יש לי שאלה בקשר למי שבא למפגש
-
רמי.א
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

-
sickboy666
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

אני לא התכוונתי להשתלח בך,י א @ 29/4/2008, 14:25 כתב: עזוב, הוא סתם בא להשתלח בי.. הרי הוא הודיע כבר שאין בכוונתו להגיע
אני לא קבעתי סופית שאני לא בא,
אני פשוט התעניינתי לדעת
את מה שצריך לדעת בקשר למפגש,
כמו הזכות לפרטיות במפגש מהפורום האם היא תינתן, וכמו עד כמה יעזור לשלם עוד כסף בקשר לתוספות במפגש,
בסופו של דבר י א הוא זה שמחליט מה לעשות בקשר למפגש,
ואני מתנצל באם נפגעו מדבריי
-
sickboy666
- תותח על

רמי.א - אני מסכים איתך שהמחיר יקר. אבל עושים כזה מפגש פעם בכמה שנים ושווה להגיע.
אני אישית, חושב שכדאי להשתמש בכסף הזה כדי להעלות את הרמה הטכנית של המפגש מאשר האוכל וכיבוד.
אוכל יש מספיק בבית
אם למשל ניתן להוריד 50 ש"ח מהאוכל אבל לקבל משהו יותר טוב בהדגמות או הרצאות, לדעתי עדיף. הרי סיבת המפגש הינו תחביב המשותף לנו - לווינים. לא האוכל ושתיה!
כמובן, לא להשאר רעבים אבל להשקיע יותר בתחום הלווינים ופחות בדברים אחרים.
אני אישית, חושב שכדאי להשתמש בכסף הזה כדי להעלות את הרמה הטכנית של המפגש מאשר האוכל וכיבוד.
אוכל יש מספיק בבית
אם למשל ניתן להוריד 50 ש"ח מהאוכל אבל לקבל משהו יותר טוב בהדגמות או הרצאות, לדעתי עדיף. הרי סיבת המפגש הינו תחביב המשותף לנו - לווינים. לא האוכל ושתיה!
כמובן, לא להשאר רעבים אבל להשקיע יותר בתחום הלווינים ופחות בדברים אחרים.

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
בדקת פעם במילון את משמעות המילה "פורום", בוא ואני יעזור לך קצת :רמי.א @ 29/4/2008, 17:03 כתב:אני לא התכוונתי להשתלח בך,י א @ 29/4/2008, 14:25 כתב: עזוב, הוא סתם בא להשתלח בי.. הרי הוא הודיע כבר שאין בכוונתו להגיע
אני לא קבעתי סופית שאני לא בא,
אני פשוט התעניינתי לדעת
את מה שצריך לדעת בקשר למפגש,
כמו הזכות לפרטיות במפגש מהפורום האם היא תינתן, וכמו עד כמה יעזור לשלם עוד כסף בקשר לתוספות במפגש,
בסופו של דבר י א הוא זה שמחליט מה לעשות בקשר למפגש,
ואני מתנצל באם נפגעו מדבריי
פורום
(ז') במה לדיונים ציבוריים, זירת ויכוחים, מסגרת לדיון פתוח, קהל שומעים, מסגרת, לוח מודעות, קבוצת דיון (גם באינטרנט)
אם אתה מחפש פרטיות, מקומך לא בפורומים ובטח שלא באינטרנט
אין לך כנראה אפילו קצה של מושג כמה עקבות אתה משאיר אחריך במהליך הגלישה היומיומית.
-
רמי.א
- תותח על

אבל לא כל אדם שגולש באינטרנט יש לו את היכולת לאתר גולשים ואו לעבור על החוק כדי לעשות זאת,
והכי הרבה לא כולם יודעים איך נראה מבחינת מראה חיצוני ואו קול,מי שרושם את ההודעה מתוך מי שגר בבית שבו יש את המחשב שממנו יש את החיבור לאינטרנט,
בנוסף לזה ש קול דרך אינטרנט אפשר לעוות דרך ציוד מיוחד,
ולא כל מצלמת אינטרנט מראה את הפנים של האדם מבחינת צורה וצבע כמו שהאדם נראה במציאות,
אז עדיין אני חושב שבצורה מסויימת כן אפשר לקבל פרטיות גם באינטרנט כולל בפורום,
והכי הרבה לא כולם יודעים איך נראה מבחינת מראה חיצוני ואו קול,מי שרושם את ההודעה מתוך מי שגר בבית שבו יש את המחשב שממנו יש את החיבור לאינטרנט,
בנוסף לזה ש קול דרך אינטרנט אפשר לעוות דרך ציוד מיוחד,
ולא כל מצלמת אינטרנט מראה את הפנים של האדם מבחינת צורה וצבע כמו שהאדם נראה במציאות,
אז עדיין אני חושב שבצורה מסויימת כן אפשר לקבל פרטיות גם באינטרנט כולל בפורום,