חוזר ל "HOT" אחרי 3 וחצי שנים
-
Elishablue
- חבר פורום

שלום. אחרי 3 וחצי שנים החלטתי לצערי הרב לחזור להוט.
כשהתקנתי את הצלחת והממיר (MAGNUM ) חשבתי כי מדובר בהוצאה חד פעמית ובתור משפחה שלא צופה הרבה בטלויזיה, אלא מידי פעם בערוצים הישראלים הציבוריים ,נושא צלחת הלווין הפרטית התאים לנו מאוד!
הענין הוא שאחרי שנתיים בערך הלך הממיר ונאלצתי לקנות חדש . אחרי עוד שנה התקלקלה הצלחת (אנחנו גרים ליד הים) ונותרתי רק עם עמוס 1 ו 2 ,מה שסיפק אותנו בהחלט, אבל לפני שבועיים גם אפשרות זו שבקה .ומה שנותר לי זה להחליף צלחת (ובין לבין עוד שלמתי 150 ש"ח על ביקור טכנאי לכיוון הצלחת עקב חורף סוער). כלומר תוך 3 וחצי שנים הייתי צריך לרכוש שתי מערכות שלמות !
ביום שלישי מתקינים לנו הוט.
כשהתקנתי את הצלחת והממיר (MAGNUM ) חשבתי כי מדובר בהוצאה חד פעמית ובתור משפחה שלא צופה הרבה בטלויזיה, אלא מידי פעם בערוצים הישראלים הציבוריים ,נושא צלחת הלווין הפרטית התאים לנו מאוד!
הענין הוא שאחרי שנתיים בערך הלך הממיר ונאלצתי לקנות חדש . אחרי עוד שנה התקלקלה הצלחת (אנחנו גרים ליד הים) ונותרתי רק עם עמוס 1 ו 2 ,מה שסיפק אותנו בהחלט, אבל לפני שבועיים גם אפשרות זו שבקה .ומה שנותר לי זה להחליף צלחת (ובין לבין עוד שלמתי 150 ש"ח על ביקור טכנאי לכיוון הצלחת עקב חורף סוער). כלומר תוך 3 וחצי שנים הייתי צריך לרכוש שתי מערכות שלמות !
-
Elishablue
- חבר פורום

שלום .
לפני 3 וחצי שנים התקנתי צלחת לווין (ע"י טכנאי) ורכשתי ממיר (MAGNUM )
חשבתי, לתומי, שמדובר בהוצאה חד פעמית ובתור משפחה שלא צופה הרבה בטלוויזיה ,אלא מידי פעם בערוצים הישראלים הציבוריים הדבר התאים לנו מאוד.
אלא שאחרי כשנתיים הלך הממיר ונאלצתי לרכוש חדש .אחרי סערה חזקה הצטרכתי לשלם עבור ביקור טכנאי 150 ש"ח לכיוון הצלחת ושנה אחרי הממיר ,התקלקלה הצלחת כך שניתן היה לקלוט רק את עמוס 1 ו 2 .
מה שסיפק אותנו ,עד שלפני כשבועיים גם אפשרות זו שבקה חיים.
רגע לפני שאני משלים רכישת שתי מערכות (צלחת+ממיר ) ב3 וחצי שנים ! החלטנו שזהו,מספיק.
לפני 3 וחצי שנים התקנתי צלחת לווין (ע"י טכנאי) ורכשתי ממיר (MAGNUM )
חשבתי, לתומי, שמדובר בהוצאה חד פעמית ובתור משפחה שלא צופה הרבה בטלוויזיה ,אלא מידי פעם בערוצים הישראלים הציבוריים הדבר התאים לנו מאוד.
אלא שאחרי כשנתיים הלך הממיר ונאלצתי לרכוש חדש .אחרי סערה חזקה הצטרכתי לשלם עבור ביקור טכנאי 150 ש"ח לכיוון הצלחת ושנה אחרי הממיר ,התקלקלה הצלחת כך שניתן היה לקלוט רק את עמוס 1 ו 2 .
מה שסיפק אותנו ,עד שלפני כשבועיים גם אפשרות זו שבקה חיים.
רגע לפני שאני משלים רכישת שתי מערכות (צלחת+ממיר ) ב3 וחצי שנים ! החלטנו שזהו,מספיק.
-
danwol
- תותח על

-
vladimir97
- תותח על

-
BMWH1
- תותח על

-
צור .א
- תותח על

- tiptip
- תותח על

-
sickboy666
- תותח על

Elishablue - לפי מה שאתה אומר, מספיק לך לצפות בערוצים כגון 10,11,22. אם כן, אתה עושה טעות גדולה עם הצטרפות להוט (או יס) בתקופה הזו. ממש קרוב נכנס שידור דיגיטלי קרקעי שיתן לך 5 ערוצים חינם, ללא דמי מנוי. מדובר בקניה חד פעמית של ממיר (300-400 ש"ח) וזהו! בלי אנטנה ובלי הרבה הוצאות.
ואם אתה עדיין רוצה להצטרף להוט, תמתין שיתחיל השידור הקרקעי (אם אתה יכול) ובטח המחירים של חבילת הבסיס יתחילו לרדת כי הרבה אנשים יעזבו אותם לטובת שידור הקרקעי (אני לפחות מקווה!).
ואם אתה עדיין רוצה להצטרף להוט, תמתין שיתחיל השידור הקרקעי (אם אתה יכול) ובטח המחירים של חבילת הבסיס יתחילו לרדת כי הרבה אנשים יעזבו אותם לטובת שידור הקרקעי (אני לפחות מקווה!).

- borichka
- חבר ותיק

- yossid
- תותח על

ערב טוב לכולם
רוב האנשים לא מחשבים את הכסף נכון
הדוגמה שנתן י.א היא הנכונה
אך כולם לא מבינים את זה. הם מבינים צריך לשלם עכשיו
אך לא זוכרים שלכבלים משלמים כל חודש
אם החבר Elishablue היה לקוח שלי הייתי עושה איתו עיסקה יפה
תשלום על הציוד וההתקנה תשלום מלא
וכול חודש עוד 150 ש"ח וכול תקלה כולל החלפת מכשיר על חשבוני
בברכה
יוסי
רוב האנשים לא מחשבים את הכסף נכון
הדוגמה שנתן י.א היא הנכונה
אך כולם לא מבינים את זה. הם מבינים צריך לשלם עכשיו
אך לא זוכרים שלכבלים משלמים כל חודש
אם החבר Elishablue היה לקוח שלי הייתי עושה איתו עיסקה יפה
תשלום על הציוד וההתקנה תשלום מלא
וכול חודש עוד 150 ש"ח וכול תקלה כולל החלפת מכשיר על חשבוני
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
- tiptip
- תותח על

- yossid
- תותח על

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
- dudir
- אחלה חבר

-
shabis
- אחלה חבר

תחשוב שוב!
אם היו לך כל כך הרבה תקלות אז ההתקנה ן/או הציוד היו לקויים.
לי יש טופילד 5000FE כבר 3 שנים וטפו טפו עובד נפלא.
אז תזמין מתקין מקצועי ,רכיבים איכותיים. תתיעץ בפורום לגבי ממיר אמין ואיכותי
ותצא נשכר
אם היו לך כל כך הרבה תקלות אז ההתקנה ן/או הציוד היו לקויים.
לי יש טופילד 5000FE כבר 3 שנים וטפו טפו עובד נפלא.
אז תזמין מתקין מקצועי ,רכיבים איכותיים. תתיעץ בפורום לגבי ממיר אמין ואיכותי
ותצא נשכר
צלחת 1 מטר עמוס/ניילסאט
צלחת 1 מטר הוטבירד
ממירים: דרימבוקס 500S , טופפילד 5000FE
הייה אופטימי ראה את חצי הכוס המלאה
צלחת 1 מטר הוטבירד
ממירים: דרימבוקס 500S , טופפילד 5000FE
הייה אופטימי ראה את חצי הכוס המלאה
- moozar
- חבר ותיק

הנימוק היחיד הסביר בעיני להתחברות ליס/הוט הוא עניין השפה (כתוביות לסרטים, קצת סדרות מקור [גם ככה יש שפע]) ערוצי ילדים בעברית וזהו.
טכנאי התקנות ותיק ששם אצלי בשעתו הוט טען שלפי הסקר הפרטי שלו כולם צופים בסופו של דבר ב-2 ו-10. לפחות לגבינו זה תפס ולכן בדיוק עברנו לצלחת.
אבל במיוחד שנאתי 2 דברים:
1. הרגשות אשם, שאתה מוציא 230 ש"ח לחודש ולא יוצא לך כמעט לצפות בסרטים או ערוצי תוכן אחרים.
2. המסכים המוחשכים עם הכתוביות שממליצה לך לרכוש את הערוץ. אפילו כשקנית את החבילה הכי מורחבת, תמיד יהיו עוד כאלה, 5++ וחצי, קריוקי לסוסים וכו'.
בממיר פרטי אתה מסדר ת'ערוצים לפי ההגיון שלך. ערוץ מוחשך אתה מעביר לבוקט אחר.
למי שחסרים כתוביות יכול בכסף שחסך לעשות מנוי לסיפרית סרטים טובה.
טכנאי התקנות ותיק ששם אצלי בשעתו הוט טען שלפי הסקר הפרטי שלו כולם צופים בסופו של דבר ב-2 ו-10. לפחות לגבינו זה תפס ולכן בדיוק עברנו לצלחת.
אבל במיוחד שנאתי 2 דברים:
1. הרגשות אשם, שאתה מוציא 230 ש"ח לחודש ולא יוצא לך כמעט לצפות בסרטים או ערוצי תוכן אחרים.
2. המסכים המוחשכים עם הכתוביות שממליצה לך לרכוש את הערוץ. אפילו כשקנית את החבילה הכי מורחבת, תמיד יהיו עוד כאלה, 5++ וחצי, קריוקי לסוסים וכו'.
בממיר פרטי אתה מסדר ת'ערוצים לפי ההגיון שלך. ערוץ מוחשך אתה מעביר לבוקט אחר.
למי שחסרים כתוביות יכול בכסף שחסך לעשות מנוי לסיפרית סרטים טובה.
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר: