מישהו יכול להסביר לי מה קורה במכשיר בזמן שאני לוחץ

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

ממה שהבנתי שזה מוריד מפתחות השאלה שלי מאיפה זה מוריד והאם זאת תוכנה שמותכנת במכשיר? (טופפילד FE4000 ) מינסיון שלכם כמה זמן זה מחזיק עד שצריך לעדכן שוב פעם? כשקניתי אותו אמר לי המוכר שכזה מפסיק לפתוח אני צריך לחזור אליו ותמורת כמה גרושים (ככה הוא אמר גרושים )הוא יפתח לי את זה שוב .
ועכשיו שאלה נוספת לגבי עידכון עשה במו ידיך .מה אני צריך כדי לעשות זאת מחיפוס בפורום הבנתי שצירך כבל 9 פינים נקבה נקבה מוצלב .קניתי ,הורדתי את הלאודר בעיברית שמתאים לטופפיד .עד כאן אני מסודר מה הלאה ? עידכונים מאיפה מורדים ?והעידכונים גם חיבים להיות מותאמים לכל מכשיר כמו התוכנות ?הוא שהעידכונים הם כללים לכולם ?.
יש תוכנה שכשאני מחבר את המכשיר למחשב עם כבל 9 פנים אני יכול לראות את תוכן המכשיר ואולי גם למחוק לשנות את התחנות במכשיר ?
ושאלה אחרונה באיזה מקום בפרום קראתי שיש אפשרות לעשות גיבוי לתכנות שמותקנות במכשיר האם זה מעשה בממיר עצמו או במחשב כשהוא מחובר אליו ?.

תודה רבה לכולם אני מקווה שלא בילבלתי את המוח יותר מדי .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

אם הממיר שלך מעודכן בתוכנה האחרונה אז אתה יכול לראות את התחנות של TPS שבדרך כלל הם מוצפנים כדי לפתוח אותם אתה קודם כל מביא בממיר את ערוץ FRANCE4 לאחר מכן אתה לוחץ עך F1 בשלט ואז המפתחות העדכניים יורדים אוטומטית ברגע שתראה שבמסך מופיעה לך COMPLEAT סימן שהעדכון בוצע בהצלחה וכעת אתה יכול לראות את הערוצים המוצפנים.
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

לא חשוב על איזה ערוץ במדוייק עומדים. צריך פשוט לעמוד על אחד הערוצים שבתדר 10873V. אני באופן אישי מעדיף את M6 Music Rock - ככה, כשהערוץ נפתח אני שומע מוסיקה טובה ולא סתם דיבורים בצרפתית... :)
zeev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeev »

שלום מתי

כאשר אתה בתחנה FRANCE4 אתה לוחץ על F1 יוצא חלון ואז מקיש OK תוך שניות יופיע COMPLET אז התחנות של TPS הינן פתוחות. ברגע מכבה ואחר כך מדליק את הממיר אתה חייב לחזור על הפעולה מחדש.

זאב
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

קודם כל תודה לעונים

את זה אני יודע ועושה וכן נפתחים לי הערוצים מולטיויזן מ1 ועד 7 XXL ועוד איזה ערוץ כחול וגם עוד ערוצים צרפתיים .מה הכוונה התחנות של TPS ? .

מה שעוד שאלתי איך אני מעדכן את התוכנה הזאת במידה והתחנות יסגרו ?
כמו שכתבתי את הכבל 9 פינים מוצלב כבר יש לי .מה אני צריך להוריד איזה תוכנה ואיך אני עושה את זה ?
אני רוצה ללמוד איך עושים את זה .

ושוב תודה.
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
סמל אישי של משתמש
sl17
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sl17 »

התוכנה נמצאת במדור טופפילד ונקראת לאודר , תעשה חיפוש תחת השם לאודר ותמצא
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

הורדתי את הלאודר בעיברית לפי מה שהבנתי זה מתאים לכל הדגמים של הטופפילד (שלי 4000FE)

והשאלה האם כשיש עידכונים העידכונים מתאימים לכל סוגי המכשירים והדגמים ?

האם עידכון המכשיר נעשה כך מחברים את המכשיר עם כבל 9 הפנינם למחשב פותח את הלאודר מוצא את העידכון ולוחץ כדי לעדכן ?

וזהו המכשיר מעודכן ?

האם הבנתי נכון וכך זה נעשה ?

תודה

מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
draanan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי draanan »

הבנת נכון, רק שהקובץ שאתה מתקין צריך להתאים לדגם של הממיר שלך.
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

תודה רבה

מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
שלח תגובה