על מה עוד אנחנו חוגגים יום העצמאות
-
bogyman
- אחלה חבר

חג עצמאות שמח
כבדואי נאמן למדינה אני מרגיש שהמדינה מגבירה את הפער בינה לבין האנשים שחיים פה
במקום לבוא לקראת האזרחים המדינה מקפחת ומפלה לרעה מגזרים אחרים
תראו את המספר ההולך והקטן של הבדואים בצבא
צרכים בסיסים כמו תשתית חינוך תחבורה על הפנים במגזר שלנו
אני אישית יש לי כמה בני דודים ששירתו בצבא שאהבו את המדינה ורצו לעזור לה
היום כולם מובטלים בלי מסגרת
אז מה מצפה מישהו שחוזר הביתה מהצבא ורואה את העוני וחוסר האונים בעיר שלו
ממליץ לאחרים לא התגייץ
שלא לדבר על התנועה האיסלאמית שמפתה/ומייעצת לצעירים לא להתגייס
לזכר 168 הסדואים שנלחמו באומץ עבור המדינה שלנו לשאר חללי צהל
תנוחו בשלום !
כבדואי נאמן למדינה אני מרגיש שהמדינה מגבירה את הפער בינה לבין האנשים שחיים פה
במקום לבוא לקראת האזרחים המדינה מקפחת ומפלה לרעה מגזרים אחרים
תראו את המספר ההולך והקטן של הבדואים בצבא
צרכים בסיסים כמו תשתית חינוך תחבורה על הפנים במגזר שלנו
אני אישית יש לי כמה בני דודים ששירתו בצבא שאהבו את המדינה ורצו לעזור לה
היום כולם מובטלים בלי מסגרת
אז מה מצפה מישהו שחוזר הביתה מהצבא ורואה את העוני וחוסר האונים בעיר שלו
ממליץ לאחרים לא התגייץ
שלא לדבר על התנועה האיסלאמית שמפתה/ומייעצת לצעירים לא להתגייס
לזכר 168 הסדואים שנלחמו באומץ עבור המדינה שלנו לשאר חללי צהל
תנוחו בשלום !
-
רמי.א
- תותח על

מי אמר שאין מחלוקת בין דתיים לחילונים?גלובל @ 8/5/2008, 10:59 כתב: הבחור סתם מחפש להתגרות ולעורר פרובוקציות ...![]()
אחרת לא היה מצהיר שיש להתאבל ביום העצמאות ...
אני מניח שמנהל הפורום עוקב אחרי מה שקורה עם ההודעות שהבחור הזה מעלה לכאן ...
אני רשמתי שיש נוהגים,אני לא רשמתי שכולם צריכים לנהוג כך,
ויש כאלו שטוענים,שימי האבלות של ספירת העומר לא דוחים את יום העצמאות,
כי יש כאלו שנאמנים לתורה היהודית,ולטענתם בימים האבלות של ספירת העומר כל שבוע במשך התקופה הזו מתו הרבה תלמידי תורה משום שלא נהגו כבוד זה בזה,אז הם מאמינים שעל כל התקופה הזו שהם חטאו,היהודים שמאמינים בהקדוש ברוך הוא צריכים לתקן את מעשיהם בעזרת אבלות חוץ משבתות,
אז יש כאלו שבמשך כל התקופה הזו חוץ משבתות מרגישים אבלות כי התורה זו האמונה שלהם והמשנה זה ההמשך של התורה היהודית ושבגלל שתלמידי החכמים של רבי עקיבא זכר צדיק לברכה, מתו במגפה,רוב המשניות של התורה היהודית נשכחו מהעולם,
יש כאלו שחושבים שהקמת מדינה זה דבר יותר חשוב מלהתאבל על תלמידי חכמים שמתו עדיין באותה תקופה,ועל שכחת חלק גדול מהמשניות שהם ההמשך של התורה היהודית,
אבל זה כבר עניין של דעה,במה האדם יותר מאמין,
- פרופלור
- תותח על

לא הייתי ליד המחשב בחג וראיתי שהיה כאן שמח ...
רמי אינך מבין מה זה היה כשלא הייתה מדינה לעם היהודי? את יום השואה שכחת כבר, זה היה רק לפני כמה ימים...
אני כאדם דתי אינני מרוצה ממה שהמדינה היום מקרינה כלפי אזרחיה, אני לא מרוצה ממדיניות חוץ בבלתי עצמאית של המדינה, צר לי מאוד על אבדן שליטה של המשטרה ודרדור בטחון עצמי של אזרחי המדינה, לא השלמתי למשל עם מה שנעשה לפני שנתיים בגוש קטיף ויש לי ים של ביקורת אבל...אין כל ספק בחשיבות המדינה הזאת עבור כל יהודי באשר הוא אפילו בעבור אלה שאפילו לא מכירים בה ויש סיבה לחגוג. לדעתי הגזמת לחלוטין.
בברכה
שבת שלום
פרופלור
רמי אינך מבין מה זה היה כשלא הייתה מדינה לעם היהודי? את יום השואה שכחת כבר, זה היה רק לפני כמה ימים...
אני כאדם דתי אינני מרוצה ממה שהמדינה היום מקרינה כלפי אזרחיה, אני לא מרוצה ממדיניות חוץ בבלתי עצמאית של המדינה, צר לי מאוד על אבדן שליטה של המשטרה ודרדור בטחון עצמי של אזרחי המדינה, לא השלמתי למשל עם מה שנעשה לפני שנתיים בגוש קטיף ויש לי ים של ביקורת אבל...אין כל ספק בחשיבות המדינה הזאת עבור כל יהודי באשר הוא אפילו בעבור אלה שאפילו לא מכירים בה ויש סיבה לחגוג. לדעתי הגזמת לחלוטין.
בברכה
שבת שלום
פרופלור
-
רמי.א
- תותח על

- esorek
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
שלום רמי.א
אמנם עבר מעט זמן מאז שהשרשור הזה קיבל במה, אבל אני חושב שטוב שאנשים מעלים נושא כזה לשיח הציבורי. אולי אם תקבל מעט ביקורת נוקבת תתבטא להבא בצורה יותר מתאימה כי מדובר לא רק במדינה פוליטית אלא חברותא של אנשים עם רגשות ופועל.
ראשית, אם להתייחס לאמירתך האחרונה, שלא לכל אדם אותה הדעה, כל אחד מאתנו שונה מהשני עקב שוני במסגרת, אם זה מוצא, סביבת מחיה וכו'. אם לא רצית לקבל התייחסות מאשימה ממרבית חברי הפורום, למה העלית נושא טעון ודיון ציבורי תוך ציון דעתך הקיצונית?
אם אתה רוצה הכרה מלאה, עליך להיות קונפורמיסט או אדיש למצב.
יאמר לזכותך שאתה מודע למצב הבעייתי שקיים במדינה מבחינה פוליטית, ערכית, חינוכית.
שנית, דעותיך לגבי רווח/הפסד, טוב/רע במדינה בה אנו חיים הם הסתכלות אישית ומאוד טריוויאלית. לא שאלת את עצמך אף פעם אם הרווח שלך הוא לא ההפסד של האחר? לצערנו, אנו חיים במדינה שמבוססת כיום על חומריות ובמקומות רבים וסיטואציות רבות אתה רואה ערכים בסיסיים כמו כבוד אדם וחברו נרמסים.
לסיכום, אני אדם דתי בעל עקרונות מנחים של כיבוד אדם וחברו שמאמין כי כל אדם יכול לתרום ולו מעט מעצמו כדי ליצור חברה טובה יותר. רוצה לשנות את המצב? תתחיל מקטן, אל תנסה לעורר פרובוקציות או רגשות שליליים אצל חבר'ה בפורום. במאקרו, אני מקווה שהזמן יעשה את שלו (ביאת משיח, אחמדינג'אד וכו') המפה הפוליטית תשתנה, המצב הפיננסי יתאזן ותהיה רווחה כללית.
והכי חשוב, להיות מאושרים ! עצמאות שמח באיחור לכולם
אמנם עבר מעט זמן מאז שהשרשור הזה קיבל במה, אבל אני חושב שטוב שאנשים מעלים נושא כזה לשיח הציבורי. אולי אם תקבל מעט ביקורת נוקבת תתבטא להבא בצורה יותר מתאימה כי מדובר לא רק במדינה פוליטית אלא חברותא של אנשים עם רגשות ופועל.
ראשית, אם להתייחס לאמירתך האחרונה, שלא לכל אדם אותה הדעה, כל אחד מאתנו שונה מהשני עקב שוני במסגרת, אם זה מוצא, סביבת מחיה וכו'. אם לא רצית לקבל התייחסות מאשימה ממרבית חברי הפורום, למה העלית נושא טעון ודיון ציבורי תוך ציון דעתך הקיצונית?
יאמר לזכותך שאתה מודע למצב הבעייתי שקיים במדינה מבחינה פוליטית, ערכית, חינוכית.
שנית, דעותיך לגבי רווח/הפסד, טוב/רע במדינה בה אנו חיים הם הסתכלות אישית ומאוד טריוויאלית. לא שאלת את עצמך אף פעם אם הרווח שלך הוא לא ההפסד של האחר? לצערנו, אנו חיים במדינה שמבוססת כיום על חומריות ובמקומות רבים וסיטואציות רבות אתה רואה ערכים בסיסיים כמו כבוד אדם וחברו נרמסים.
לסיכום, אני אדם דתי בעל עקרונות מנחים של כיבוד אדם וחברו שמאמין כי כל אדם יכול לתרום ולו מעט מעצמו כדי ליצור חברה טובה יותר. רוצה לשנות את המצב? תתחיל מקטן, אל תנסה לעורר פרובוקציות או רגשות שליליים אצל חבר'ה בפורום. במאקרו, אני מקווה שהזמן יעשה את שלו (ביאת משיח, אחמדינג'אד וכו') המפה הפוליטית תשתנה, המצב הפיננסי יתאזן ותהיה רווחה כללית.
והכי חשוב, להיות מאושרים ! עצמאות שמח באיחור לכולם
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

- zeevtt
- אחלה חבר

יש לי עצה בשבילך רמי
אני במקרה הייתי בירושלים ביום העצמאות ושם חוגגיםו האנשים כמו בני הדור של פעם
שחוגגים את יום העצמאות כמו בימים הראשונים של המדינה שלהניף את דגל ישראל
זו גאווה ולא ולא בושה. סמלים כמו שתחנות השידור בארץ מסמלות 2 ו 10
שמפחדות להוסיף ביום העצמאות את דגל המדינה ליד לוגו הערוץ לדוגמא
אז שנה הבאה תקפוץ לירושלים ותשנה את דעתך.
אני במקרה הייתי בירושלים ביום העצמאות ושם חוגגיםו האנשים כמו בני הדור של פעם
שחוגגים את יום העצמאות כמו בימים הראשונים של המדינה שלהניף את דגל ישראל
זו גאווה ולא ולא בושה. סמלים כמו שתחנות השידור בארץ מסמלות 2 ו 10
שמפחדות להוסיף ביום העצמאות את דגל המדינה ליד לוגו הערוץ לדוגמא
אז שנה הבאה תקפוץ לירושלים ותשנה את דעתך.