הערוצים שלי בלויין
-
Kobi B
- תותח על

-
satobacko
- אחלה חבר

-
Kobi B
- תותח על

תודה על המחמאה,רק לא הבנתי אך אתה יכול להבחין על סמך הצפייה בסרטון שאין לי תוכנה עדכנית,דווקא ישsatobacko @ 24/4/2008, 22:49 כתב: אכן מצדיק את השם - "קובי הטורקי". אתה קולט הרבה ערוצים מטורקיה.
אני רואה שאתה משתמש בממיר טופילד שלא עודכנה לו התוכנה - אתה משתמש בממשק הישן של טופילד ולא בגולדמסטר.
לי אני קולט את:TPS,POLSAT ועוד כל מיני ערוצים מקודדים אחרים.
סליחה על הבורות אבל למה התכוונת שאמרת שאני משתמש בממשק הישן של טופילד ולא גולדמאסטר האם הכוונה היא לתצוגה של הממיר על המסך כלומר המידע שהוא מציג כמו שם הערוץ מספרו וכ"ו.
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
-
satobacko
- אחלה חבר

בתוכנה של הגולדמסטר תצוגת הערוצים קצת שונה. במקום המסגרת המרובעת שיש לך המסגרת היא מעוגלת מעט, ויש שינויים גרפיים כשאר אתה נכנס ל MENU.
בכל מקרה, זה לא משפיע על הפונקציות של הממיר זה - הם נשארו אותו הדבר.
לדוברי הטורקית בארץ יש הרבה מזל - בטורקסט יש כמות עצומה של ערוצים בכל הסגנונות וכולם FTA.
למי שדובר רק עברית או עברית ואנגלית יש הרבה פחות מזל - כמות הערוצים שמשדרת תוכן איכותי חינם מצטמצמת מיום ליום. ולפסח קיבלנו גם מכה מס' 11 - DMC ירד ואיתו ערוצים עם תרגום בעברית.
כפי שכתבתי במדור טופילד - לדעתי תם העידן של ממירי הטופילד והגיע הזמן לרכוש ממיר עם שיתוף.
בכל מקרה, זה לא משפיע על הפונקציות של הממיר זה - הם נשארו אותו הדבר.
לדוברי הטורקית בארץ יש הרבה מזל - בטורקסט יש כמות עצומה של ערוצים בכל הסגנונות וכולם FTA.
למי שדובר רק עברית או עברית ואנגלית יש הרבה פחות מזל - כמות הערוצים שמשדרת תוכן איכותי חינם מצטמצמת מיום ליום. ולפסח קיבלנו גם מכה מס' 11 - DMC ירד ואיתו ערוצים עם תרגום בעברית.
כפי שכתבתי במדור טופילד - לדעתי תם העידן של ממירי הטופילד והגיע הזמן לרכוש ממיר עם שיתוף.