צלחת לווין - תחנות דוברות אנגלית

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
gdana
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי gdana »

קראתי ת'רדים מרובים כאן ובאתרים אחרים והתקשיתי לעשות סדר בכל המידע - מצד אחד, קראתי במפרטים שונים שכל ערוצי התוכן הם בשפות שאינן אנגלית, ומצד שני קראתי ב-satIL שקליטת SKY היא "קשה אך אפשרית", וגם פה קיים ת'רד שמפרט על התחנות המוצעות בסקאיי. האם ניתן באופן חוקי להסדיר צלחת לווין וממיר שיאפשרו לי לקלוט שידורים של SKY הבריטית כולל כל הערוצים המרכזיים וערוצי הספורט שלה?

אם אכן ניתן, אשמח להמלצות לאן לפנות (בלי הסברים טכניים בבקשה :blink: ....) ולהערכת מחיר כללית אם יש (עלות חד פעמית ו/או חודשית).

ושאלה נוספת - האם ערוצי ה-BBC (אלו המשודרים באנגליה, 1-4, לא Prime/News וכד') אינם ניתנים לקליטה מחוץ לבריטניה?

תודה מראש.
thestalker
תותח על
תותח על
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי thestalker »

לכל השאלות ניתן ליקלוט הרשימה פורסמה על 1.8 מטר כמובן לקליטה מלאה של סקי תיצטרך צלחת של 4.5 מטר השאלה כמה כסף יש לך להשקיע.
אל תישכח שהרשימה שפורסמה ברובה הגדול סגורה עדיין תיצטרך למצוא איך לפתוח אותה בזה אני לא יכול לעזור לך מיצטער.

יש אופציות זולות יותר כמו שואוטיים או אורביט שנותנות מענה דיי טוב מבחינת תוכן באנגלית וניתן להשיג להם כרטיסים חוקיים בטלראן רחוב הסדן 5 בחולון לא יודע מחירים
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
סמל אישי של משתמש
eli.racheli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli.racheli »

יש מספיק חבילות קרובות יותר באנגלית שיעלו זול יותר .
הלווין הכי מומלץ לאנגלית זה 7w ו-13e שמכילים מגוון של ערוצים שמשדרים באנגלית.
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
סמל אישי של משתמש
marx04
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי marx04 »

שלום gdana,

יש מלה נחמדה בעברית ל"ת'רד" והיא "שרשור".

אם תחפש כאן בפורום קצת אחורה, תוכל למצוא הגבה מאד שרשורים בנושא ערוצים באנגלית, לרבות כמה שרשורים אודות סקיי אנגליה.

האפשרות הזולה ביותר לקליטת ערוצים באנגלית היא התקנת לויין ניילסאט 7W, שבו יש מספר נכבד של ערוצים באנגלית, ובהם סרטים וסדרות באנגלית. בנוסף, יש בלוויין זה ערוצי ילדים (מיעוטם באנגלית), ערוצי ספורט ועוד.
על לויין זה לא מועברים ערוצי סקיי אנגליה.

בברכה,

אורי.
הפועל מרמורק אימפריה !
שלח תגובה