מעניין מה אצלנו האימג' הנפוץ ביותר לדרים 500S
- nurusz
- אחלה חבר

- eli.racheli
- תותח על

- dudir
- אחלה חבר

-
sickboy666
- תותח על

אין אימיג' של ENIGMA. התכוונת ל GEMINI.
הרוב היום עם אימיג' של ג'מיני 4.20, למרות שניתן להתקין את 4.30 ללא חשש על כל הממירים.
נבילו נהיה נפוץ מאז ה TIME BOMB של ג'מיני 4.31 אבל הגירסה האחרונה של נבילו עם דרייבר ישן מאוד (מעל שנה).
SIF TEAM נדמה היום כאימיג' הכי יציב ומעודכן. אבל צריך ללמוד אותו קצת מפני שנראה שכפתורים עובדים קצת אחרת. אבל בהחלט מומלץ
הרוב היום עם אימיג' של ג'מיני 4.20, למרות שניתן להתקין את 4.30 ללא חשש על כל הממירים.
נבילו נהיה נפוץ מאז ה TIME BOMB של ג'מיני 4.31 אבל הגירסה האחרונה של נבילו עם דרייבר ישן מאוד (מעל שנה).
SIF TEAM נדמה היום כאימיג' הכי יציב ומעודכן. אבל צריך ללמוד אותו קצת מפני שנראה שכפתורים עובדים קצת אחרת. אבל בהחלט מומלץ

- eli.racheli
- תותח על

-
sickboy666
- תותח על

גם לא עובד הכי טוב עם כתוביות, ולא זוכר את הבחירה האחרונה.
לגבי ה TIME BOMB, ניתן להתקין ג'מיני עד גירסה 4.30 ללא בעיות. דרייבר יחסית חדש ואין איתו בעיות (בינתיים
). אני בדקתי את הנושא לעומק ואימיג' הזה בטוח לכל הסינים. אין בתוכו את הוירוס. רק יש צורך בשינוי ידני (כפי שיודעים) של כתובת ה MAC כדי להחזיר את הפנל הכחול. מה שכן, אני עדיין הייתי חוסם את הגישה של הממיר לשרת של GEMINI, אפילו בגירסה 4.20! תשחבו שהממיר שלכם יכול "למשוך" לעצמו עוד פצצת זמן בכל כניסה שלכם לשרת ההורדות שלהם.
תחשבו על זה!
אגב, ניתן לחסום את הגישה דרך ה FIREWALL בראוטר שלכם.
בזמן האחרון, שמעתי גם הרבה המלצות על NEMESIS. לא בדקתי בעצמי אבל בהרבה פורומים אנשים ימליצו עליו
לגבי ה TIME BOMB, ניתן להתקין ג'מיני עד גירסה 4.30 ללא בעיות. דרייבר יחסית חדש ואין איתו בעיות (בינתיים
תחשבו על זה!
אגב, ניתן לחסום את הגישה דרך ה FIREWALL בראוטר שלכם.
בזמן האחרון, שמעתי גם הרבה המלצות על NEMESIS. לא בדקתי בעצמי אבל בהרבה פורומים אנשים ימליצו עליו