nurusz @ 24/8/2008, 09:19 כתב:
היי
התכוונתי לכך שאתה צריך לכנס ל CYFRA ולא ל POLSAT, לבחור בערוצים שבנדון ולהעבר אותם לבוקט שלך באמצעות ה BP
בבקשה בשפה פשוטה יותר .
מה זה אומר ?
אני לא מבין
תודה מראש
מתי
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
זה אומר שבחלק מהערוצים של פולסאט כמו:HBO1,2,COMEDY DISCOVERY WORLD ANIMAL PLANET REALETY ZONE CLUB יש בעיה לכן עליך לעשות סריקה ולהכניס את הערוצים של CIFRA ואז כל אותם ערוצים שציינתי שלא עובדים בפולסאט ייפתחו על ידי אותו הקוד של פולסאט
התדרים הם:
10723V-27500 עבור HBO
11117V-27500 עבור דיסקברי וורלד
11488H-27500 עבור אנימל פלנט וראליטי
כן, POLSAT כרגע מנצל אתהטרנספונדרים של CYFRA
אם אתה נכנס לחבילה של CYFRA תמצא שם את הערוצים החסרים לך
והם נפתחים עם המפתחות של POLSAT הרגילים
הטרנפונדר של CYFRA :-
12188V-27500
שלום לכם,
הערוצים שאנחנו כבר לא רוא ים כמו ערוצי hbo, מאתמול כבר לא משודרים בפרקבנציות שהיו בהם, לכן צריכים לרשום את הפרקבנציות של ה- cifra+. הבעיה היא שה- hbo אפשר לראות עם הקוד החדש והערוץ eurosport ושאר רואים עם הקוד הקודם. אז תחליטו מה אתם רוצים לראות.
תודה על השרשור המעניין,
מישהו יודע מה הסיבה שהתמונה בPOLSAT קופאת אחרי כדקה של צפיה ואני צריך לצאת ולחזור לתחנה כדי לחזור לקבל תמונה ?
אני עם TF6000F (כמו של קובי)
אחי ,לי אין מושג בעניין הזה של עדכון תוכנות,בזמנו שהיה את TPS הייתי הולך לחנות לויינים בתל-אביב והוא היה מעדכן לי את התוכנה,כך שיש לי את העידכון שמראה את פולסאט בלי בעיות.
נכון, כל הערוצים נפתחים כרגע עם הקוד האחרון כולל ערוצי hbo. בקשר לשני הערוצים האלה אין לי מושג עליהם ואין לי כוונה לגעת יותר בכלום, בעיקר שיש לי eurosport.