אני מעוניין להתנתק מהוט ולהתקין לווין. כמובן אני מתכוון להזמין בעל מקצוע. שוחחתי עם כמה בעלי מקצוע וכל אחד מהם אומר לי משהו אחר. אני זקוק לקליטת הערוצים הישראלים וערוצים ערביים.
מתקין אחד אמר שעדיף 2 צלחות כי בצלחת אחת לא מומלץ לקלוט שני לווינים ואילו השני אמר שמספיקה צלחת אחת עם שני ראשים. כמו כן לגבי ממירים הראשון אומר שהכל אותו דבר והוא עובד עם ממירים תוצרת סין שהם מאוד טובים ואילו השני אומר שהוא עובד עם אייפקס כי הם קולטים שידורים של ערוצים חסומים. דרך אגב מתקין אחר אמר לי "רק topfild" אני מבולבל ולא יודע למי להאמין.
אבקש מכם המלצות מה עלי לדרוש+סדר גודל של מחירים. דרך אגב אני צריך 3 ממירים. תודה מראש לכולם.
שלום לך וברוך הבא לפורום!
בגלל שהתבלבלת אני חושב שהדרך הכי נכונה לקבל עזרה מהפורום הוא לקבל הצעת מחיר מכל אחד מהמתקינים. ואז אנשים פה שחזקים בנושא.. יוכלו לעזור לך בצורה מלאה.
תבקש מהמתקינים שיגידו לך איזה צלחת כוללת ההתקנה. באיזה גודל. נוסף לכך בקש מהם שיגידו לכמה ואיזה לוויינים (ערוצים ערבים זה לא מספיק טוב,מה שם הלווין) הם מתכוונים לכוון את הצלחת.
לגבי נושא הממירים אותו דבר.
אז באמת תוכל לקבל פה מאנשי מקצוע תשובות. הבנתי שיש פה מתקינים מקצועיים שיוכלו לתת לך באמת פיתרונות טובים לצרכים שלך.
לכן אני מציע לך שבהודעה הבאה תרשום מה הצרכים שלך. מה אתה מצפה לראות בערוצים? האם יש לך כוונה/אפשרות לחבר את הממיר לאינטרנט. (מומלץ ביותר).
בכל אופן... אנחנו פה מחכים לתגובה שלך
(((:
שיהיה לך יום טוב
ממיר Optibox Panthera HD
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
אני רוצה לקלוט עמוס וNilesat 101/102. האם צריך 2 צלחות או אחת? לגבי ממיר איזה כדאי אייפקס? טופילד או משהו אחר?
לגבי עלות מהוא מחיר סביר כולל עבודה?
אם יש פה איזשהו מתקין שיתן לי אינדיקציה של מחיר.
דרך אגב כל ההרחבות של כרטיסים וקליטה דרך מחשב לא מענינים אותי.
תודה רבה ועוד שאלה.
אם אני צריך 3 ממירים אז האם אני חייב lnb עם 3 /4 יציאות או האם אפשר lnb עם יציאה אחת ןאח"כ לחבר לקופסאת פיצול? כי כל הכבלים יעברו דרך צנרת שקיימת כבר בתוך הקיר ואז בתוך הבית יש לי קופסא שממנה יש פיצול לחדרים. בהנחה שאני יצטרך 2 יחידות lnB שלכ"א מהן 3 כבלים ז"א אני צריך להעביר 6 כבלים וצמה בעובי כזה לא תכנס לי לצינור הקיים .
אם אני לא טועה דברתה איתי היום והסברתי לך את כל הנושא
אתה צריך שני צלחות 80 ס"מ עם LNB ל4 יציאות שלושה דייסיקים ירידה עם שלושה כבלים וכן שלושה ממירים שני הממרים הנפוצים הם טומפילד 4000 או אפקס 300 ואני רוצה לחשוב שצורת הדיבור שלך היתה בצחוק
cavtl @ 15/7/2008, 19:14 כתב:
אתה צריך שני צלחות 80 ס"מ עם LNB ל4 יציאות שלושה דייסיקים ירידה עם שלושה כבלים וכן שלושה ממירים שני הממרים הנפוצים הם טומפילד 4000 או אפקס 300