ישר כח mbc max
חדשות טובות מערוץ mbc max
- nirz
- תותח על

איפה הם ואיפה הרשות השנייה שלנו...
בתשובה לשאלה ששאלתי אותם לגבי EPG בערוצים 2 ו-10 קיבלתי את התשובה המטופשת הבאה:
ניר שלום,
אנו מודים לך על פנייתך לרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו.
הרשות השנייה היא גוף מפקח על שידורי ערוץ 2, ערוץ 10 והרדיו האזורי ואינה עוסקת בתכני שידור.
כרגע לא מדברים על הוספת לוח מעין זה אולי בהמשך.
בברכה,
אסי קורץ
ע' דוברת ואחראית פניות הציבור
הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו
בתשובה לשאלה ששאלתי אותם לגבי EPG בערוצים 2 ו-10 קיבלתי את התשובה המטופשת הבאה:
ניר שלום,
אנו מודים לך על פנייתך לרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו.
הרשות השנייה היא גוף מפקח על שידורי ערוץ 2, ערוץ 10 והרדיו האזורי ואינה עוסקת בתכני שידור.
כרגע לא מדברים על הוספת לוח מעין זה אולי בהמשך.
בברכה,
אסי קורץ
ע' דוברת ואחראית פניות הציבור
- nirz
- תותח על

שלחתי להם את התגובה הבאה:
שלום לכם,
תשובתכם מעט מוזרה לי. נראה לי ששידור של לוח שידורים אלקטרוני הוא בדיוק בתחום אחריותה של הרשות השנייה. אין מדובר בתוכן, אלא בחלק מהשידור הלוויני, שבתחום אחריות הרשות.
עלי לציין שלוח שידורים כזה משודר על-ידי חברת YES דרך הלווין עבור כל הערוצים שלהם, ואם אני קולט את ערוצים 2 ו-10 המשודרים על ידי YES, ("קולט" במרכאות, כי בשל הקידוד של הערוצים אני רואה רק מסך שחור) אני יכול לראות את לוח השידורים של ערוצים אלה.
כל מה שאתם צריכים זה מספר ימי עבודה של האדם הנכון שיארגן את הכנסת לוח השידורים לתוך השידור.
אני מניח שפעולה כזו תהיה בניגוד לאינטרסים של חברות YES ו-HOT, שניסו (וגם הצליחו) לדחות את השידור הספרתי הקרקעי ככל יכולתם. אם זאת, אתם, בתור רשות ממלכתית, אמורים לפעול לטובת הצרכן ולא לטובת החברות הללו.
לפי החוק שהועבר בנושא השידור הספרתי הקרקעי, הרי אתם (הרשות השנייה) תהיו אחראים על ביצוע השידור מבחינה טכנית, ולשידור זה יהיה נלווה לוח שידורים אלקטרוני (שוב, לפי לשון החוק). מדוע שלא להתחיל כבר עכשיו עם לוח כזה בלווין?
אשמח אם תעביר את חוות דעתי זו לממונים עליך, ואנא שיקלו מחדש את הנושא.
בברכה,
ניר
- מעניין איזו תשובה אקבל מהם עכשיו.
שלום לכם,
תשובתכם מעט מוזרה לי. נראה לי ששידור של לוח שידורים אלקטרוני הוא בדיוק בתחום אחריותה של הרשות השנייה. אין מדובר בתוכן, אלא בחלק מהשידור הלוויני, שבתחום אחריות הרשות.
עלי לציין שלוח שידורים כזה משודר על-ידי חברת YES דרך הלווין עבור כל הערוצים שלהם, ואם אני קולט את ערוצים 2 ו-10 המשודרים על ידי YES, ("קולט" במרכאות, כי בשל הקידוד של הערוצים אני רואה רק מסך שחור) אני יכול לראות את לוח השידורים של ערוצים אלה.
כל מה שאתם צריכים זה מספר ימי עבודה של האדם הנכון שיארגן את הכנסת לוח השידורים לתוך השידור.
אני מניח שפעולה כזו תהיה בניגוד לאינטרסים של חברות YES ו-HOT, שניסו (וגם הצליחו) לדחות את השידור הספרתי הקרקעי ככל יכולתם. אם זאת, אתם, בתור רשות ממלכתית, אמורים לפעול לטובת הצרכן ולא לטובת החברות הללו.
לפי החוק שהועבר בנושא השידור הספרתי הקרקעי, הרי אתם (הרשות השנייה) תהיו אחראים על ביצוע השידור מבחינה טכנית, ולשידור זה יהיה נלווה לוח שידורים אלקטרוני (שוב, לפי לשון החוק). מדוע שלא להתחיל כבר עכשיו עם לוח כזה בלווין?
אשמח אם תעביר את חוות דעתי זו לממונים עליך, ואנא שיקלו מחדש את הנושא.
בברכה,
ניר
- מעניין איזו תשובה אקבל מהם עכשיו.
-
dpklain
- תותח על

- nirz
- תותח על

סביר, אבל בא לי להציק להם.
אולי אם עוד אנשים יפנו אליהם בנושא משהו יזוז.
למי שעוד מעוניין לכתוב אליהם - האימייל של דוברת הרשות השנייה הוא:
doveret@rashut2.org.il
אולי אם עוד אנשים יפנו אליהם בנושא משהו יזוז.
למי שעוד מעוניין לכתוב אליהם - האימייל של דוברת הרשות השנייה הוא:
doveret@rashut2.org.il
- tiptip
- תותח על

- IttaiM
- תותח על

- nirz
- תותח על

קיבלתי תשובה נוספת (למכתבי האחרון) - שיפטו בעצמכם:
בוקר טוב,
אנו , מחלקת הנדסה של הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו, נמצאים בעיצומו של פרויקט רחב היקף הנקרא DTT טלוויזיה ספרתית קרקעית. אנו עושים מאמצים רבים על מנת להעלות לאוויר את פלטפורמת חמשת הערוצים במהירות האפשרית. כרגע, אנו שוקדים על מערך המשדרים שאנו צריכים לפרוס בכל הארץ. נכון הדבר, כי בהמשך נצטרך לתת את הדעת על לוח שידורים אלקטרוני אך בעת הזאת אנו שוקדים על מערך המשדרים על מנת שנוכל להתחיל להריץ את שידורי הניסיון והשידורים עצמם כמה שיותר מהר.
לוח השידורים האלקטרוני נמצא על לוח העבודה שלנו, אך זה יתבצע בשלב מאורח יותר.
תודה ויום נעים,
מרים בן נון.
מרים בן נון
ע. מהנדס ראשי
נו... נחכה ונראה.
נ.ב. - גודל האותיות והצבע שלהן במכתב שקיבלתי פחות או יותר דומים לאלו שלמעלה.
תוספת: ידיעה שפורסמה היום באתר הרשות השנייה
בוקר טוב,
אנו , מחלקת הנדסה של הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו, נמצאים בעיצומו של פרויקט רחב היקף הנקרא DTT טלוויזיה ספרתית קרקעית. אנו עושים מאמצים רבים על מנת להעלות לאוויר את פלטפורמת חמשת הערוצים במהירות האפשרית. כרגע, אנו שוקדים על מערך המשדרים שאנו צריכים לפרוס בכל הארץ. נכון הדבר, כי בהמשך נצטרך לתת את הדעת על לוח שידורים אלקטרוני אך בעת הזאת אנו שוקדים על מערך המשדרים על מנת שנוכל להתחיל להריץ את שידורי הניסיון והשידורים עצמם כמה שיותר מהר.
לוח השידורים האלקטרוני נמצא על לוח העבודה שלנו, אך זה יתבצע בשלב מאורח יותר.
תודה ויום נעים,
מרים בן נון.
מרים בן נון
ע. מהנדס ראשי
נו... נחכה ונראה.
נ.ב. - גודל האותיות והצבע שלהן במכתב שקיבלתי פחות או יותר דומים לאלו שלמעלה.
תוספת: ידיעה שפורסמה היום באתר הרשות השנייה
- IttaiM
- תותח על

- tiptip
- תותח על