תנחשו מי הבחור בתמונה
- איש המציאות
- אחלה חבר

אני תמיד שמח ללמוד - ושמח לדעת שההתקנה בוצעה כמו שצריך
לא הייתה כוונה כלשהי מאחורי הדברים , אלא לוודא שהצלחת לא תעוף.
אני לא מתקין מקצועי וגם לא מכיר מתקינים מקצועיים - אני מתקין רק לעצמי.
מצטער אם הדברים שאמרתי גרמו למישהו להפגע.
אמיר.
לא הייתה כוונה כלשהי מאחורי הדברים , אלא לוודא שהצלחת לא תעוף.
אני לא מתקין מקצועי וגם לא מכיר מתקינים מקצועיים - אני מתקין רק לעצמי.
מצטער אם הדברים שאמרתי גרמו למישהו להפגע.
אמיר.
my collection so far :
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
- cavtl
- מתקין

-
רמי.א
- תותח על

לפי דעתי ברוב המקרים אין מקרה חירום,י א @ 9/11/2008, 01:26 כתב: איזה מקרה חירום יש עם צלחת לווין???
אלא לדוגמא בעיר שבה האדם גר שינו את החוק עזר עירוני,
ואומרים לזה שהתקין את הצלחת לווין שעליו תוך זמן קצר לפרק את הצלחת לווין לפני שהוא יענש על כך,כאשר אותו אדם לא יודע איך מפרקים את הצלחת לווין,אפר לבקש שעיריה תפרק אבל אולי על עבודה הזו היא תגבה עוד לא מעט כסף,
ואם מתברר שבזמן הזה בשעות היום המתקין של הצלחת לווין חולה,ושבמצב כזה אולי יותר מאחור שזה יוצא בלילה, המתקין ירגיש יותר טוב,וינסה להפנות אותו אל מישהו אחר שיבקש ממנו במחיר יותר מוזל את הפירוק של הצלחת לווין,אם יש למתקים זמן פנוי,לפני שהבוקר יעלה ויגמר זמן ההתראה של העייריה לגבי הצלחת לווין והעיריה תעניש את מי שעבר על חוק עזר עירוני,
אני חושב שלא כל העיריות מתחשבות בדחיה של התראה בגלל סיבה כל שהיא,
ושוב אני מדגיש וביררתי את החוק,
חוק עזר עירוני אפשר לנסות לבטל רק בבית משפט גבוה לצדק,
אם נעברה עברה על חוק עזר עירוני אפשר לנסות לשכנע את השופט בית משפט לא גבוה על הקלה בעונש,אבל לא על ביטול העונש,כי בכל זאת זה חוק שעדיין קיים,
והמדינה נתנה לעייריה זכות לחוקק חוקים שמגינים על אזורי השליטה של העירייה,
אותו הדבר לגבי מועצה,
-
רמי.א
- תותח על

במקרה שהצגתי אין ברירה אחרת,
ברגע שהעייריה מתחיל להתלבש על אדם מסויים,בנושא של המשך השארת הצלחת לווין פרטית באזור של האדם הזה
וזה לא קל לגור בבית אחר שבעיר אחרת עם הצלחת לווין הפרטית,
ובמקרים שמותר בבית מסויים רק צלחת קליטה אחת,גם לא בטוח שכל הדיירים יסיכמו להתנתק מהשירות של YES,לפרק צלחת לווין של YES מבחינת חוק
זה רק דרך YES ו YES גובה כסף גם על הסרת הצלחת לווין שלה,וזה לא סכום סימלי,
זה בנושא הזה אבל זה ישן ונראה לי שהוא תקף גם עכשיו בסכום כספי יותר גבוה,
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3108055,00.html
כי סביר להניח שאם הזמן גם בערים אחרות החוקים יכולים להשתנות לרעת הצלחת לווין הפרטית ולטובת המראה החיצוני של המבנים,
אז מה שנותר לאדם הזה שהעירייה התלבשה עליו זה לנסות לפחות לחפש מי יסיר לו את הצלחת לווין במחיר הכי מוזל שאפשר,נכון שזה סיכון אבל לפעמים האדם נמצא במצב שאין לו אפשרות קלה אחרת,
אני שוב מזכיר למשל בעיר מודיעין מבחינת הרשום על הדף,
אסור שיהיה בבית אחד 2 צלחות קליטה,
ולנושא זה גם צלחת לווין של YES נחשבת לקליטה,כלומר גם אם יש על גג הבית צלחת לווין של YES אסור לשים שם עוד צלחת לווין גם אם הקוטר עם כל החלקים שלה לא עובר את קוטר 1.2 מטר,
כי מבחינת העיר מודיעין זו פגיעה במראה החיצוני של הבית,
ורק אם עוברים ועדה מיוחדת של העיריה וזה לא קל,רק אז מותר במודיעין לעשות את מה שהתירה הוועדה בין אם זה לזמן קסוע ובין אם זה לזמן מסויים,
אפילו בחוק מדינה של תכנון ובניה לא רשום שבבית אחד מותר יותר מצלחת קליטה אחת,וגם שם אין החוק מבדיל בין צלחת לווין לקליטה שהיא פרטית לבין צלחת לווין לקליטה של חברת YES,
מי שרוצה לקחת סיכון בזה,אני לא מתערב,למרות שזה נחשב בגדר סיכון,
ברגע שהעייריה מתחיל להתלבש על אדם מסויים,בנושא של המשך השארת הצלחת לווין פרטית באזור של האדם הזה
וזה לא קל לגור בבית אחר שבעיר אחרת עם הצלחת לווין הפרטית,
ובמקרים שמותר בבית מסויים רק צלחת קליטה אחת,גם לא בטוח שכל הדיירים יסיכמו להתנתק מהשירות של YES,לפרק צלחת לווין של YES מבחינת חוק
זה רק דרך YES ו YES גובה כסף גם על הסרת הצלחת לווין שלה,וזה לא סכום סימלי,
זה בנושא הזה אבל זה ישן ונראה לי שהוא תקף גם עכשיו בסכום כספי יותר גבוה,
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3108055,00.html
כי סביר להניח שאם הזמן גם בערים אחרות החוקים יכולים להשתנות לרעת הצלחת לווין הפרטית ולטובת המראה החיצוני של המבנים,
אז מה שנותר לאדם הזה שהעירייה התלבשה עליו זה לנסות לפחות לחפש מי יסיר לו את הצלחת לווין במחיר הכי מוזל שאפשר,נכון שזה סיכון אבל לפעמים האדם נמצא במצב שאין לו אפשרות קלה אחרת,
אני שוב מזכיר למשל בעיר מודיעין מבחינת הרשום על הדף,
אסור שיהיה בבית אחד 2 צלחות קליטה,
ולנושא זה גם צלחת לווין של YES נחשבת לקליטה,כלומר גם אם יש על גג הבית צלחת לווין של YES אסור לשים שם עוד צלחת לווין גם אם הקוטר עם כל החלקים שלה לא עובר את קוטר 1.2 מטר,
כי מבחינת העיר מודיעין זו פגיעה במראה החיצוני של הבית,
ורק אם עוברים ועדה מיוחדת של העיריה וזה לא קל,רק אז מותר במודיעין לעשות את מה שהתירה הוועדה בין אם זה לזמן קסוע ובין אם זה לזמן מסויים,
אפילו בחוק מדינה של תכנון ובניה לא רשום שבבית אחד מותר יותר מצלחת קליטה אחת,וגם שם אין החוק מבדיל בין צלחת לווין לקליטה שהיא פרטית לבין צלחת לווין לקליטה של חברת YES,
מי שרוצה לקחת סיכון בזה,אני לא מתערב,למרות שזה נחשב בגדר סיכון,
- sufgi
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

עד כמה שזכור לי מותר לעירייה לאכוף חוקי עזר עירוניים גם ללא צו של שופט,כי חוקי העזר הקיימים נועדים להגנת אזורי השליטה של העירייה,sufgi @ 9/11/2008, 16:11 כתב: רמי רק לידיעתך ,
העירייה צריכה צו של בית משפט בשביל לפרק לך את הצלחת
אין להם סמכות לעשות זאת על דעת עצמם.
מתי שנוח לעירייה לאכוף את החוקים שלה,
כמובן בגלל שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית,מותר למי שיש מספיק כסף לעתור לבית משפט גבוה לצדק כדי לנסות לבטל חוק עזר עירוני כל שהוא,ובבית משפט גבוה לצדק כמו בכל תביעה משפטית ניצחון זה לא דבר בטוח
בכל זאת אני מקווה שיהיה גם טוב בעולם הזה,
ושלא נצטרך לסכן את עצמנו בסיכונים כל שהם,
- sufgi
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

וגם אם אתה צודק,האם אתה יכול להבטיח לי שבמקרה של התקנת צלחת לווין פרטית שבית המשפט לא יתן לעירייה את הצו הסרה כנגד הצלחת לווין הפרטית?sufgi @ 9/11/2008, 16:49 כתב: מבחינת החוק אין הבדל בין התקנת צלחת (אם היא נגד חוק העזר העירוני) , לפתיחת עסק ללא רשיון
, פלישה לשטח ציבורי וכד' .
בכל מקרה העירייה חייבת צו של בית משפט בכדי לפנות את המטרד.
- sufgi
- תותח על

כל הדיון היה לגבי דחיפות קריאה לטכנאירמי.א @ 9/11/2008, 18:10 כתב:וגם אם אתה צודק,האם אתה יכול להבטיח לי שבמקרה של התקנת צלחת לווין פרטית שבית המשפט לא יתן לעירייה את הצו הסרה כנגד הצלחת לווין הפרטית?sufgi @ 9/11/2008, 16:49 כתב: מבחינת החוק אין הבדל בין התקנת צלחת (אם היא נגד חוק העזר העירוני) , לפתיחת עסק ללא רשיון
, פלישה לשטח ציבורי וכד' .
בכל מקרה העירייה חייבת צו של בית משפט בכדי לפנות את המטרד.
אז זהו .... שאין שום דבר דחוף שבגללו צריך להטריד טכנאי
- פרופלור
- תותח על

לא זכור לך נכון רמי, לא ברור לי מאיפה קבלת את המידע הזה שלעניות דעתי אינו נכון וגם אינו תואם את הנוהל התקין של המדינה הדמוקרטית כהגדרתך. אם צלחת היא "חריגת בניה" העיריה יכולה להוציא צו מנהלי לפירוקה. במידה הבעל הנכס אינו מפרק היא צריכה לפנות לבית המשפט כדי לבקש צו פירוק/הריסה. הבעיה היא שיש לעיריה (כל עיריה) המון צלחות של חברות שונות (לרבות YES) כולל צבא שאין להם היתר ולכן קשה לדרוש מאזרח פרטי מה שלא דרשו מחברות או גופים ציבוריים.רמי.א @ 9/11/2008, 16:21 כתב: עד כמה שזכור לי מותר לעירייה לאכוף חוקי עזר עירוניים גם ללא צו של שופט,כי חוקי העזר הקיימים נועדים להגנת אזורי השליטה של העירייה,
מתי שנוח לעירייה לאכוף את החוקים שלה,
בידידות
פרופלור
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- פרופלור
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על