מצטער על כל השאלות שאני שואל פשוט אני מתחיל ואני לא מבין כלום לא דבר שאומרים לי על ערוצים בלווין שהם מצליחים לקלוט אני נלהב .
אז ככה
שאלה ראשונה :
חבר שלי מקפריסין אמר לי שיש לו לווין שאני לא יודע כמה מטר והמתקין שהתקין לו את הלווין פרץ לו ערוצים והוא יכול לראות ערוצים מ UK ומארה''ב כמו SKY SPORTS או USA NETWORK או NBC או SETANTA SPORTS וכ'ו ואני רוצה לדעת איך והוא לא קנה שום כרטיס חוקי
שאלה שנייה :
האם יש אפשרות לקנות לווין שלא יודע כמה מטר ולראות ערוצים פניימים וחוציים של ארה''ב ושל UK וד''א
האם אפשר לצפות בערוצים מ UK מבחינת ה BEAM חוץ מ 2A SOUT ?
תודה רבה !
שתי שאלות נורא חשובות
-
אור צברי
- חבר פורום

-
צור .א
- תותח על

לגבי החבר מקפריסין,שיפרט לך מה הוא קולט ולאיזה לווינים הוא מחובר ,ובאיזה גודל צלחת.אם הוא קולט למשל עם צלחת 3 מטר,אז אתה תוכל עם צלחת יותר גדולה בגלל הקירבה היחסית לקפריסין.
בכלל עד כמה שאני יודע אמריקה היא מהצד השני של כדור הארץ לגבנו ואז כל מה שרלוונטי לגביהם סביר שלא רלוונטי לגבנו.
אפשרות אחרת היא שתרכוש לווין שישוט לו אי שם מעל האוקיינוס האטלנטי וישמש לך כמימסר.אני לא יודע כמה זה יעלה לך?![[לשון] [לשון]](./images/smilies/winktongue.gif)
בכלל עד כמה שאני יודע אמריקה היא מהצד השני של כדור הארץ לגבנו ואז כל מה שרלוונטי לגביהם סביר שלא רלוונטי לגבנו.
אפשרות אחרת היא שתרכוש לווין שישוט לו אי שם מעל האוקיינוס האטלנטי וישמש לך כמימסר.אני לא יודע כמה זה יעלה לך?
- eli.racheli
- תותח על