למי יש DVD מקליט שמנגן סרטים ישירות מזכרון USB

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי topfield3000ci »

? למי שיש שיתן בבקשה חוות דעת על המכשיר ואיזה דגם - אני רוצה להקליט סרטים מהאינטרנט לזכרון USB או לדיסק USB ולחבר ל DVD
סמל אישי של משתמש
cavtl
מתקין
מתקין

שליחה על ידי cavtl »

דרים 7020 עושה את העבודה טוב מאוד
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

לי יש של LG , דגם - HT903TA
הנה לינק -
http://uk.lge.com/products/model/detail ... 03ta.jhtml#

המכשיר הוא חלק ממערכת סראונד משולבת עם מגבר ..עד כה עובד מצויין , כולל יציאת HDMI
לא קורא קבצי MKV ....אבל קורא יפה את רוב הקבצים ומגן אותם באיכות טובה למסך דרך יציאת ה HD

לא יודע אם הדגם הזה נמכר בארץ ...אבל אני יודע שדגמים דומים כן נמכרים למשל HT 502
בכל אופן ממליץ אל מכשיר של LG עם כניסת USB ..עובד טוב !

לגבי חיבור של הארד דיסק חיצוני דרך USB .....לא ניתן ! רק פלש דרייב דיסק און קי
וככה זה בכל מכשיר ה DVD לא משנה איזה חברה ...
הסיבה כי המכשירים מסוג הזה לא יודעים לקרוא קבצים דחוסים ב - NTFS...רק FAT 32
יתכן שזה יעבוד אם תפרמט את הדיסק החיצוני שלך ב FAT -32 ...אבל לא ניסיתי ,

אני קניתי פשוט דיסק און קי של 16 גיגה .. ( גם 8 גיגה יספיק ) עליו ניתן להעמיס די הרבה
סרטים ותוכניות ומידי פעם לרענן .
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי topfield3000ci »

גלובל תודה - האם DISKON KEY מפורמט ב FAT 32 ? האם ניתן לפרמט DISK ON KEY כמו דיסק רגיל בפקודה FORMAT ? איך מפרמטים דיסק נייד USB 2.0 ב FAT 32 והאם אפשר להקליט מהזכרון הנייד לדיסק קשיח או לתקליטור ב DVD ?
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

כן , דיסק און קי מפורמט ב FAT 32 ובכדי לפרמט דיסק און קי ....הכי פשוט - לך למחשב שלי - סמן את הדיסק און קי ,ואז לחצן ימני בעכבר ותבחר בפקודת פורמט ,

לא בדיוק יודע איך משנים או מפרמטים מחדש הארד דיסק ל FAT 32 ....אולי אחד החברה' שמבינים במחשבים יוכל לעזור ...תנסה לשאול במדור מחשבים .....
לגבי להקליט ...האם אתה מתכוון להקלטה בערת מכשיר ה DVD ? ...אם כן , אז התשובה היא לא
כל אופן לא במכשיר שלי , הכי פשוט הוא להעתיק את הקבצים מהדיסק הקשיח או מ DVD לדיסק הנייד און קי
ולהכניסו לנגן ה DVD שלך וזהו ...
שלח תגובה