תמונות של ההתקנה בלאי שעשו לי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
paladinslava
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי paladinslava »

תמונות של ההתקנה איך שהיא הייתה לפני שנגעתי ומחר אני ייפרט מה זה מה ואילו שאלות יש לי כי פשוט מאוחר כבר.

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

מה זה אגב ולמה רק LNB של סיריוס ואינטל601 KU עוברים דרך זה?
תמונה

הבקבוק ה"מגן"
תמונה

TWIN LNBF של הוטבירד שנכנס ל2 הדייסקים ל2
תמונה

הLNB של סיריוס שמתחבר לאותה קופסא שאני לא יודע מה שימושה. וממנה לדייסק אחד בלבד שאיך שאני מבין זה מחייב ממיר אחד בלבד שייראה אותו בכניסה מספר1
תמונה

הLNB של עמוס שלפני שהוא מגיע ל2 דייסקים כי יש לי 2 ממירים הוא פשוט עובר במפצל 1 ומקבל דייסק 4
תמונה

הLNB של לא ברור לי איזה לויין אני חושב לפי הערוצים שזה ABS1 אבל אין לי אותו ברשימת לווינים ואצלי רשום אינטל601 KU
מה שמוזר לי זה שהוא לא טווין בדיוק כמו שהסיריוס הוא לא וכל אחד מהם נכנס בשני הדייסקים ל1 דרך הקופסא הזאת ומשום מה אני עדיין יכול לראות את שניהם בשני הממירים.
תמונה

זה של היוטלסאט W2 הוא טווין על צלחת משלו ובשני הדייסקים הוא 3
תמונה

זה הדברים שבבקבוק המפצל של עמוס והדייסקים שהם אותו דבר אז צילמתי רק אחד
תמונה

אחד הדייסקים
תמונה

המפצל של עמוס
תמונה

מה שמתחיל להיות ברור לי תוך כדי שאני כותב את זה שהקופסא שלא ברורה לי איכשהו מאפשרת לי לראות גם את סיריוס וגם את ABS1 בשני הממירים למרות שהם מחוברים רק לדייסק אחד אבל הייתי רוצה להבין איך ולמה? כדי לחסוך בדייסק 1.1? ואיך אני בכלל לא מבין. ולעומת זאת העמוס בכלל למרות שהוא לא טווין LNB זאת אומרת יציאה אחת משום מה הוא פשוט עובר דרך מפצל פשוט וממנו לשני הדייסקים למה זה אפשרי דווקא בעמוס? ולא דורש LNB כפול?
מחר אני יעלה תמונות של התיקונים שלי גם.
sergabram
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sergabram »

התקנה ישנה. פעם לא היה דייסקים של 8 כניסות :)
החלטורה שאני רואה כאן זה בקבוקים במקום קופסת חיבורים, והחיבורים ללא איזולירבאנד.
ה"Device" בתמונה רביעית זה סוויטש 13/18 וולט אליו מחוברים ראשים של סיריוס (18V) ועמוס (13V). כי פעם קלטנו מסיריוס2 רק תדרים בקוטביות H בלבד... בקיצור זהו עניין של תאוריה, עברית שלי חלשה מדי כדי להסביר מדויק...
טיפול 10000 מקצועי ומערכת תעבוד עוד שנים רבות. :)
1.1m-13E+16E+9E+4.8E+4W, 0.9m-53E, 1.1m-36E+31.5E, 1.1m-60E,1.1m-75E

Optibox Gekko HD' Mutant 200s, Optibox Panthera HD. ירושלים.
paladinslava
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי paladinslava »

דווקא היום אני החלפתי את כל הקונקטורים בחדשים כי לדעתי הם סבלו מקורוזיה קשה ועל החדשים סכרתי עם שרינק שאם מישהו לא מכיר (ואני לא מנסה להשמע מומחה פשוט לא שמעתי על זה פה. זה המוכר בחנות חידש לי כשמכר את הקונקטורים) זה מן פלסטיק או גומי שקוף כזה שמתלבש על הקונקטור צמוד ואז אמורים עם פן חם לכוון עליו או עם מצית בעדינות והוא מתכווץ עליו ואוטם ממים. אז החלפתי את כולם לחדשים, אטמתי עם השרינק והוספתי עוד חתיכת איזולירבנט רק כדי להיות בטוח. את האזיקוני פלסטיק שהתפוררו לי בידיים החלפתי בכבל חשמל קשה פלוס איזולירבנט, והתחברתי להערקה שיס עשו בבניין. עכשיו נותר לי את חודשי הקץ הקרובים למצוא קופסא מתאימה שתחזיק הכל מסודר ויפה ואטום לעומת בקבוק הפלסטיק הזה שסוויץ' אפילו לא נכנס בו. אבל שאלה לי אליך, אתה טוען שהיום אני יכול להיפטר בכלל מהסוויץ הזה ולחבר ישירות לדייסק? אגב זה הסיריוס והיוטלסאט שמחוברים דרכו לדייסקים ודווקא העמוס כמו השאר כרגיל. ולא התייחסת לעניין שאיכשהו יש לי 2 ממירים בבית, שזה אומר 2 דייסקים ו5 LNB ואני רואה את כל 5 הלווינים בשני הממירים. איך זה? הסיריוס מחובר בדייסק אחד ל1 ולשני הוא בכלל לא מחובר. והיוטלסט מחובר לדייסק השני כ1 ולא מתחבר לקודם, בבית בשני הממירים הלווינים האלה מוגדרים דייסק 1 מתוך 4 שזה כאילו התנגשות ובשני הממירים הם עובדים.?!?
sergabram
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sergabram »

אולי זה לא תהיה תשובה לשאלתך, אך מומלץ להחליף את כל ראשי LNB אם יציאה אחת לראשים אם שני יציאות, לקנות שני דייסקים של 8 כמיסות ולחבר את כל הראשים ישירות לדייסקים החדשים.
כל מפצל, כל סוויטש נוסף סתם מורידים לך עוצמת סיגנל...
1.1m-13E+16E+9E+4.8E+4W, 0.9m-53E, 1.1m-36E+31.5E, 1.1m-60E,1.1m-75E

Optibox Gekko HD' Mutant 200s, Optibox Panthera HD. ירושלים.
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

אם אפשר להקטין את התמונות, הם בגודל מגרש כדורגל
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
שלח תגובה