שלום לכל חברי הפורום הנכבדים !
שמי הפרטי :הוא שלמה , ואני מאשקלון
אני רשום בפורום מתאריך 6.5.2008 ומאז חרשתי את הפורום לאורכו ורוחבו כדי לבדוק מה הרמה שלי בשטח וגם ללמוד כמה שיותר למנוע שאלות מיותרות.
לצערי הרב גילתי שאני אפילו לא ברמה של בגן !
אלה ינוקה עם חיתול בגנון .
שמחתי לגלות שהרמה בפורום מאוד גבוהה ושחברי הפורום אוהבים לעזור ליותר חלשים שזקוקים לעזרה .
יש לי 2 צלחות של 1 מטר באחת מהם יש לי 3 LNB שמכוונים ל AMOS 1 -HOTBIRD-SIRIUS
ובצלחת השנייה יש רק LNB 1 שמכוון ל TURK1C
הממיר שלי הוא TOPFIELD 4000 FI שנת ייצור 2007 תוצרת קוריאה .
ועכשיו לשאלות שלי !
1)האם כל ממירי TOPFIELD 4000 FI ללא חשיבות לשנת היצור, הם עם אותה תוכנת ליבה , או ככל שהוא יותר חדיש יש שיפורים ושינויים בקשר לפתיחת קודים ?.
2)ממה שקראתי בפורום אני מבין, לשינוי הממיר לגולדמאסטר ולהכניס קודים לפתיחת ערוצים חסומים אני צריך כבל NULL MODEM לחיבור למחשב ולחבר למוניטור או טליוויזה כדי לראות את הMENU ,עד לכאן אני חושב שהבנתי. והגעתי למסכנה שאני צריך משהוא מאזור אשקלון שמכיר את הממיר ויודעה לעשות את זה ומוכן ללמד אותי .אני מוכן לשלם לו שכר עבודה ושכר לימוד .
3)לאחר שינוי הממיר ברצוני לאוסיף עוד LNB בכמות מכסימלית אבל רק לערוצים באנגלית ,וגם ערוצי טבע ומדע הכול באנגלית .
אני מאוד מקווה שיהיה משהוא מקצועי מאזור אשקלון!
תודה מראש ,שלמה !
אני חדש וזקוק לעזרה !
-
פניקס
- חבר ותיק

-
צור .א
- תותח על

לא חייבים להסב לגולדמאסטר,יש תוכנה גם לממיר שלך.בדרך כלל לכל דגם של טופפילד יש ID משלו(נמצא ב-SYSTEM INFORMATION ).
כדי להוסיף LNB
,אתה צריך דייסק של שמונה כניסות במקום ארבע שיש לך,אין פחות מזה.לא בטוח שהדגם שלך תומך בכך.
אם כבר להוסיף LNB -מומלץ ניילסט.
אם הממיר כבר פותח ערוצים מוצפנים-לא בטוח שעדכון חדש מהשנה האחרונה ישפר במשהו מכיוון שאין לבנות על הצרפתיות שבקרוב יעלמו רובן מהוטבירד.
כדי להוסיף LNB
אם כבר להוסיף LNB -מומלץ ניילסט.
אם הממיר כבר פותח ערוצים מוצפנים-לא בטוח שעדכון חדש מהשנה האחרונה ישפר במשהו מכיוון שאין לבנות על הצרפתיות שבקרוב יעלמו רובן מהוטבירד.
-
פניקס
- חבר ותיק

1)הממיר שלי לפי התמונה מעודכן עד 19.09.2007 האם יש עידכון יותר חדיש מזה אם כן האם אפשר לקבל עזרה .
2)איך אפשר להכניס לכאן את הקודים ומאיפה אפשר להסיג אותם,כל עזרה תבורך.
תודה מראש על כל עזרה ,שלמה
2)איך אפשר להכניס לכאן את הקודים ומאיפה אפשר להסיג אותם,כל עזרה תבורך.
תודה מראש על כל עזרה ,שלמה

PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
-
צור .א
- תותח על

-
Kobi B
- תותח על