מידע לגבי תכנים בלווינים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
אור צברי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי אור צברי »

היי , סוף סוף שאמא שלי אמרה שנמאס לה מהוט אז היא רוצה להתנתק וסיפרתי לי על הדבר הזה שנקרא לווין פרטי ויש כמה תכנים שהיא לא יכולה בלעדיהם ורציתי לדעת אם אפשר לראות אותם בלווינים :
*מדע וטבע
*ערוצי מוסיקה בערבית
*ערוצים ישראליים
*סרטים וערוצים עם תרגום
ובשבילי חשוב ספורט כולל : האבקות , כדורגל , NBA , פוטבול בייסבול וכו' ורציתי לדעת האם זוהי הוצאה של המון כסף .
תודה !
yaniv2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yaniv2 »

תגדיר מה זה המון כסף.
רכישת הציוד היא יקרה בשלב הראשון, אבל אם עד היום שילמתם להוט נניח 2500 ש"ח בשנה,את זה תתחילו לחסוך מהשנה השניה.

באופן כללי נראה לי שכדאי לך לקרוא קצת יותר בפורום לפני שאתה שואל שאלות כאלו, ובכלל, שאלה כזו מקומה בפורום "שאלות של מתחילים".
HTPC + Dream 500
16E 13E 7E 4W
(7W ירד לשיפוצים)
-----------------
mony
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי mony »

ומאיפה בדיוק יבוא התרגום לסרטים ולסדרות ??
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

אור צברי ,אתה כבר שלושה חודשים מסתובב עם אותן שאלות וקיבלת תשובות.אתה צריך לעשות סדר אצלך במחשבות. |לא|
סמל אישי של משתמש
marx04
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי marx04 »

שלום אור,

אתה באמת חוזר כל הזמן על אותן שאלות כבר לא מעט זמן.
נראה לי שאתה מחכה שמישהו יתכן לך את התשובה שאתה רוצה, ושאתה מתקשה להשלים עם זה שהחיים אינם מושלמים (גם לא בתחום הלוויינים הפרטיים).

מבחינה טכנולוגית, אני מאמין שאתה יכול לבנות לעצמך מערכת כמעט מושלמת.
בשביל זה תצטרך לקנות בית פרטי עם מגרש של 2-3 דונם לפחות, רצוי ביישוב מרוחק (נניח בצפון הנגב), ושם תוכל לבנות לך חוות צלחות בקטרים של 4 מ' ומעלה, וככל הנראה תצליח לקלוט את SKY מבריטניה, ואולי אפילו משהו יותר רחוק (אם כי ככל הנראה זה בלתי חוקי לאדם פרטי לבנות חוות צלחות שכזאת).

בהנחה שההצעה שלעיל היא קצת יקרה עבורך (כפי שהיא יקרה מדי עבורי ועבור רוב האנשים שאני מכיר), אז תצטרך להתפשר עם הדרישות שלך.
אם תיכנס לשרשור המצ"ב באגף ה"לוויינים כללי" בפורום, תראה שפירסמתי הודעה מפורטת בדבר הערוצים שניתן לקלוט בחבילה ממוצעת ללא שיתוף.
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=30368

מכיוון שהתייחסתי שם רק לערוצים באנגלית, אני אוסיף לך כאן, יש בניילסאט המון ערוצי סרטים, סדרות ושירים בערבית, שמדי פעם אני צופה בהם בהנאה רבה. כך שאמא שלך תהיה מבסוטית.

ודבר אחרון: בלוויינים אין תרגום לעברית !
אם אתה רוצה תרגום לעברית - תתחבר להוט או ליס.

דווקא בערוצי MBC ו-FOX MOVIES יש תרגום לערבית (ולפרסית בערוץ MBC PERSIA), אבל זה בגלל שיש הרבה יותר ערבים באזור שלנו מישראלים. זה כלכלי לתרגם לערבית, אבל לא לעברית.

בברכה,

אורי.

שרשור בנושא ערוצים באנגלית
הפועל מרמורק אימפריה !
שלח תגובה