תיזהרו טכנאי יס על הגג
- edilit
- אחלה חבר

- edilit
- אחלה חבר

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Kobi B
- תותח על

אותו סיפור קרה בדיוק לסבא שלי שיש לו לויין "עמוס" יום אחד הוא מתקשר אליי שאין לו בכלל קליטה,עליתי לגג ומה אני רואה שמישהו את הצלחת שלו כיוון למקום אחר,זה צלחת שמתלבשת עם מוט לצלחת נוספת ,את האמת אני לא יודע אם זה טכנאי של YES אבל אני בטוח שאף אחד מהשכנים שלו לא יעשה דבר כזה כי רוב השכנים בבניין שלו הם אנשים מבוגרים והם בטח לא עלו לגג,אם תופעה כזאת ממשיכה להתפשט ונצברות עדויות ראיות או תמונות של טכנאים כאלה לפי דעתי יש למסור את זה לתוכניות כמו:כלבוטק ,שומר מסך שעוזרות לציבור בנושאים שונים אך אם זה "עשב" שוטה אחד אז כנראה שאין מה לעשות.
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
- dultsi
- חבר ותיק

- edilit
- אחלה חבר

-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
תומר
- מתקין

-
mena
- חבר ותיק

- eli.racheli
- תותח על

- edilit
- אחלה חבר

-
רמי.א
- תותח על

לחבר של חבר שלי גם קרה בעיה עם עובדים מסויים של YES,
הוא אמר לי שיש לחבר שלו צלחת לווין פרטית ופתאום הקליטה הופסקה,אז הוא ראה פגעו בציוד של הצלחת לווין הפרטית שלו,אז הוא שאל את השכן לידו אם במקרה הוא יודע מי עשה לו נזק בציוד של הצלחת לווין הפרטית שלו,אז השכן אמר לו שלפני כמה זמן ביקר במקום איש של YES לפי הרשום על החולצה,
אז החבר הזה חשב שהאיש של YES עשה את הנזק,אז הוא שלח פקס לYES שהוא חושד שהם עשו לו את זה ושבפעם הבאה הוא ישים בגג במתקן מיוחד למצלמה ושאם היא תשבר הוא יפנה למשטרה,
אז החבר הזה אמר לי שכמה ימים אחר כך מישהו איים עליו בטלפון שאם הוא יתלונן על YES הוא יפאגע,אבל הוא לא ויתר וסיפר על האיום הזה ומה שהיה לפניו למשטרה,ובכל זאת לא פגעו בו,זה שאיים עליו שלפני שהוא התקשר אליו הוא לא חייג קודם כוכבית 42,כנראה כי הוא שכח לעשות זאת מה שעזר לזהות פרטים על המתקשר,
בכל זאת החבר של החבר העדיף שלא לתת לי פרטים מתי זה בדיוק קרה ומתי איימו עליו בטלפון,
מה שאני לומד מהמקרה הזה זה,שלא כל איום הוא רציני,
הוא אמר לי שיש לחבר שלו צלחת לווין פרטית ופתאום הקליטה הופסקה,אז הוא ראה פגעו בציוד של הצלחת לווין הפרטית שלו,אז הוא שאל את השכן לידו אם במקרה הוא יודע מי עשה לו נזק בציוד של הצלחת לווין הפרטית שלו,אז השכן אמר לו שלפני כמה זמן ביקר במקום איש של YES לפי הרשום על החולצה,
אז החבר הזה חשב שהאיש של YES עשה את הנזק,אז הוא שלח פקס לYES שהוא חושד שהם עשו לו את זה ושבפעם הבאה הוא ישים בגג במתקן מיוחד למצלמה ושאם היא תשבר הוא יפנה למשטרה,
אז החבר הזה אמר לי שכמה ימים אחר כך מישהו איים עליו בטלפון שאם הוא יתלונן על YES הוא יפאגע,אבל הוא לא ויתר וסיפר על האיום הזה ומה שהיה לפניו למשטרה,ובכל זאת לא פגעו בו,זה שאיים עליו שלפני שהוא התקשר אליו הוא לא חייג קודם כוכבית 42,כנראה כי הוא שכח לעשות זאת מה שעזר לזהות פרטים על המתקשר,
בכל זאת החבר של החבר העדיף שלא לתת לי פרטים מתי זה בדיוק קרה ומתי איימו עליו בטלפון,
מה שאני לומד מהמקרה הזה זה,שלא כל איום הוא רציני,
לי סיפור אחר אבל דומה
שכן רצה צלחת פרטית ,אז הזמין טכנאי והוא שם לו 2 צלחות(לא פחות ) על הבסיס של הצלחת שלי(רצה כנראה לחסוך עבודה).
בהתחלה ניסתי להסביר לו שזה לא בסדר,אבל זה היה שיח אילמים(הוא דובר רוסית בלבד כשמתחשק
לו) לבסוף פניתי למשטרה(לא הבינו כל כך על מה אני מדבר).כשחזר הבן שלהם מהצבא(בחור טוב,מבין עניין)דברתי איתו שוב ,והוא הסיר את הצלחות ושם לו בסיס מאולתר.
כרגע הכל בסדר ובטלתי ת'תלונה(שוב לא הבינו מה אני רוצה).
מקווה בשביל כולם שלא ידעו מצרות בכלל וכאלו בפרט,המשך יום טוב.
שכן רצה צלחת פרטית ,אז הזמין טכנאי והוא שם לו 2 צלחות(לא פחות ) על הבסיס של הצלחת שלי(רצה כנראה לחסוך עבודה).
בהתחלה ניסתי להסביר לו שזה לא בסדר,אבל זה היה שיח אילמים(הוא דובר רוסית בלבד כשמתחשק
לו) לבסוף פניתי למשטרה(לא הבינו כל כך על מה אני מדבר).כשחזר הבן שלהם מהצבא(בחור טוב,מבין עניין)דברתי איתו שוב ,והוא הסיר את הצלחות ושם לו בסיס מאולתר.
כרגע הכל בסדר ובטלתי ת'תלונה(שוב לא הבינו מה אני רוצה).
מקווה בשביל כולם שלא ידעו מצרות בכלל וכאלו בפרט,המשך יום טוב.
אנשים טובים באמצע הדרך
וויזנט 9510 HD
וויזנט 9510 HD
-
sathack
- תותח על

-
MAYDASSA
- מתקין