שאלה לגבי שידור תחנות רדיו בעמוס
-
Kobi B
- תותח על

-
תומר
- מתקין

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
-
רמי.א
- תותח על

התחנות בישראל משדרות בתדר ששיך לYES,
לפי דעתי היה בחוץ לארץ כמו בארץ,
אבל שם העדיפו שלא להסכים לחברות הלווין והכבלים,שאם זה ישודר שם זה יהיה חסום לצפיה בלי תשלום,עד כדי כך ששם לקחו סיכון וכתוצאה מכך קם חוק שמחייב את חברות הכבלים והלויין בערוצים מסויימים שלא לשדר אותם חסומים לצפיה גם למי שלא לקוח בחברה,
למה זה סיכון?כי אם בארץ יהיה חוק כזה אז חברות הכבלים והלווין יכולים להתנגד לזה,בטענה שזה נותן לאחרים את הרצון שלא להתחבר אליהם,ולצפות במה שפתוח לצפיה מבלי לשלם לחברות הכבלים והלווין,דבר שיכול לפגוע בכסף שמגיעה לחברות הכבלים והלווין,
יתכן שבחוץ לארץ הרווח הכספי של חברות הכבלים והלווין גבוה,עד כדי כך שהם מעדיפים שלא לבזבז זמן וכסף בעתירה לבית משפט גבוה נגד החוק הזה,אז יש להם העדפה להסכים לחוק הזה,שכמה ערוצים שמשדרים דרכם,יהיו פתוחים לצפיה ללא תשלום לחברות האלה,
איך בארץ למשל ערוץ 10 גם משדר ב YES וגם משדר בשידור פתוח?
כניראה שמי שמנצח פה זה מי יותר חזק,ושחברת YES רואה שיש ערוץ עם כוח חזק כמו ערוץ 10,אז מה שקורה פה זה לא שהערוץ צריך את YES אלא ההפך,ואז אם זה ההפך אז YES נותנת לאותו ערוץ הקלות כמו למשל שהערוץ הזה יוכל לשדר גם בYES וגם בשידור פתוח,
לכן אני חושב שכדי לקבל יותר הקלות מאשר הגבלות צריך להיות מבוקש מאשר לבקש,
אבל יש ערוצים שהם לא יכולים לחכות שיבקשו אותם,כי יש להם בעיה כספית שלא לשדר ולהחזיר חובות,
לפי דעתי היה בחוץ לארץ כמו בארץ,
אבל שם העדיפו שלא להסכים לחברות הלווין והכבלים,שאם זה ישודר שם זה יהיה חסום לצפיה בלי תשלום,עד כדי כך ששם לקחו סיכון וכתוצאה מכך קם חוק שמחייב את חברות הכבלים והלויין בערוצים מסויימים שלא לשדר אותם חסומים לצפיה גם למי שלא לקוח בחברה,
למה זה סיכון?כי אם בארץ יהיה חוק כזה אז חברות הכבלים והלווין יכולים להתנגד לזה,בטענה שזה נותן לאחרים את הרצון שלא להתחבר אליהם,ולצפות במה שפתוח לצפיה מבלי לשלם לחברות הכבלים והלווין,דבר שיכול לפגוע בכסף שמגיעה לחברות הכבלים והלווין,
יתכן שבחוץ לארץ הרווח הכספי של חברות הכבלים והלווין גבוה,עד כדי כך שהם מעדיפים שלא לבזבז זמן וכסף בעתירה לבית משפט גבוה נגד החוק הזה,אז יש להם העדפה להסכים לחוק הזה,שכמה ערוצים שמשדרים דרכם,יהיו פתוחים לצפיה ללא תשלום לחברות האלה,
איך בארץ למשל ערוץ 10 גם משדר ב YES וגם משדר בשידור פתוח?
כניראה שמי שמנצח פה זה מי יותר חזק,ושחברת YES רואה שיש ערוץ עם כוח חזק כמו ערוץ 10,אז מה שקורה פה זה לא שהערוץ צריך את YES אלא ההפך,ואז אם זה ההפך אז YES נותנת לאותו ערוץ הקלות כמו למשל שהערוץ הזה יוכל לשדר גם בYES וגם בשידור פתוח,
לכן אני חושב שכדי לקבל יותר הקלות מאשר הגבלות צריך להיות מבוקש מאשר לבקש,
אבל יש ערוצים שהם לא יכולים לחכות שיבקשו אותם,כי יש להם בעיה כספית שלא לשדר ולהחזיר חובות,
-
רמי.א
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מאוד פשוט . יס זה עסק פרטי . בזכיון שקיבלו לא ניכתב כלום על ערוצי ישראל שהם צריכים לשדר חופשי . וקיבלו רשיון שידור . לכן יש כפל בשידור . ערוץ 1 2 33 10 משודר פעמיים פעם דרך יס ופעם דרך רשות השנייה .
זוכרים את ערוץ 1 . ששידר אנלוגי . ויס לא פתחה את הקידוד . ביס הכול כסף . ואין חינם כלום
זוכרים את ערוץ 1 . ששידר אנלוגי . ויס לא פתחה את הקידוד . ביס הכול כסף . ואין חינם כלום
רק הטכנאי קרמר
-
Kobi B
- תותח על

לפי דעתי אתה טועה גם בחבילות האלה רוב ערוצי הרדיו מוצפנים,אולי 2-3 פתוחים.thestalker @ 23/7/2008, 20:12 כתב: למה ב- TPS או SKY UK או כל חברה אחרת ערוצי הרדיו הם FTA?
אני לא מבין מה ההיגיון להצפין את הרדיו האזורי או את ערוצי 1,2,10,33,99 בYES מה זה מפריע להם לשדר אותם חופשי הרי את התחנות האלה כל המדינה גם ככה רואה בחינם אז מה יקרה אם גם בלויין ישדרו אותם.
קחו למשל את חבילת DIGITURK ב7E שנשווה אותה לYES היא את הערוצים הממלכתיים שח טורקיה TRT משדרת FTA.
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
Kobi B
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
bennykoo2003
- אחלה חבר

עבור הערוצים הפתוחים 1,2,10,33 משלמים חברות הערוץ עבור שימוש ברוחב בסרט בלווין.את אותם ערוצים משדרת יס על רוחב סרט אחר עליו היא גם משלמת ולכן היא מצפינה אותם וזו זכותה. רוחב סרט בלווין, וכל לווין = כסף לכן כל מי שמשלם קובע מה יהיה ברוחב הסרט עליו שילם. כך זה גם עם ערוצי הרדיו. אם יש "אנשים טובים" מסיבותיהם הם, ובטוח שיש סיבה, הם משלמים ומאפשרים לכולם לצפות או להקשיב חפשי.
-
עלי שביט
- אחלה חבר

- Been thanked: 4 פעמים
- יצירת קשר:
המדינה אמנם חייבה את יס לשדר את ערוצי הטלוויזיה והרדיו הציבוריים / מסחריים ואין להם אפשרות אחרת . אבל הם גם משלמים עבור השידור הזה ולכן אי אפשר לחייב אותם גם להציע את זה בחינם.
בשביל זה יש שידור מקביל ללא תשלום של הערוצים הציבוריים וגלי צה"ל לא משדרים בלווין , למשל.
בכל החבילות האירופיות הערוצים הציבוריים הם מוצפנים והעובדה שיש כמה ערוצי רדיו לא מוצפנים בחבילות מסוימות אינה מעידה על כךש השירות הוא חינם במקור. לפעמים לחבילות כאלה, למשל TPS לא ממש אכפת להציע את הרדיו הפרטי בחינם כי ההאזנה לשידורי רדיו היא ממילא שולית ועיקר היבוק שהוא מכובן לערוצי הטלוויזיה.
בשביל זה יש שידור מקביל ללא תשלום של הערוצים הציבוריים וגלי צה"ל לא משדרים בלווין , למשל.
בכל החבילות האירופיות הערוצים הציבוריים הם מוצפנים והעובדה שיש כמה ערוצי רדיו לא מוצפנים בחבילות מסוימות אינה מעידה על כךש השירות הוא חינם במקור. לפעמים לחבילות כאלה, למשל TPS לא ממש אכפת להציע את הרדיו הפרטי בחינם כי ההאזנה לשידורי רדיו היא ממילא שולית ועיקר היבוק שהוא מכובן לערוצי הטלוויזיה.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

הכול קישקוש רוחב סרט . כאשר יש מיכרז על זכיון . ובמיפרט של הזיכיון מישרד התיקשורת כותב שערוצי המדינה וערוצי הרדיו יהיו פתוח . אז המישתתף במיכרז מציע מחיר X שהוא רוצה .
תמורת השידור . ותמורת הFAT . חברת יס הייתה גם מוכנה לשדר הכול FAT תמורת סכום של כמה XXX אים המדינה הייתה משלמת . פשוט מאוד . זה שחיבר את המיכרז לא כתב על עניין של השידור של ערוצי ישראל FAT . ואז הם מנצלים את זה ולא משדרים .
מאוד פשוט . או שמחבר המיכרז קיבל כמה $$$ מהצד עשה את עצמו שוכח ליכתוב את זה
תמורת השידור . ותמורת הFAT . חברת יס הייתה גם מוכנה לשדר הכול FAT תמורת סכום של כמה XXX אים המדינה הייתה משלמת . פשוט מאוד . זה שחיבר את המיכרז לא כתב על עניין של השידור של ערוצי ישראל FAT . ואז הם מנצלים את זה ולא משדרים .
מאוד פשוט . או שמחבר המיכרז קיבל כמה $$$ מהצד עשה את עצמו שוכח ליכתוב את זה
רק הטכנאי קרמר
-
vladimir97
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

יס עושה מה שכתוב ברשיון (זכיון) . לא כתבו לה בזכיון ערוצי ישראל בFAT .
ערוץ 9 הרוסי לא משודר בעמוס בFAT . שאלתי את האחראי על השידורים . היתקנתי להם צלחת בת"א . למה אתם לא משדרים פתוח . הרי אתם חיים מפירסומות. ענה לי בזכיון שקיבלו כתוב לשדר רק בהוט , וביס . על מנת לשדר פתוח יש דיון בכנסת על זה . שערוץ 23 9 ו24
יהייה פתוח . הכנסת צריכה להחליט בישבילי מה אני יראה חינם
ערוץ 9 הרוסי לא משודר בעמוס בFAT . שאלתי את האחראי על השידורים . היתקנתי להם צלחת בת"א . למה אתם לא משדרים פתוח . הרי אתם חיים מפירסומות. ענה לי בזכיון שקיבלו כתוב לשדר רק בהוט , וביס . על מנת לשדר פתוח יש דיון בכנסת על זה . שערוץ 23 9 ו24
רק הטכנאי קרמר
-
רמי.א
- תותח על

לפי דעתי,מי שיחליט האם תצפה בזה לא בתשלום קבוע זה רק חברת YES ו HOT,הטכנאי קרמר @ 25/7/2008, 09:04 כתב: יס עושה מה שכתוב ברשיון (זכיון) . לא כתבו לה בזכיון ערוצי ישראל בFAT .
שאני חושב אבל לא בטוח שאם האיומים שלהם שהם טוענים שהם צודקים,שמי שמשדר אצלהם וישדר בחבילה החינמית וכתוצאה מזה הוא ב YES או HOT לא ישדר בחבילה החינמית מה שאומר לשלם עוד כסף בYES או HOT כדי לצפות בזה דבר שבהרבה יקטין את רוב הצופים בערוץ המסויים הזה,שנראה לי שלא מעט אנשים בכל זאת מעדיפים YES או HOT כי שם יש יותר מבחר של ערוצים,שכוצאה מזה שתהיה ירידה בכמות האנשים שצופים בערוצים האלה,שבסופו של דבר בעלי הערוצים האלה יכנעו לחברות YES ו HOT,
ולא ישדרו בחבילה החינמית,
כמו שמנכלי"ת ערוץ חינוכית 23 הגיבה לדברי מנהל YES,בחצי כניעה,שהיא שוקלת שלא לשדר בחבילה החינמית,
אז המסר לגבי מנכל"ית 23 הוא,שהיא יותר לכיוון של כמה שיותר צופים שיצפו,בערוץ הזה,אולי כדי לקבל מזה גם כמה שיותר כסף,עם התחשבות מועטת באנשים העניים שיש להם העדפה להיות בחבילה החינמית,