מישהו יודע מה קורה עם המעבר של ערוצי הTPS?
-
franckyb
- חבר פורום

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
-
franckyb
- חבר פורום

-
MAYDASSA
- מתקין

-
franckyb
- חבר פורום

כן זה מה ששמעתי, זה די מספיק לי.
אני לא חושב שכדאי להי להשקיע עבור ערוצי הTPS כשברור שעוד כמה חודשים לא ניתן יהיה לקלוט אותם עם צלחת רגילה.
אני מחפש מתקין/משווק באיזור אשדוד שיוכל לספק לי את כל מה שנדרש, יש למישהו המלצות? כי עד כמה שהספקתי להבין השוק הזה די חופשי ואין ממש חברות גדולות בעלות שם שניתן להתחבר דרכם בראש שקט.. או שאני טועה וזה כן קיים?
אני לא חושב שכדאי להי להשקיע עבור ערוצי הTPS כשברור שעוד כמה חודשים לא ניתן יהיה לקלוט אותם עם צלחת רגילה.
אני מחפש מתקין/משווק באיזור אשדוד שיוכל לספק לי את כל מה שנדרש, יש למישהו המלצות? כי עד כמה שהספקתי להבין השוק הזה די חופשי ואין ממש חברות גדולות בעלות שם שניתן להתחבר דרכם בראש שקט.. או שאני טועה וזה כן קיים?
- marx04
- אחלה חבר

שלום,
גם רמי MAYDASSA וגם איציק CAVTL (עליו המלצתי לך בשרשור מקביל כאן) הם מתקינים מוכרים, טובים ומקצועיים.
הפרטים שלהם נמצאים ברשימת המתקינים שבפורום.
תתקשר אליהם (ואל מתקינים נוספים שהמליצו לך עליהם), קבל מהם הצעות מחיר (על אותו מפרט), דבר איתם, ותבחר את מי שיתאים לך.
תמונות של התקנה של רמי MAYDASSA.
תמונות של התקנה של איציק CAVTL.
נראה לי שאיציק עובד יותר עם ציוד של אפקס ושרמי עובד יותר עם ציוד של טלראן.
לא נראה לי שזה משנה יותר מדי, אבל אתה מוזמן לשאול אותם או אנשים אחרים כאן בפורום על ההבדלים בציודים.
בברכה,
אורי.
גם רמי MAYDASSA וגם איציק CAVTL (עליו המלצתי לך בשרשור מקביל כאן) הם מתקינים מוכרים, טובים ומקצועיים.
הפרטים שלהם נמצאים ברשימת המתקינים שבפורום.
תתקשר אליהם (ואל מתקינים נוספים שהמליצו לך עליהם), קבל מהם הצעות מחיר (על אותו מפרט), דבר איתם, ותבחר את מי שיתאים לך.
תמונות של התקנה של רמי MAYDASSA.
תמונות של התקנה של איציק CAVTL.
נראה לי שאיציק עובד יותר עם ציוד של אפקס ושרמי עובד יותר עם ציוד של טלראן.
לא נראה לי שזה משנה יותר מדי, אבל אתה מוזמן לשאול אותם או אנשים אחרים כאן בפורום על ההבדלים בציודים.
בברכה,
אורי.
הפועל מרמורק אימפריה !
- oriel
- תותח על