מה המצב?
אני יודע שהשאלה הזאת כל פעם נשאלת מדיי פעם.... כל אחד בסוג קונסטרוקציה אחרת של הצלחת לכן בדיקה בהודעות קודמות לפעמים רק מבלבלת. אז אני אודה אם מישהו יוכל לעזור לי.
נכון לעכשיו אני מחובר לעמוס (4w) הוטבירד- 13e ו ניילסט (7w).(יש לי צלחת של מטר)
ואני ממש מתלבט איזה לויין להוסיף עוד.
עכשיו אני בקטע של ספורט בעיקר... אבל אם יהיה כמה ערוצים של סדרות וסרטים באנגלית זה יהיה נחמד.
יש לי גם חיבה מיוחדת לשפה הספרדית שאני קצת שולט בה... לא יותר מדיי.. אבל לשמוע מוזיקה ספרדית ולנסות לשמר את השפה שיש לי בסרטים ובסדרות (לא בקטע של טלנובולות
עכשיו אני אספר לכם קצת על האפשרויות שאני יודע שקימות לי. אם אני מפספס משהו אודה אם מישהו יכול להאיר את עיניי ולהוסיף
אפשרות אחת - זה לצרף את arabsat.כעיקרון הבנתי שיש גם ספורט. אני לא יודע איזה ליגות בדיוק משודרות שם... ואם זה בכלל שווה את זה.
אפשרות שנייה - זה לצרף את hipasat - הבנתי שיש שם ערוצים בספרדית.+ שידורים של הליגה הספרדית בערוצי taqila.
אפשרות שלישית - לצרף את Eutelsat W1 (10e - הבנתי שערוצים ישראלים משדרים פידים על הלויין הזה. ואולי יש סיכוי לקלוט אחד מהמשחקים בליגות הישראליות. (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה).
אפשרות רביעית ואחרונה - לצרף לויין טורקי כלשהו שמשדר כדורגל אירופאי + כדורגל טורקי. הרי השדרים הטורקים בכדורגל הם פשוט חוויה.. אפילו אם אתה לא מבין כלום.(((: (אני מאמין שהקטע הזה יקבל התייחסות מיוחדת מקובי הטורקי ...((:
זה הכל בגדול. אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות. באותה הזדמנות.. אם תוכלו להציע לי לווינים אחרים. כולי אוזן
אני כבר מודה מראש לכל המגיבים!
invisble_man