לחברי הפורום שלום אבקשכם עזרה בקנית מצלמה דיגיטלית חשבתי לרכוש את הדגם הנ"ל בחנות קאמרה בת"א http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=1803
הדגם הוא מחודש האם למישהו יש ניסיון עם מצלמות מחודשות או עם החנות הנ"ל ?
בתודה מראש אודה לעזרתכם
משה
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
במגזין ממון של ידיעות אחרונות של שבוע שעעבר הייתה מצלמת קנון במחיר מבצע.
המבצע ממשיך שבוע נוסף בחלק מהחנויות .
אם תמצא את העיתון תוכל לקבל פרטים נוספים.
בהצלחה
צלחת 1 מטר עמוס/ניילסאט
צלחת 1 מטר הוטבירד
ממירים: דרימבוקס 500S , טופפילד 5000FE
אני הלכתי על סוני730 ווהבדל ב"זאפ" הוא 300 שקלים,בין ההצעה הזולה ליקרה.המצלמה החדשה מגיעה עירומה,ללא כרטיס זיכרון חיצוני,ותיק.התברר שהיא חסלנית סוללות 1.5v קטלנית.הוצאתי 79 שקלים נוספים על מטען ו4 סוללות ניקל-קדיום.הספקתי לידפוק 30 תמונות סטילס ברזולוציה מדהימה,וסרט וידיאו של 10דקות והמצלמה קרסה.נורית תקלה מהבהבת.החלטתי לפרמט, והמצלמה חזרה לפעול לזמן קצר בלבד.שוב מופיע אייקון של סוללה גמורה,והמצלמה כבה מאליה.החלפת סוללות עוזרת לזמן קצר.מה שמצא חן בעניי ,זה שיש איקון בתצוגה,של כמות וכיוון האור כמו של המשיבים של ספקטרום הלווינים האנלוגי.דרך אגב האחריות של ישפאר היא 3שנים אבל אין שרות מעבדה או הדרכה אלא רק איסוף לשרות המרכזי בהרצליה.כרגע המצלמה מושבתת,ואני מתגעגע לאותם חנויות קטנות וחשוכות של פעם,שתיקנו ויעצו במקום.
אני חושב שאם קארט בתחום הרבה שנים ויש לו מוניטין,במחשבה שניה לא מפריע ללכת על מחודשת.מה שחשוב זה השרות והנשמה.בציוד דיגיטלי מהמזרח שהרווח עצום והאיכות בערבון מוגבל יש לחליפ ללקוח מוצר ולא לשלוח אותו לנקודת שרות.יש צמד עיראקים שמוכרים ציוד לוויני במחירים זולים ותמיד קשובים ומחליפים ציוד חדש ללא כחל וסרק ,כניראה שהם מכירים היטב את הסחורה שהם משווקים.עם חברה גדולה זה רומנ בהמשכים.
vitebski92 @ 3/6/2008, 19:29 כתב:
יש
מצב שהמצלמה לא תומכת בסוללות ניקל קדיום וזה מה שדפק אותה
ברגע שהתקנתי סוללות AA של דורסל 1.5וולט המצלמה מתקתקת "חבל על הזמן ' .הסוללות הניטענות של יצרן סיני בשם "דימונד ליין"הם:AA'NI-MH 1.2 VOLT. בהספק אדיר של 2500MAH.אחרי טעינה של 15 שעות,המצלמה עובדת מעולה.
מסקנה:אין על SONY S730.
הנאמנות לסוני תימשך,שרות תמיכה טלפוני אין-שובר לקורס צילום חינם יש אבל אני
מוותר עליו.
SONY זה כל השוני.מצלמה תותתחית!!!! מתנצל אם פגעתי במותג .
זורו 44 מה שכתבת זאת לא המלצה זאת פרסומת, אין בהודעה שלך כל מידע אמיתי רק סתם מילים, אפשר לחשוב בטעות שיש לך ענין לקדם את סוני.
סוללות מעל 2600 mah הם בהישג יד של כל אחד היום ואין בזה כל חידוש. עד כמה שאני מבין מנסיון לא רב שיש לי עם סוני - אין בהן כל יתרון על פני מותגים אחרים. יש מודלים שבהם מותקנת עדשה של Karl Zeis הגרמנית ויש אומרים שהעדשות האלה הן טובות, לא יודע לאשר זאת, לא השוואתי אבל אם כן - זה היתרון היחיד.
באופן כללי לפני שאני יכול להמליץ על משהו הייתי רוצה לדעת מה השימוש העיקרי של במצלמה. אתה חובב צילום? יש לך צורך ביכולת "מקרו" , איזה זום אתה הייתה רוצה? האם אתה עושה הגדלות או שמדפיס על 10/15 כמו רובנו?
אני אישית משתדל לקנות מצלמות שבהן זום לפחות כפול 10 זה מאפשר לך לא להשתמש בזום דיגיטלי שהוא לא באמת זום ולמעשה אתה מאבד רזולוציה כשאתה משתמש בו.
הצצתי במפרט הטכני של הקנון שפתחה את השרשור - סתם מצלמה, אין בה כלום, לא זום אמיתי לא מיצב תמונה ו7 MP זה שטויות שלא תרגיש אותם - בקיצור סתם "סבוניה" דיגיטלית.
אני קניתי לפני כשנתיים וממליץ על TZ3 Panasonic שהיא מצלמה קומפקטית או על הממשיכה שלה TZ5
זום אופטי 10X
2 מצבי יצוב תמונה
7 מגה פיקסל
מסך "3
עדשת Leica רחבה 28
הרבה אופציות ומצבים מובנים למי שלא צלם מקצועי
Every man dies , Not every man really lives אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין