http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00
-
רמי.א
- תותח על

-
אילןבלט
- חבר ותיק

-
Kobi B
- תותח על

-
MAYDASSA
- מתקין

- nirz
- תותח על

עדיין יש דבר אחד שלא ניתן לקבל בצלחת לווין, כמו שאמר אילן, ואלו הערוצים היעודיים לילדים ולספורט.
אם הילד רוצה לצפות באיזו סידרה מסויימת (ישראלית) שמשודרת רק בערוץ הילדים, או שיש שידור חי של ארוע ספורט ישראלי - אין לצלחת פרטית תשובה לזה.
ברור שיש המון תוכן לילדים (לא בעברית) והמון שידורים חיים של ארועי ספורט בינלאומיים - אבל זה לא עונה על הצורך הנ"ל.
אם הילד רוצה לצפות באיזו סידרה מסויימת (ישראלית) שמשודרת רק בערוץ הילדים, או שיש שידור חי של ארוע ספורט ישראלי - אין לצלחת פרטית תשובה לזה.
ברור שיש המון תוכן לילדים (לא בעברית) והמון שידורים חיים של ארועי ספורט בינלאומיים - אבל זה לא עונה על הצורך הנ"ל.
-
Kobi B
- תותח על

קודם כל לו כל מה שהילד רוצה צריך לתת לו אתה הוא זה שמשלם את החשבון ולא הוא למה בתקופתינו היה את ערוץ הילדים וכל הקקה מייקה הזה אני גדלתי על רגע ודודלי,קישקשתא,הילדים משכונת חיים,פרפר נחמד שאפרופו עדיין משודר כלומר רובנו גדל אם ערוץ1 ואף אחד לא יתלונן אבל גם לא הייתה ברירה כי לא היה את המבחר שיש היום,דור הילדים של היום הוא דור מפונק,בטלן חייב לקבל את מה שהוא רוצה וזה בגללכם ,מה קרה הילד ימות אם הוא לא יראה את כל הזבל שיש בערוצי הילדים,בגללו אני צריך לפרנס את כל המגישים של ערוצי הילדים שרובם משתמטים מהצבא וכולם נוסעים במכוניות יוקרתיות כבר מגיל 20 מה שרובנו רק יכול היה לחלום בתקופתו,ולגביי ערוצי הספורט שדיברת עליהם איזה ספורט מעניין כבר יש בארץ "ליגת העל" קוראים לזה ליגת אמה,נעליים,זבלה,מי "החכם" שדפק לה את השם הזה בושה וכלימה זה כדורגל זה בשכונה שלי כבר משחקים יותר טוב,אז גם את ליגת האמה משדרים בערוץ 10 פעם בשבוע שגם זה יותר מידי,כך שמה שנותר לי להגיד שחבל אבל מי שאוהב שדופקים אותו מכל הכיוונים שלא יתלונן. 
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
-
רמי.א
- תותח על

-
Kobi B
- תותח על

-
אילןבלט
- חבר ותיק

קובי, אני מסכים איתך. לכן כתבתי בראשית דבריי שאנשים מקובעים.
אני מכיר בחור שמשתכר בעבודה קשה, שכר מינימום ומשלם בחודש כמעט 300 שקלים בגלל חבילת הספורט המורחבת. כשסיפרתי לו על האפשרויות הפתוחות בפניו סירב להתעמק בעניין מכיון שלא יכל לשאת את העובדה שלא יראה את ביתר כל שבוע. כמוהו יש רבים. אחר לא רוצה כי אין שם את השמינייה
או את הופ בעברית. הדבר שאני הכי מסכים איתך קשור לבכיינות. אם אתם לא עושים כלום ונשארים מנויים לפחות אל תיללו בכל פיצול נוסף של ערוצי ספורט, הסרת ערוץ ללא הסכמתכם או העלאת המחיר והכנסת יד לחשבונכם. אל תייללו. עשו . תנסו. אותו דבר לגביי שינוי בנק כדיי לקבל תנאים טובים והתמודדות אמיצה מול חברות הסלולר. ללכת עם העקרונות עד הסוף. גם אם בבית המשפט לתביעות קטנות,בסופו של דבר, לא תקבל פסיקה לטובתך.
זאת דעתי, זכותם של אחרים לחיות אחרת.
לצערי..........
אני מכיר בחור שמשתכר בעבודה קשה, שכר מינימום ומשלם בחודש כמעט 300 שקלים בגלל חבילת הספורט המורחבת. כשסיפרתי לו על האפשרויות הפתוחות בפניו סירב להתעמק בעניין מכיון שלא יכל לשאת את העובדה שלא יראה את ביתר כל שבוע. כמוהו יש רבים. אחר לא רוצה כי אין שם את השמינייה
או את הופ בעברית. הדבר שאני הכי מסכים איתך קשור לבכיינות. אם אתם לא עושים כלום ונשארים מנויים לפחות אל תיללו בכל פיצול נוסף של ערוצי ספורט, הסרת ערוץ ללא הסכמתכם או העלאת המחיר והכנסת יד לחשבונכם. אל תייללו. עשו . תנסו. אותו דבר לגביי שינוי בנק כדיי לקבל תנאים טובים והתמודדות אמיצה מול חברות הסלולר. ללכת עם העקרונות עד הסוף. גם אם בבית המשפט לתביעות קטנות,בסופו של דבר, לא תקבל פסיקה לטובתך.
זאת דעתי, זכותם של אחרים לחיות אחרת.
לצערי..........
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר: