproduction problem and to disasociate us from the clones, too.

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
-
prince_amir
- תותח על

ובכן הפתרון הבא יהיה כמו בפתרון שהרס ווירוסים במחשבים הוא ליצרוב את הBOOTLOADER על ציפ ROM בלתי מחיק, דבר שימנע שינויים נוספים או הגדרה במערכת לנעול כל שינוי בBOOT
וחוץ מזה, רוב הממירי דריימ הם פשוט העתק מושלם למקורי מלבד מספר שינויין קטנים , לקוחות רגילים שאינם מבינים עניין לא ידעו זאת לכן אי אפשר לטעון רק למקורי ולחיקוי לא כי מה ההבדל לצרכן בסופו של יום ?
וחוץ מזה, רוב הממירי דריימ הם פשוט העתק מושלם למקורי מלבד מספר שינויין קטנים , לקוחות רגילים שאינם מבינים עניין לא ידעו זאת לכן אי אפשר לטעון רק למקורי ולחיקוי לא כי מה ההבדל לצרכן בסופו של יום ?
3X1 meter dish

3X1 meter dish