בשוק יש שני יבואנים שמוכרים את המתקנים, זרועות , שי* וזרועות בר*
בשניהם מתקן סביר לLCD מעל 40 אינץ עולה בסביבות 800 + ומגיע עד 1500 שקל .
המתקן של ה 1500 שקל בעל 3 פרקים אבל משאיר מרחק מהקיר.
אחרי חיפוש ארוך באינטרנט, עליתי על כיוון בכלל שלא התכוונתי למצוא, העלתי מתקן LCD לטלווזיות עד 42 אינץ אבל לפי היצרן אפשר עד 62, המתקן הוא של חברת PRIMEVIEW.
ובכן, PRIMEVIEW הינה חברה שיושבת בפתח תקווה ומייבאת לארץ מסכי LCD ופלאסמה, בשם שלהם נתקלי פעם ראשונה שבחור שעבדנו איתו סיפר לנו שניגש לחנות שלהם במפעל וקנה שם טלווזיה ומסתבר דרך האתר שלהם שגם הם מוכרים מתקני קיר למסכי LCD גדולים, והאמת, המתקן מעולה.
המתקן שאני קניתי שמו PVA771

מפרט טכני
המתקן בנוי כמו אקורדיון, שוקל מעל 9 קילו, בא סט מלא , חסר רק הדיבלים לקיר, הברגים היו
ההתקנה די קלה, חיברתי את המתקן הראשי לקיר עם 6 גמבו ללא בעיות.
החיבור לפלאסמה די קל אבל מצריך עזרה של 2 אנשים .
2 מוטות מתחברים על הגב כולל צינור, המתקן יושב על צינור שני , וכאשר יש חיבור מחברים את הזרועות אחד לשני בעזרת מוטות , ניתן גם לכוון את הזווית של המסך למעלה למטה בערך 20 מעלות.
התוצאה בסופו של דבר מתקן שניתן להזיז לכל הכיוונים, שינה קלה לגב במקרה של שינוי כבלים במסך, המתקן ניתן לחזור אחרוה ממש קרוב לקיר בגלל אפקט האקורדיון.
וכל זה בעלות של ????
600 שקל כולל משלוח עד הבית, הזמנתי באתר לא של PRIMEVUEW אלא חנות מחשבים, למחרת בצהרים המתקן היה אצלי.
בקיצור, המלצה חמה חמה למי שמחפש מתקן לLCD + פלאסמה גדולות שזקוק לתמרון ולא רוצה להוציא מעל 1000 שקל ולקבל תוצאות טובות יותר מכל זרועות שיש בשוק במחיר מעולה.
נ.ב- אין לי שום קשר לחברת PRIMEVIEW או חנות זו או אחרת, ההמלצה היא פרטית שלי מתוך נסיון שלי .

![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)