המלצה לממיר שיתופי שתומך ב-PVR
- nirz
- תותח על

שלום,
אני מחפש המלצה לממיר שיתופי (מבוסס לינוקס), שיש לו יכולת PVR מובנית - כלומר אחד שמגיע עם HDD או שיש יכולת לחבר לו בקלות אחד כזה, ומסוגל לבצע גם הזזת זמן (Time shift - לא כמו הדרימון שמאפשר רק הקלטה דרך הרשת).
אני יודע על הדרים בוקס 7020 או המוטנט 400 - אבל האם יש נוספים ומי מהם הכי מומלץ ביחס של עלות/תועלת.
השאלה היא לא על ממירי HD.
תודה מראש לעונים.
ניר.
אני מחפש המלצה לממיר שיתופי (מבוסס לינוקס), שיש לו יכולת PVR מובנית - כלומר אחד שמגיע עם HDD או שיש יכולת לחבר לו בקלות אחד כזה, ומסוגל לבצע גם הזזת זמן (Time shift - לא כמו הדרימון שמאפשר רק הקלטה דרך הרשת).
אני יודע על הדרים בוקס 7020 או המוטנט 400 - אבל האם יש נוספים ומי מהם הכי מומלץ ביחס של עלות/תועלת.
השאלה היא לא על ממירי HD.
תודה מראש לעונים.
ניר.
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- nirz
- תותח על

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- nirz
- תותח על

הממיר שאני מברר עליו הוא לא עבורי. האדם שמדובר בו איננו מעוניין להתעסק עם עדכונים ולהסתבך עם ממיר קשה להפעלה. הוא רוצה להתקין שיתוף ולצפות בכיף, ושגם יהיה לו PVR.
HD פחות חשוב לו.
לאור השרשור הנוסף שרץ עכשיו, על ה-IPBOX900HD, אשמח לשמוע את חוות דעתך על האפשרות לרכוש עבורו ממיר כזה (יש לו מסך HD). לפי מה שפורסם שם, העלות של ה-IPBOX900HD החדש ברכישה מחו"ל כמעט זהה לקניית דרים 7020 יד שנייה.
האם זה כדאי (אותו מחיר - ובנוסף ערוצי HD), או שה-IPBOX900HD יהיה לו מסובך מדי לתפעול יום יומי (בהנחה שאת ההתקנה הראשונית נעבור בשלום).
HD פחות חשוב לו.
לאור השרשור הנוסף שרץ עכשיו, על ה-IPBOX900HD, אשמח לשמוע את חוות דעתך על האפשרות לרכוש עבורו ממיר כזה (יש לו מסך HD). לפי מה שפורסם שם, העלות של ה-IPBOX900HD החדש ברכישה מחו"ל כמעט זהה לקניית דרים 7020 יד שנייה.
האם זה כדאי (אותו מחיר - ובנוסף ערוצי HD), או שה-IPBOX900HD יהיה לו מסובך מדי לתפעול יום יומי (בהנחה שאת ההתקנה הראשונית נעבור בשלום).
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
אם כבר אותו מחיר, אני מעדיף ממיר שיודע להציג HD.
מה גם שיש לו מסך HD ......אז שווה כבר להנות ממנו....
לטעמי, האימג' המקורי של ה-IPBOX מאוד נוח למשתמש, להוציא את ההתקנה הקצת מסובכת של ה-MGCAMD.
לאחר מכן, ה-MGCAMD נכנס לעבודה בצורה אוטומטית עם ההדלקה של הממיר.
לעניין יכולות ה-PVR, חבר לו HDD חיצוני בממשק USB2 ובזה נגמר הסיפור.
בהצלחה בהחלטתך,
ישראל
מה גם שיש לו מסך HD ......אז שווה כבר להנות ממנו....
לטעמי, האימג' המקורי של ה-IPBOX מאוד נוח למשתמש, להוציא את ההתקנה הקצת מסובכת של ה-MGCAMD.
לאחר מכן, ה-MGCAMD נכנס לעבודה בצורה אוטומטית עם ההדלקה של הממיר.
לעניין יכולות ה-PVR, חבר לו HDD חיצוני בממשק USB2 ובזה נגמר הסיפור.
בהצלחה בהחלטתך,
ישראל
Cessna 172-4XCGQ
- nirz
- תותח על

- awazil
- אחלה חבר

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר: