תקלה מטורפת בTOPFIELD 6000 FE

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
thor39
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי thor39 »

ניתקתי את הממיר הנ"ל מטלויזיה אחת לאחר שניתקתי אותו קודם מהחשמל וחיברתי אותו לטלויזיה שניה על מנת לראות את הקליטה בטלויזיה השניה.
לאחר מכן החזרתי את הממיר לטלויזיה הראשונה ואז ראיתי לתדהמתי שכל השמות של הערוצים השתבשו כלומר בכל הערוצים הופיע השם YYYYYY...... - אבל את הערוצים עצמם ניתן היה לראות.
טוב. החלטתי שאני עושה סריקה כדי לנסות לתקן את השמות, לפתע השתבשו כל האותיות בMENU וגם בתפריט הערוצים והתחברו למלבנים לבנים כך שאי אפשר יותר לקרוא את האותיות ואי אפשר לקרוא את הפקודות בתפריט.
בקיצור הממיר פשוט השתגע. מי יודע איך אפשר לעשות RESET ולהחזיר את הממיר למצב שאפשר לקרוא בו את האותיות?
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

נתק את הממיר ל10 דקות מהחשמל ואז תחזיר בחזרה
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

טעינת תוכנה מחדש.
Cessna 172-4XCGQ
thor39
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי thor39 »

תודה על התגובות. אכן התוכנה נפגעה טוטאלית, וזה קרה חודש לאחר שקניתי את הממיר. על פי בדיקה עם טכנאי מעבדות, יש בדגמים של TOPFIELD בעיה ביציבות שבאה לידי ביטוי במיוחד כאשר מנתקים את הממיר מהחשמל (אפילו לאחר סגירת המכשיר) וזה עשוי להפיל את כל התוכנה. גיבוי הערוצים לא תמיד עוזר ולא תמיד אמין!! פגיעה בתוכנה פוגעת גם בזיכרון השמור. TOPFIELD רגיש לניתוק מהחשמל ולא מתאים לאלה שיציבות הממיר חשובה להם. ישנן הרבה תקלות בזמנים של הפסקת חשמל. ושוב תודה על התגובות.
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

לי יש 2 מכשירי טופילד 4000 אומנם. ולא 6000 (לא מכיר את ה6000 ) ועד עכשיו לא היה לי שום בעיה .ואת אחד מהם אני כל פעם שהוא לא בשימוש אני מנתק אותו מהחשמל ולא ניתקלתי בבעיה .

אני ממליץ לך לגבות את ולהישתמש בתוכנה שפירסם mena .

תקרא פה ותוריד את התוכנה מכאן.

http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=28558

מתי
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

סוף סוף עוד אדם שנתקל באותה בעיה שאני נתקלתי בה כבר יותר מ20 ,אני בטוח שלא שמרת את הנתונים של הממיר בזיכרון למקרה כזה אך אין לך כבר מה להפסיד עשה את הפעולות שמתוארות בלינק הבא ואז תראה אם הערוצים חזרו,וגם אם לא מהיום תגבה את הנתונים כך שבפעם הבאה אם תתקל שוב באותה בעיה בלחיצה אחת תחזיר את כל הנתונים בחזרה.
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=28547
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

ההבדל בין ממיר טופילד 6000 לבין ה 4000 הוא מעבד IBM בממיר טופילד 4000 ,וכנראה שזה הבדל משמעותי
שלח תגובה