מחר עולה לאויר ערוץ סרטים חדש בלויין הטורקי בשם:SINEMA TV הערוץ כרגע משדר פרומו בתדר:
12652H-22500 ערוץ זה הוא חלק מחבילת D-SMART שאני מאמין שהוא יוצפן.
לפי הפרומו הערוץ ינתן חינם לכל בעלי הממירים של D-SMART עד 1 לאוגוסט ולאחר מכן הם ישלמו על כל סרט כלומר נראה לי שזה ערוץ:PAY PER VIEW השאלה הנשאלת האם גם אלה שאין להם את הממיר יראו אותו חינם עד אוגוסט,נחייה ונראה
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
vladimir97 @ 5/7/2008, 10:01 כתב:
מה כבר יש ב-42E ? רק טורקית וכל מה שטוב מוצפן
ומה כבר יש בלויינים הרוסים ?סרטים משנת טיכו בשחור לבן משעממים ,כל אחד לפי השפה שהוא דובר מתאים לעצמו את הלויין שהכי מתאים לו,חוץ מזה ב42E יש ערוצי סדרות באנגלית לא מוצפנים ערוצי ספורט מוסיקה משובחת ועוד.הרבה שאינם טורקים מתקינים את הלויין הזה יש בו תוכן עשיר גם אם אינך דובר את השפה.
גם אני לא מוצא עניין בכל הערוצים הרוסיים והאוקראיינים שיש לי וזה פשוט כי אני :
1-לא מבין את השפה הרוסית
2-התרבות שונה זו מזו
לכן כמו שהסברתי כל אחד נהנה ממה שקרוב אליו,אם ניקח לדוגמא ערוצים כמו :יורוספורט CNN או כל ערוץ אמריקאי אחר כולם יאמרו שהם ערוצים טובים לא רק בגלל התוכן אלא בגלל שכולם פחות או יותר מבינים אנגלית ,לכן זו המטרה של סוגי הלויינים השונים לתת מענה ספציפי לדוברי שפה מסויימת.
אני מאוד מרוצה מהלווין הטורקי יש שם הרבה תוכן באנגלית למשל
CNBC-E-סדרות וסרטים באנגלית
E2-סדרות וסרטים באנגלית
TNT-ערוץ סרטים מצויין באנגלית
CARTOON NETWORK -סרטים מצויירים באנגלית 24 שעות (זה הלווין היחיד שהערוץ הזה פתוח )
MTV- מוזיקה באנגלית-(זה הלווין היחיד שהערוץ הזה פתוח)
ועוד כמה תחנות שוות