ניתוק מיס

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
draanan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי draanan »

תתנתק בלי פקס
התחברת בלי פקס וכך גם תתנתק.

תהיה תקיף, תאיים. הם יבינו שאיתך לא מתעסקים. אתה לא פראייר.
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

תתקשר אל נציג שירות ולפני שאתה מדבר על הנושא תשאל לשמו ותרשום את שםנציג השרות את התאריך והשעה ,אני בטוח שאתה תעבור בין כמה אנשי שירות ואם תהיה מספיק תקיף גם אל מנהל /ת משמרת ואתה תרשום את כל השמות שאיתם דיברת ואת שעה ולכולם תומר את אותו דבר שבשום פנים אתה לא מוכן להמשיך את הקשר איתם ושאתה היקלטה את כל השיחות איתם , ואם הם לא ינתקו אותך מהשירות שלהם בתוך יומים שלוש אתה מבטל את הוראת הקבע ופונה לרשות השניה במכתב ראשום עם כל שמות נציגה השרות שאיתם דיברת ומצרף את הקלטת של כל השיחה .

(כל זה טוב בתנאי שאין לך חוזה חתום שעוד בתוקף וכובל אותך לתנאים מסוימים שעלולים לגרום להרבה בעיות, כי אחרת אתה תתצתרך לשלם כנס על ההטבות שקיבלת,אם קיבלתה בכלל.אומרים שהצרות תמיד חבויה באותיות הקטנות שמופיעות חבויות בכל חוזה ואף אחד לא מקדיש להם זמן דבר שגורם אחר כך להרבה בעיות .)
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
סמל אישי של משתמש
israel6
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי israel6 »

לחברים שלום ,
לאחר מאמצים רבים הנה מס' הפקס
שדרכו מודיעים לחברת ייס על סיום ההתקשרות איתה .
09-7616450
המידע נכון להיום , מקווה שלא ישנו את המספר בעתיד.
תודה לכל החברים שהיגיבו .
[מחשב]
ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס "
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yossid »

תודה גדולה ל israel6

אני הוספתי את מספר הפקס לחתימה שלי

בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450