NDS,SKY ו PACE מכינים לנו הפתעה!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
נעול
sickboy666
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sickboy666 »

שלום חברים

ישנו פיתוח חדש של 3 החברות הנ"ל בתחום הממירים. הם עובדים היום על הממיר שכבר בתוכו מכיל את הכרטיס (=צ'יפ) ולא תהיה גישה פיזית אליו, אלא אם כן יש לכם מפתח מיוחד דומה מאוד ל USB. המפתח הזה יכיל את כל הנתונים שיאפשרו פתיחה בטוחה של הממיר. ואם מישהו מנסה לפתוח אותו ללא המפתח, הממיר ישרוף את הצ'יפ ע"י מקור מתח עצמאי שיופעל רק במיקרה הזה.
עוד פרט מעניין הינו מבנה הפנימי של הצ'יפ. המכסה שלו בנוי מפלסטיק, ועל הפלסטיק מסגרת מתכת שסגורה עם הברגים מיוחדים שראש שלהם נשבר בסוף ההברגה. כלומר, לא תהיה אפשרות לפתוח עם מברגים המוכרים לנו.
בפנל האחורי יש יציאות DVI,HDMI,SCART וקונקטור למפתח USB. :blink:
כנראה מדובר על דור הבא של ממירי HD.

אני מדגיש, שכל זה עדיין בשלבי הפיתוח. חברת SKY התחילה בעבר כל מיני פרוייקטים דומים שננתשו עקב חובר כדאיות הכלכלית. אני מאוד מקווה שגם הפעם יסתיים כך.
אין לי ספק שמתחילה המלחמה ב CS מצד הספקי התוכן (וחברות הצפנה) ודרך החומרה הינה קלה ביותר.
תראו רק כמה בלאגן נהיה עם כרטיסי ה NDS ו 5.5V. שינוי קטן וזניח, אבל נשרפו המון כרטיסים בממירי הדרימבוקס ומכשירים אחרים. :(

המידע הזה מגיע מאדם שעובד באחת משלושת החברות הנ"ל, ולא הייתי רושם את כל זה עם המידע לא היה אמין ונבדק. B)
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

המידע הזה אולי הגיע ממישהו פנימי אבל רק מתוך כוונה של החברה להפיץ את השמועה. שום דבר לא יוצא מהם ללא הכוונה מלמעלה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
sickboy666
תותח על
תותח על

יא - זה לא יצא מהחברה אלא בן אדם שעובד באחת החברות הנ"ל והוא חבר הכי טוב של אחד המנהלי פורום בחו"ל (שאני גם בקשר איתו). אותו המנהל (ותיק מאוד בקהילה) לא היה סתם מפרסם משהו כזה. הוא הדגיש שהמידע מגיע מהאדם שהוא מכיר אישית! לא מהפורומים או אינטרנט.
הבן אדם מפחד להגיד על מי מדובר, ואפילו באיזו מדינה עובדים על הממיר הזה. ובצדק! :huh:
אני מאוד מקווה שזה או שקר או פיתוח שיזניחו אותו די מהר.
אבל מצד השני, זה הגיוני שיעבדו על משהו כזה (או דומה). הדרך היחידה להפסיק את ה CS הינה שינוי בחומרה הקיימת. כמובן, שתמיד יהיו פריצות והתאמות של שרתי ה CS. אבל עיקר ה CS בעולם מתבצע דרך הממירים ולא שרתים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

שמע, היו בעבר הרבה שמועות על כל מיני פתרונות שהם עושים. הכל התברר שנסיונות הפחדה.

אני לא מאמין לשום קשקוש כזה ואתה בפרסום הזה משרת את מסע ההפחדה שלהם.
sickboy666
תותח על
תותח על

למה צריך לפחד משטויות כאלו? אם משהו יוצא בפועל, אז נדע. כל עוד שמדובר בשמועות לא נתייחס לזה ברצינות. צריך להסתכל על האשכול הזה סתם כעוד שמועה בים הדסינפורמציה שיש בשוק הלוונים.
גם לא הייתי מפרסם אותה אם זה לא היה מגיע ממישהו אמין מאוד. :(
תמונה
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

מה חדש ? עד כה SKY אנגליה לא היה פרוץ (גם לאחר שנים) וגם בעתיד לא יהיה פרוץ.
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

גם עם בעתיד יוצא ממיר כזה, לא בטוח שחברות הלווין יסכימו לקבל זאת .
לדוגמא חברה כמו SHOWTIME שמבססת את השידור לכל מדינות ערב, בספק עם תחליף לכולם את הממירים, יותר זול להם למכור כרטיס מאשר לספק מוצר יקר שספק עם מישהו ירכוש אותו.
יש רק טעות במה שרשם חברך SICKBOY, כרטיס SMARTCARD לא צריך לשרוף על כסא חשמלי ולכן אני מסיק מכך שאין אמת בחלק מדבריו, יש אופציה BUILTIN ברוב כרטיסים החכמים מהדור החדש שבהם 3 נסיונות פריצה לכרטיס, הכרטיס נועל את עצמו ויש צורך ללכת להחליפו בחדש, לכן כל מסגרת מתחת או ריתוך הכרטיס לתוך הממיר הוא בזבוז משאבים וכסף.
וכן כרטיס חכם יש אורך חיים מוגבל של 100 אלף קריאות לכן כל תקלה בכרטיס כזה יצתרכו להחליף ממיר, מה שכן יכולים לעשות הוא לבנות הצפנה בחומרה ללא כרטיס חכם אבל ציוד זה נמכר באלפי דולרים ליחידה.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
sickboy666
תותח על
תותח על

הפעם זה שונה. הם לא נלחמים רק בפריצות, אלה גם ב CS.
אמיר - לשרוף, הכוונה לתת זרם חשמלי לצ'יפ שישבית אותו. אני לא חושב שהם ממש "ישרפו" אותו. :lol:
גם לא נדמה לי שהתכוונו להחליף את הממירים הקיימים. כנראה מדובר על הדור הבא של ממירי ה HD שגם ככה צריך לפזר חדשים.

שוב, אני מאוד מקווה שזה סתם שקר. ואפילו אם לא שקר, שיעזבו את הפיתוח מסיבות הכלכליות או אחרות. [לשון2]
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

CS זה פגיעה הרבה יותר קטנה מפריצות ולהשתמש בתותח להרוג זבוב ממש לא נראה הגיוני.

לפני כמה שנים פרסמו שNDS מוציאה ממירים ליס שיחסמו אפשרות "לתת ממיר למשפחה" ע"י ביצוע חיבור לוגי בין כל הממירים שהמנוי מקבל. נו? אז אמרו...
sickboy666
תותח על
תותח על

י א @ 20/5/2008, 13:33 כתב: לפני כמה שנים פרסמו שNDS מוציאה ממירים ליס שיחסמו אפשרות "לתת ממיר למשפחה" ע"י ביצוע חיבור לוגי בין כל הממירים שהמנוי מקבל. נו? אז אמרו...
זה מאוד פשוט ליישם. ממיר אחד ראשי בבית, וכל השאר מחוברים אליו בכבל מיוחד. סוג של CS חוקי בתוך הבית שלך.
אבל בטח לא השתמשו בזה מסיבות כלכליות. ;)
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

טוב, מיצינו את נושא NDS להיום.
נעול