עזרה| מחקתי את עמוס 1

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Roman
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Roman »

שלום לכולם,

הורים התקינו בבית טלוויזיה בלווין.
צלחת 1.2 מטר
רסיבר TOPFILED TF6000FE
עברתי על האפשרויות של הרסיבר ועל הרבה מהטופיקים כאן בפורום ובאתרים אחרים.
העניין שאחרי מעבר מעמוס 1 ל3 אצלינו בגלל שלא עדכנו התדרים הערוצים הישראלים הפסיקו לשדר.
נסיתי לסדר את זה בעזרת הכנסת הפרמטרים הנכונים ובטעות מחקת את הגדרות הלווין עמוס 1 שעכשיו הוא 3.
נסיתי להחזיר בעצמי אבל זה לא עובד. אני יודע שבעזרת טכנאי ניתן לעדכן/לשחזר קשוחה אבל אני לא רוצה להיעזר בהם. כך או כך אני רוצה ללמוד על העניין יותר ולהוסיף לי ערוצי ספורט בעיקר.

אני מבקש עזרה בהכוונה כיצד לגדיר מחדש את הלווין עמוס 3.

תודה מראש למגיבים,

רומן B) .
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

אהלן רומן
אתה יכול לבחור לויין אחר מהרשימה שיש לך שם זה לא משנה,מה שחשוב שלאותו לויין תכניס את התדרים החדשים של ישראל,תדאג שהדייסק יהיה נכון וזהו,תראה שהערוצים יכנסו,או שאתה יכול ללחוץ MENU בשלט לבחור INSTALATION לרדת לאפשרות FACTORY SETING כלומר אתה מגדיר את הממיר מחדש כאילו כמו שקיבלת אותו חדש מהקרטון או מהמפעל אך בפעולה זאת יש חיסרון במידה ויש לך הרבה לויינים כי הוא מוחק את כל התחנות ואז אתה צריך מחדש לסרוק שוב,בגלל זה שאלתי אותך אם יש לך רק עמוס כי בעמוס יש סך הכל 5 ערוצים שזה לא סיפור להכניס אותם שוב אם הם נמחקו.
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
Roman
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Roman »

קובי תודה על התגובה.

זאת אומרת שעל הHOTBIRD לדוגמא אני יכול להוסיף את התדרים של שלושת הערוצים וזה יעבוד?
אין אפשרות ידנית להוסיף לווין שנמחק? כלומר להכניס את הקורדינאטות שלו?
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

Roman @ 19/8/2008, 12:11 כתב:

זאת אומרת שעל הHOTBIRD לדוגמא אני יכול להוסיף את התדרים של שלושת הערוצים וזה יעבוד?
אתה יכול אבל בתנאי שאתה לא קולט את הוטבירד,כי אם יש לך צלחת שקולטת את הוטבירד ותכניס את התדרים של ישראל לא תקבל כלום.
אם הצלחת שלך מכוונת וקולטת רק את לויין עמוס בחר לויין מסויים מהרשימה את הוטבירד תעזוב אולי בעתיד תרצה להתקין אותו,בחר נגיד ARABSAT תכניס בו את התדרים של ישראל תגדיר אליו את הדייסק הנכון ,ברגע שתראה סימן של קליטה קו צהוב תתחיל לסרוק וזהו.
VISONET 9510
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

Roman @ 19/8/2008, 12:11 כתב:

אין אפשרות ידנית להוסיף לווין שנמחק? כלומר להכניס את הקורדינאטות שלו?
בצע FACTORY SETING כמו שהסברתי לך ואז הלויין עמוס שוב יחזור אליך.
VISONET 9510
angelo
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי angelo »

גם אני התברברתי עם הערוצים החדשים של עמוס ואז מה שנוצר שערוץ 1 ו2 10 33 נמצאים אצלי בסוף לויין ה-nilesat ערוצים 917-920 ... מבאס אמנם אבל אפשר לחיות עם זה <_<
zeev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeev »

שלום רומן

אתה יכול להכניס ידנית את לוויין עמוס מבלי לבצע FACTORY SETTING כנס ל MANU תרד לשורה SAT TP/EDIT תן OK תרד לשורה ADD SATELLITE תן OK יופיע חלון עם אותיות ומספרים בתחתית החלון יש לשם אתה מקליד את שם הלווין עמוס ומבצע SAVE יופיענ חלון נוסף ושם אתה מקליד את מיקום עמוס באזימות 237.2W ומבצע OK ולאחר מכן אתה יכול להכניס את התדרים של עמוס.
בהצלחה
זאב
Roman
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Roman »

נכנסתי ל MENU
INSTALLTION
SAT/TP EDIT
ADD SETELLITE
הכנסתי את השם ולחצתי SAVE ברגע שלחצתי על שמירה הוא לא מבקש ממני את הקורדינאטות של הלווין אלא להוסיף TP.
הוספתי TP של הערוצים הישראלים בצורה הבאה:
תדר:11658MHZ
SYMBOLE RATE: 8520
באותה צורה את הערוץ הנוסף:
תדר:11647MHZ
SYMBOLE RATE: 8518
צורת ההוספה הזאת נכונה?
היכן אני מכניס את הקורדינאטות של הלווין?

נ.ב אני לא רוצה לשחזר להגדרות יצרן את הרסיבר כי אני אצטרך למחוק שוב הרבה מאוד תחנות.

תודה! B)
שלח תגובה